4710 Views | Like

Akak Kesayanganku


Click to this video!
Age when it happend: 13
Where it happened: Rumahku
Langauge: Malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Kejadian nie berlaku 10 tahun lps. Mse umo aku baru 13 tahun. Mse tu tgh cuti skola pertengahan tahun. Akak aku nie ank kedua, aku panggil die Angah jek. Aku plak ank bongsu, ank ke-5. So gap umo aku dgn akak aku mmg jaoh, 17 tahun. Mknenye umo die mse tu da msok 30.

Okay, cte die cmnie. Akak aku tggl dgn laki die kat Kuantan, da ade ank sorg. mse tu dorg tgh konflik jd akak aku blk umah ktorg, ngam2 plak tgh cuti skola.

So parent aku suke la dpt maen dgn cucu dorg mse tu. 1st day 2nd day xde pe2, ari ke-3 tu ari sbtu, parent aku nk bwk la cucu die jln2. akak aku mls nk ikot, so tggl la aku dgn Angah. ank sdare aku kck lg time tu tp da ptos susu bdn. jd bdn angah tgh sdap ar time tu. tetek bulat membusong, bontot besar pejal. aku pn dok usha jek dr ari die smpai, maklumlah bdk bru 13 tgh melalui proses nk matang. sjak angah blk, konek aku madah stim aje.

Nk d jadikan cte, mse tu tgh ari cuace pns so angah nk mnd katenye sbb pns. aku dgr die nk mnd tros msok blk nk melancap. tgh sedap2 melancap bygkn angah tgh mnd bogel, sapu bdn ngan sabun smpai bekilat tetek n botot die, tbe2 aku dgr die jerit pnggl aku dr toilet. aku pn dgn konek x smpat kendur tros sarong suar pndek g toilet. tgk2 paip air da loose xleh ttop.

Angah time tu tgh bkemban dgn tuala tp da lencun ar sbb paip still mnyimbah, aku tgk die cmtu dgn tetek cm nk tsembul kuar dr tuala dgn peha blanje abes sbb tuala tu sngkat, dah lah angah aku nie putih melepak siap nmpk urat2 kat pangkal tetek n peha die, lg lah x turon2 konek aku. aku pasan mse aku smpai2 dpn toilet, angah pnye mate tros direct ke konek aku.

Die suroh aku ttop paip tu, aku suroh die kuar dlu sbb smpit, die ckp die tgh basah die suroh aku msok jek. aku pn msok jelah, da dgn aku2 basah, lg ar nmpk bentuk konek aku tgh stim dlm suar. aku buat dang jek. try repair paip tu, ujong2 dpt slow kn tp xbleh ttop abes, still menitik.

Da settle aku tnye die cmne nk kuar, due2 da basah. die pk pnye pk die ckp “xpe bia Angah g amek tuala baru”, sblm kuar toilet boleh die lucutkn tuala yg die tgh pkai tu, aku kat blakang die, blanje abes tgk bdn die dr blakang dgn bontot die tu. pehhh, cm nk tepok jek bontot die. smpat gak die ckp “tuala nie da basah xleh bwk kuar nnt air menitik kat luar”. aku snyum jek anggok kpale.

X smpai sminit angah da muncul kat dpn toilet dgn tuala baru. igt kn die amk kn aku jek die da bkemban, rupe2 nye die amk 2 bwk g dpn toilet tgh bogel2 tu. berderau darah aku tgk angah tgh bogel live dpn aku tnpe seurat bnang selain tuala kat tgn die. pehhh, pepek die pnye tmbam dgn bulu halus2 sikit jek, tetek die mak datok mmg bulat mmbusong mancung ke dpn. puting die pn xlah besar or kck sgt, just nice org kate, warne coklat cerah.

Die bg aku 1 die amk 1. aku pn lap ar bdn smbil tgk die lap bdn dpn aku. tgk die lap tetek die, bergoyang jek an. pastu die lap bontot, pepek n celah kelengkang die, terkangkang2 smpai blanje lg aku tgk lurah pepek die. aku da stim gler, da mncanak konek aku time tu. aku pn smbil lap bdn smbil urot konek aku pkai tuala.

Die nmpk aku cmtu tros die tnye “ko buat ape tu? x senonoh, nk lancap pn g ar dlm blk.” aku pn dgn spontan sengih ckp “kalo msok blk xdpt tgk angah bogel cmnie. xdpt buat modal, cmne nk mlancap.” Die pn ckp “kn saket konek ko kalo pkai tuala, melecet kang. bdn tu lap kering2!” “da kering la nie” aku ckp. “aah, konek ko jek kering bdn ko basah lg tu. sinilah…” die tarik tgn aku tros lapkn bdn aku pkai tuala yg die pkai td, aku pn tros jatohkn tuala aku. time tu tggi aku lbih sikit jek dr angah.

Mse angah lapkn bdn aku tu, aku asyk tgk tetek die yg tbuai btol2 dpn mate aku. aku pn dgn spontan tnye “tetek angah mmg besa cmnie ke?” die stop lap aku, die tgk tetek die smbil ckp “xlah, lps beranak baru die besa mndadak sbb si kck tu da xnk mnetek” smbil die pgang belek2 tetek die. pastu die tnye aku plak “ko rse besa ke tetek angah nie?” “boleh rse ke? hehehe” aku bleh bwat lwk bodo plak, “tp mmg besa pn tetek angah nie.” pastu die ckp “yeke? kalo ko nk rse, rse ar sndri.” smbil tgn die nk tarik tgn aku. aku tperanjat tros lpaskn tgn aku. pastu bru aku grk sikit2 pegang tetek die. perghhh, memang besar gebu pejal padat lah sial!!!

Angah tgk aku da pgang tetek die, die tnye “amcm, sedap?” aku cume mmpu anggok jek time tu. aku pegang, ramas, uli, gentel puting die, btol2 belek abes. then aku tnye “Ngah, nk isap bole x? sikit jek” “isap lah kuat2, xpe. lg Angah suke” kate die. aku pn ape lg, isap arrr. berdecut2 aku isap tetek die, lg sebelah aku gentel puting lg 1. Angah pn da start mendesah, benafas kuat jek aku dgr. tbe2 aku rse konek aku bahang, tgk2 angah da genggam konek aku. pastu angah start urut konek aku, nikmat gler. time tu konek aku xde ar besa sgt, stakat genggam adelah lebih kpale die tkeluar.

Bile angah da start urut konek aku, aku makin berani raba bdn angah. aku usap lengan, blakang bdn, peha and lastly bontot die. aku ramas2 bontot die yg besar tu, aku kuak2 kn pastu jari aku maen kat alur bontot die. mulot aku still nyonyot n isap tetek die, beganti2 lps kiri kanan.

Angah pn da makin stim, makin laju konek aku die urut, kpale aku pn die da ramas, genggam tarik2 rmbot aku. Agknye die da xtahan die tros tarik kpale aku tgk muke die mate pn da kuyu “maenkn pepek angah plak dik, da berlecak da pepek angah nie”

Aku pn dari raba alur bontot die tros turun ke alur pepek die, tgn lg sbelah aku gosok2 kn kat pepek die dr dpn. makin kuat die mendesah, da mengeluh brpe kali lah. aku pn gosok pnye gosok smpai jari aku tmasuk dlm pepek die, aku pn troskn jolok pepek die pkai jari smpai tbe2 aku rse panas, angah plok aku smbil mngerang “aaarghhhhh…..” smpai terjengket kaki die, aku pn rse jari aku kne kemut kat dlm pepek angah pastu panas jek rse air mengalir. “sedap dik, laen kali jolok laju lg dlm pepek angah, jgn brhenti walaopn angah da mengerang.” aku pn “owh, okay2.”

And then angah plak raba bdn aku, smpai kat konek die brhenti, die urut lg. Angah cangkung perlahan2 dpn aku smpai muke die btol2 dpn konek aku, pstu tgn die amk air pepek die td die sapu kat konek aku slow2. then die bkak mulot plahan2 die msokkn konek aku dlm mulot die smpai ilang, yelah time tu x bsr rabak lg. rse die mmg sedap abes smpai aku pn xpasan ble aku pegang kpale angah. then angah start nyonyot, sedot, isap konek aku, aku pn da brani hayun keluar msok konek aku dlm mulot angah smbil pgang kpale die.

Dlm 5 mnt aku rse cm nk pncot aku bgtau angah, tros makin laju angah isap. bila nk pancot aku pn mngerang smbil tekan kpale angah sumbat dlm2 konek aku dan cruttt cruttt cruuuttt, berdas2 aku pncot dlm mlot angah. angah tros telan, xde byk bunyi. lps telan smpat plak sound aku “byk btol ko pncot, bpe lme da xbuang? nsb baek angah boleh telan.” aku just hehehe jelah.

Die pn bgn g sinki kumor, aku plak cuci konek sket. then aku tnye die, “lps nie ape?” angah pn cm pelik tgk aku, “ape, ape? ko nk maen plak ke?” tnye die. aku pn ckp “da alang2 cmnie, nk maen ar. nk gak rse maen pepek pmpuan cmne.” angah plak ckp “boleh tp konek ko blom besar abes lg, pepek angah plak da pnah kuar bdk da beranak takot ko xrse xpuas plak nnt. angah xkesah, kalo ko nk, jom.” aku pn “xpelah, at least dpt cuba, try, nk gak rse cmne. boleh bwat pengalaman.”

Angah pn tros ajk aku g msok blk aku. dlm blk angah tarik aku diri sblh die, die amk tgn aku gosok pepek die, tgn die da goncang konek aku da. then die tunduk isap konek aku dlm 5 6 kali nk bg basah, pastu die baring telentang dpn aku smbil kangkang. jari die panggil aku tunjuk kat pepek die, die suroh aku msokkn konek aku dlm lubang pepek die yg aku maen td. sblm aku sumbat aku belek2 dulu pepek angah, bersih sungguh. pastu aku kuak kn pepek die carik lubang, nmpk rekahan tbukak jek aku terus jilat. rakus gak, tp xlme ar sbb masin. then bru bleh sumbat.

Sblm aku sumbat angah ckp “ko gosok kpale dlu, crk lubang. da jmpe sodok tros ke dalam. angah try tahan.” aku pn bwat ar, gosok2 jmpe lubang tros aku tekan dlm2. rse die xleh ckp cmne, nikmat sgt2. panas licin selesa. huhhh. angah plak just mengerang tp xkuat sgt ar mngkin boleh tahan kowr. tp pepek angah xlah longgar sgt, ketat lah jgk, sdp lg ar.

Aku pn start ar dayungan pertama aku, yg best ble aku laju aku rse cm aku sorg jek dlm dunia nie, die pnye melayang. angah pn mmg mampu menahan dgn baik, kadang2 die kemut gak pepek die sbb nk bg aku rse ketat cm maen ank dare. hayun tarik sorong tarik. tetek angah mmg habis ar aku isap smbil hayun. kpale angah pn tpusing kjp kiri kjp kanan.

Lpas abis telentang angah ckp position paling sedap, doggie. okay ktorg doggie. terbuai2 tetek angah aku kerjakn pepek die dr blakang. bontot angah smpai jd merah mnyale aku tampar, da die suroh tampar kuat2. aku ikot jek.

Pastu aku ckp ngan angah aku nk try rse maen berdiri dr blakang. buat. hayun hayun. lpas settle angah cabut jp konek aku, angah isap jilat bkas air pepek die sndri.

Then lastly ktorg sambong main berdiri depan2, kaki angah 1 sangkot ats bahu aku. yg round nie aku pam tros laju2 da xkre da. lbih kurang 5 mnt aku nk pancut aku dayung maximum pnye pastu dgr angah ckp nk kuar ckp, die cangkong dpn aku nt pacot kat muke. aku pn tros cabot pancut kat muke angah, abes putih muke akak aku. hahaha.

Lpas2 tu ktorg still lakukan aktiviti sex ktorg bile jmpe bile de peluang. Angah pn snggop bli krim penegang tetek sbb xnk kendur smate2 utk aku. minum sari rapat lah, misai kucing lah sbb nk ketat. ujong2 aku pnye yg da besar, so ktorg setiap kali maen skabg adelah mlm pertama. hahaha.

Perkara nie berlanjutan smpai ke hari ini. Angah pn da pndah sini blk tp dok umah sewa sndri xddok ngan ktorg. Angah da cerai sbb mmg da xbole nk fix lg dgn abg ipar. ank sdare aku pn da drjah 6 tahun nie. so byk lah mse tluang aku ngan angah kalo ank sdare aku de kelas tmbahan or tuisyen, ktorg pn blajar gak la tp subjek SEKS berkaitan TETEK, PEPEK, KONEK, dan BONTOT.

Okay, see ya.
Ade mse nt aku cte smbongan aku ngan Angah try maen bontot plak. Anal.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience