10555 Views | 3

aku dan lesbian


Click to this video!
Age when it happend: 18
Where it happened: malaysia
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 2
Category: Lesbian

aku tulis menda ni pada:march 02, 2010..Before aku start dgn cite ni, just nak gtau yg aku ni still dlm krisis identiti..am i lesbian or bi??yg pastinye aku ada perasaan kat pompuan..adesss…pening toi..pernah aku tepikir kenapa aku jd camni? sbb aku gile ke? sbb pernah kecewa ngan laki ke? dan lain2..tp yg pastinye bkn sebab sume 2..i just dont know why..aku ade feeling ni sejak dari kecik lagi,padahal budak kecik mane la tau ape2..da beso baru aku sedar betapa weirdo-nye emosi aku ni huhu..

ok..aku nak list beberapa minah yg ak pnh t’suke..

1. my first, buat aku sedar yg aku ni minat kt pompuan..kazen aku??! cess dlm byk2 owg cmne aku leh suke kat die.bengong! i chose to burry d feeling.gile ke ngan kazen..huh tah camne la aku bole sedar kelesbian aku kat die..cess cesss!!

2. my bestfriend..seksa ooo suke kat kwn baik. da la cun n for sure minah ni bukan lesbo..sabo jela jumpe tiap2 ari kat skolah.

3. member plkn..hahaha ni pon agak gile.ktorg ni almost develop feeling to serious level,tp aku keluar awl dari plkn coz dpt offer masuk matrik..sedih siot~~

4. member kat matrik..emm leh kate minah ni sgt2 aku suka..even till now, still miss her..

5. member kat universiti…yg ni mule2 aku nak wat kawan je..maybe die cute sgt kot leh t’suke..tambah g manja gle..adesss

6. sowg g member kat universiti..minah ni sgtla caring..die leh thn ngan kerenah aku yg agk hampeh lg m’bencikan hehe..

so, they’re d top 6 so far..belum masuk minah yg aku suke sket2..hehe dalam list kat ats, ak penah couple dgn num4 n num6…yg num3 tu almost la huhu..

ex aku yg num4 tu aku xpernah tpikir pon die lesbian..cmne tah ktowg leh same2 suke..die lembut gile..aku pon lembut gak hee~~ org lain susah nak predict aku ni lesbian coz aku ni bkn jenis kasar or pengkid,neither tomboy..aku btudung,feminin gakla..time kecik2 dulu je agk boyish huhu..ape nk jadi la aku nu huhu..

tido same?yup..byk kali..tp diam2 la..

first time ‘wat’ xrasa pape pon,mayb rookie lg kot..msuk 2nd time,AHA! huhu phm2 jela..skg ni i’ve lost count da bape kali aku ‘wat’..huhu

hmmm takat 2 je la sinopsis aku yg lesbian ni..sape2 nk share kelesbianan kowg

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience