1057 Views | Like

3 kali main baru pecah dara

Click to this video!
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 5
Category: Straight

mula-mula aku jumpe bf aku ni kat KL..aku kenal die pun through phone je…memang aku sayang gile kat die ni…sebab die selalu contact aku,manje dengan aku,kadang-kadang time sangap, die ajak aku layan oral sex melalui telefon…die main batang die, aku main cipap aku sampai lenjun…mms pun ada…jangan tak tahu…die bagi mms batang die tengah tegang…pastu aku bagi mms tetek aku yg tegang, cipap aku yg dah basah dek air ku yang banyak…haha..tergelak aku….
so dah lama memendam nafsu seks…satu hari aku pegi la kat tempat die…memandangkan kitorang ni berbeza negeri tempat tinggal, terpaksa tahan sangap lama2 la kan..haha..tergelak aku…first time aku jumpe die kat tempat die, die kata nak get ready satu bilik untuk aku rest dan tidur…aku pun ok la..tak cakap banyak…sampai je aku kat sana, dia bawak aku jalan2, makan2…jmpe kawan2 dia….ok la…
tiba lah malam kemuncak…pummm…pammmm…pummmm…pammmm!
haha..tergelak aku..
boleh pulak die kata kawan die tak dapat book hotel untuk aku…aku pun dah gelabah, nak tidur mana ni? takkan la die nk suruh aku berjaga sampai 2 hari kot..gile ke?
then die cadangkan aku tido kat rumah kawan die…aku tak tahu plak rumah kawan die tu rumah lelaki…rumah bujang pulak tu…aku tak nak la..segan la…apa pulak orang kata…takut apa2 jadi kang susah pulak kan…
sesampai je dirumah kawan die tu, kitorang pun masuk la rumah tu…rupa2 nye, dalam rumah tu takda sorang pun kawan die….aku jadi semakin gelabah…die kata, kawan die balik kampung…die tumpangkan aku kejap kat sini untuk tidur n rest…lepas tu..aku siap2 kan lah diri, pegi mandi, tengok2 die dah bukak baju sambil tengok tv…
aku pun slumber la pakai bra, panties, t-shirt n seluar…tibe2 die kata, kenapa tutup semua? tersenyum2 die tengok aku yang agak cuak dan blur…die tenung aku dari mula aku keluar bilik mandi sampai aku selesai pakai baju rupenye…segan pun ada…tp tak la segan sangat…haha..tergelak aku…
lepas tu die mintak aku baring sebelah die…die kata rindu sangat kat aku…nk peluk aku…aku merelakan je la…sbb aku pun sangap jgk bile dah berduaan mcm tu kan…
tangan die merayap kat pepet aku…lepas naik ke peha…naik ke tetek…aduh…sedap pulak di raba2..haha..tergelak aku…
dalam masa aku diraba2 tu, aku meraba jugak konek die yg mula mengeras tu…ish…makin stim aku dibuatnye…last2 die kata die tak tahan, die bukak baju aku…die gomol2 tengkuk ku…arghhhhhh!!!!sedapnye..geli…horny…die gomol2 tetek aku…gigit2 puting aku…paling best die hisap tetek aku macam baby..aku baringkan die atas riba aku…die hisap tetek aku…comel pulak aku tengok die mcm tu kan..haha..tergelak aku…
lepas tu dia lurutkan seluar aku…aku tak nak, tapi dia paksa jugak…aku dengan paksa rela nye, biar je la…
panties aku pun dilurutkan…die betul2 nk pepet aku kot…
aku makin gabra…takkan nak main kot…aku tak pernah main…siot je…tapi aku nak jugak rasa camna rasanye buat sex..orang kata sedap….
lepas aku sempurna dibogelkan, die pulak membogelkan diri die…terpaparla konek die yang dah tegang tu..aku rasa macam dalam mimpi pulak…die suruh aku hisap konek die…aku hisap la dengan penuh nikmat…sedap jugak hisap konek nih…bile konek die dah betul2 tegang, die masukkan kondom….selamat aku…kamipun berbaring…cium2 dulu, romen2 dulu..raba2 dulu…aku rasa aku dah banjir waktu tuh…tapi aku suka hisap konek die bile tegang…sedap gile…muka die slumber je, tp jantung die bukan main laju lagi….sambil menggentel konek die, aku buat sup lidah…pergh….sangat la sedapnye dan nikmatnye…
kitorang pun dah tak tahan…die kata nak masukkan konek die dalam pepet aku…aku kangkang luas2 seperti disuruh…die try masukkan konek die, tapi tak masuk pulak…takpela…mgkin da mengendur kot…romen2 lagi sampai tegang semula…then baru die tuju kepala konek die yg dah keras tu ke lubang pepetku yang sempit…aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!sakit nyeeeee…….
die risau tengok aku mengerang kuat…tapi ditekan kuat2 sampai masuk keseluruhan konek die…ahhhh!!!sedapnye!!!itu lah nikmat konek pertama yang masuk kedalam pepetku…betapa sedapnye….
second round, die nak lagi…tak puas katanye…diraba nye aku seluruh tubuh…mmmm…mengerang kesedapan..tapi aku paling suka kissing…main lidah…buat aku stim gile…sebab tangan die sambil kissing tu, main kat pepet n tetek aku…mana tak stim nye….aku pun mainkan peranan menggentel konek die sampai tegang…aku hisap macam aiskrim….kulum, hisap….kulum, hisap…sedap nyeeee…arhhhhh!!!!!
kitorang pun main la sekali lagi lepas dah stim gile tuh…
2nd game dah penat sangat2…3rd game, die tak larat dah
tapi aku belum klimaks lagi…sebab aku pun first time main…die pun first time jugak…sebab tu tak da pengalaman nk puaskan sesama sendiri..haha…tergelak aku…

2nd time aku jumpe die kat tempat die jugak…time ni kitorang tido hotel pulak…huh!!!time ni yang paling best…die tido ngan aku waktu siang…so takda rush la..selamat jugak hotel tu…hehe..tergelak aku…
main sampai 5 round..tak puas2..tak tau la kenapa tak puas main dengan die ni…mungkin kejap sangat konek die tegang kot…kena ambik ubat kuat ni kot..
haha!!tergelak aku…

3rd time aku gi tempat die, die bawak kat hotel yang sama…perghhhh!!!!kali ni paling best….sepanjang hari aku tido dengan die…pantang berjaga, die msti nak main…aku ok je…tapi kali ni kitorang main sampai cramp kaki aku…yang paling mengejutkan, kali ke-3 ni kitorang main, baru keluar darah dari pepet aku…pelik ni…
dah main sampai 3 kali baru pecah dara…tak pe la…
kali ni dah macam laki bini…tak kisah bogel dari pagi sampai pagi…aku mandi dengan die, tido dengan die, main dengan die..setiap masa dengan die….betapa betapanye….
sangat la seronok kitorang waktu tu…time aku nk balik, die agak sedih…sebab tak tau lagi bile akan jmpe aku semula…mungkin lagi 2-3 bulan sebab faktor kewangan yang agak tidak terkawal…tak ape lah…
tapi bagi aku, tiap kali jumpe, aku msti nak main dengan die….sangat best permainan kitorang yang terakhir tu…
pergh!!!nanti aku cite lagi permainan ke-4 lepas aku jumpe die nanti ye..

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience