1671 Views | Like

Aku dan budak Korea

Click to this video!
Age when it happend: 26
Where it happened: Seoul, Seouth Korea
Langauge: B.Melayu
Sex: Male
Rating: 7
Category: Straight

Nama aku Azman. Selepas aku konvo aku dapat tawaran biasiswa dari sebuah organisasi untuk sambung pengajian di Korean Selatan master degree. Wah sekarang aku dah bolehberbangga dengan KPop. APa pon ceritanya bermula di sini.
Sebenarnya aku straight guy, just Cuma Zaman sekolah dulu adalah nakal-nakal sikit dengan adik-adik dan kawan-kawan sekadar suka-suka saja. Bila dating sini aku tengok budak-budak muda terutamanya laki comel-comel belaka, geram aku dibuatnya. Jadi aku membelek-belek ke website ala-ala penpall gitu. Akhirnya ada seorang mamt Korea ni dia letakkan email, facebook dan skype id nya. Aku pon apa lagi tak lepaskan peluang terus add dia di Facebook.
Memandangkan aku boleh berbahasa Korea sikit so agak mudah kami berkomunikasi. Dipendekkan cerita setelah 2 bulan chatting aku ajak dia berjumpa di Seoul. Buat kali pertamanya aku gagal untuk mengorek apa-apa rahsia dari budak ni. Tak sampai sebulan kemudian kemi berjumpa buat kali keduana secara sengaja dan mungkin jugak tidak sengaja. Aku sewa motel di Seoul.
Setelah penat berjalan kami masuk semula ke motel. Oleh kerana aku terlalu penat aku tidur awal, tetapi dia masih belom tidur lagi. Tepat jam 6 pagi mata aku automatic terjaga. Aku pegang tangan dia, aku usap pipi dia. Aku juga cuba cium bibir dia, ala macam dalam filem-filem Korea tuh. Asalnya aku saja nak uji dia saja. Ternyata target aku mengena. Dia telan air liur bertalu-talu, itu bermakan aku ada chance.
Aku teruskan usaha jahat aku meneroka tubuh putih gebu dia tu. Aku mula peluk erat dan meraba konek dia. Sudah keras rupanya. Aku terus membuka seluar dan tolak turun dengan kaki aku. Dia punb bukan main lagi melawan. Dia memegang konek aku dengan kemas. Aku mula mencium tetek dia dan terus mengulum konek dia. Wah bukan senang nak dapat tubuh gebu bangsa lain nih.
Kali ni tiba pula giliran dia. Dia menindih aku dan bibir kami bertaut sambil dia menggoyangkan koneknya. Kini konek aku dah ada kwan seiring dengannya. Dia turun ke tetek aku dan terus menghisap konek aku. Wah.. nikmatnya tiada tandingan…kami buat 69 skill tiba-tiba dia mendengus panjang. Lalu aku lentangkan dia dan satukan konek aku dengan dia. Kami sama-sama terpancut. Habis basah atas dada bidang dia.
Setelah itu kami mandi bersama-sama sambil gosok-menggosok, best giler ah masa tuh. Sekali lagi dia menghisap konek aku. Wah ketagih betol budak nih. “Abang lain kali kita buat skill lain pulak boleh?” “boleh sesangat, just datang je ke Seoul abang akan layan bagi puas”
Kami meneruskan chatting di skpe. Suatu hari dia nak tengok cerita blue sebab kat rumah dia semua website lucah kena blok. So kami buat share scree dia tengok dengan ghairah. “Abang jom lancap sama-sama. “ “Macam aman nak buat”? “kita buat la video call.” Aku usha line clear di asrama aku. Ok… aku pon melancap sama-sama dengan dai. Oleh kerana dia tak tahan tengok badan aku ang kecik molek nih dia pancut dulu 2 3 minit kemudian aku pulak. Aaahhh.. puas, tapi tak puas sebab tak ada orang tolong lancapkan.
Kamia akan berjumpa lagi dan kali ni lebih hangat lahi cerita kami di Korea Selatan nih.
Kepada kengkawan aku akan upload cerita aku di Gay Sauna di salah sebuah Bandar terkenal di Seoul, Korea Selatan. Nantikan cerita aku ok

Jika ada sebarang pertanyaan sila emailkan

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience