3067 Views | 3

Aku bukan gay

Click to this video!
Age when it happend: 21
Where it happened: hostel
Langauge: Malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Gay

Aku dilahirkan sebagai seorang lelaki yang normal. Cuma pergaulan ku semasa kecil dengan kawan-kawan perempuan membuatkan aku menjadi seorang lelaki lembut. Ini bukan kehendak aku. Kalau boleh aku mahu menjadi seorang lelaki sejati.

Semasa berada di sekolah menengah perasaan sukakan lelaki dalam diri aku makin menebal. Aku xboleh tengok lelaki2 yang hensem membuatkan aku ingin merapatinya dan mendekatinya. Kalau hati kau dah mula suka tu, aku akan sentiasa memandang orang itu. Semasa waktu disekolah menengah aku masih lagi tidak berani untuk melakukan perkara2 yang kurang elok. Aku cuma sukakan sahaja. Tapi dalam diri aku aku rasa kalau boleh tengok batang orang aku suka tu pun best juga. Time tu aku suka sangat nak tengok batang orang. Gay kah aku? Entahla.

Pada satu hari tu, masa kat rumah ada anak lelaki jiran aku datang ke rumah cari mak aku. Mak aku time entah ke mana. Yang ada cuma aku seorang sahaja. Aku suruh budak yag aku panggil man tu dok kat ruang tamu tunggu mak aku pulang. Sambil2 tu aku baring kat dpn TV layan citer hindustan. Tangan aku lak dalam kain tengah menggentel2 kote aku. dah memang tabiat aku klu tak de orang aku akan gentel kote aku dpn TV. Time tu man ada, akubuat bodoh je la. Sambil2 aku entah kenapa aku ajak tanya dia nak rasa tak aku punya batang paip. Budak tu time tuumur lebihkurang 9 tahun. Tak tahu ape2 lagi. Tiba2 dia datang dekat pada aku, then aku ambil tangan dia masukan dalam kain pelikat aku. Dia kata besar batang aku. Batang dia kecil. budak lagi kan. Aku tengok dia suka pegang batang aku dia kata sedap kerana panas dan besar. Aku setakat suruh dia pegang and ramas2 jen. Tak berani nak suruh wat pape pun. Dia pegang je n ramas je nasib baik aku tahan. Klu tak terpancut je aku nanti kan.Kes tu tamat kat citu. Then aku tak wat pape pun ngan budak tu.

Ni pula kejadian time aku masuk IPTA. Perasaan gay aku pun makin menebal. AKu tak nak jadi gay. Tapi aku tek boleh nak tahan perasaan tu. Makin menjadi-jadi. Aku ni yang suka meraba-raba orang. Satu hari tu time kat bilik aku, sbaring kat katil aku and aku pun baring kat sebelah dia. Tangan aku yang mula gatal ni dah sampai kat kote dia. Aku ramas la kote dia dari luar. Dia layan je. Maybe ni nipun sama species ngan aku.Oppss time tu rumate aku ada kat bilik, jadi kitaorang cover la ngan selimut. Tapi dia tgh tido. tak tahu punya. Then aku cuba je tr buka zip seluar dia, tak sangka dia buat bodoh je. Then tu peluang yang terbaik aku nak ramas2 kote dia. Aku pun ape lagi terus la ramas kote dia tu. Dia layan je. Then tiba2 je dia suruh aku kulum batang dia. terkejut aku. Ni la pluang yang aku nanti2kan nak hisap kote. Dah ada depan mata tu trus je aku ngap tapi dalam selimut la. Aku hisap macam hisap lolipop sedap siooot. Tak sangka akhirnya aku dapat juga peluang nak merasa batang orang. Batang dia tu tak la besar n panjang sangat. lebih kurang aku je. tapi sedap la hisap. Rasanyanya yang begitu mengairahkan sekali membuatkan kote aku trpacak sekali. pergh adegan itu berhenti sebelum mamat tu terpancut. then bersambung plak malam nanti.

Malam tu aku baru je mahu melelapkan mata. rumate aku dah tido. Tiba2 bilik ku diketuk orang. aku pun buka n member aku tadi tu datang dengan bertuala je. Ni macam nak sambung main betul. Aku ingat dia gurau je siang tadi. Lalu aku persilakanlah dia masuk. Aku malam2 tido pakai seluar track. Selesa sikit. Tapi aku tido tak suka pakai baju. rimas. Then dia baring kat katil aku. Aku pun dok la kat sebelah dia. Dia start peluk aku. Pahtu dia cium bibir aku. aku relakan je dia kulum lidah aku. Ni pengalaman pertama aku bercumbu. Batang aku secara automatik tegak berdiri. Terasa sedap dan nikmatnya. Then, lepas je comulut dia terus gigit dan hisap puting aku. Nikmatnya puting dihisap. Prerghhh puting aku tegang setegang batang aku.Aku tak memainkan peranan sangat. Aku biarkan je tubuhku diratah oleh member ku itu. Maklumlah pengalaman pertama memang sedap.Then, aku mula lacapkan member aku tu. Aku sapu air liur aku bagi licin cikit. Dia kelihatan sedap je. Then tanpa buang masa aku terus je kulum pelir dia. Sedapnye. Dia pegang kepala aku then tarik tolak kepala aku sambil kote dia ada kat mulut aku. Lama juga adegan itu berlaku. Then aku terasa yang kepada kote dia berdenyut2 kat mulut aku. Pahtu aku rasa panas je dalam mulut. rupa2nya dia dah pancut.

;;;;bersambung……

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience