10176 Views | 1

Aku dan mat salleh…. cerita panas

Click to this video!
Age when it happend: 24
Where it happened: UMIST
Langauge: Bahasa Melayu
Sex: Female
Rating: 5
Category: Straight

Aku dulu seorang yang memang kaki study. Ni aku ceritakan kisah aku masa study kat UMIST, england dulu.
Masa tu, aku memang frust gila sebab baru je break-up dengan ex-boyfriend aku, budak melayu. Sebab aku frust, aku boring dah nak bekawan dengan budak lelaki melayu.
Aku pulak masa tu tinggal di Halls of Residence, macam hostel but it’s a self careting flat. Share dengan mat salleh dan bangsa lain jugak.

Pada satu malam annual dinner untuk semua halls of residence kat UMIST, masa tu umur aku baru je 20 tahun, aku pun pegi, dengan member2 flat aku, mat salleh, indians dan sorang budak pakistan ke annual dinner tu.
Malam tu memang enjoy… minum2, borak2, kenal2 bebudak lelaki, dancing2…. pas tu aku ternampak sorang mat salleh, bertindik satu di sebelah telinga kiri, pakai leather jacket, seolah-olah curi-curi pandang ketika aku menari-nari.
Aku tegur dia, ” hai… ” . Dia pun berdiri sambil mengambil tangan aku dan di cium nye. Aku rasa terharu jugak. Terus aku berhenti menari, dan dudul di sebelahnya.
Kami berborak2, dan dia mengajak aku main Chess, di dalam bilik nye. Sebab aku beritau dia aku minat main chess jugak, sama macam dia. Aku pun terus ke bilik Phill,dia bukak lagu classical, dan menuangkan aku segelas wine merah dan memberinya pada aku. Kami pun sambung berbual..
Aku rasa selesa duduk di katil Phill (sebab bilik kami memang kecil, cuma ada heater, katil single, dan meja study). Daripada posisi duduk, aku naikkan kaki aku ke atas katil Phill, dan kemudian dia pun sama2 duduk dia atas katil nya. Lepas itu, dia mula main Chess dengan aku.
“your move azza….”.. aku sebenarnye memang dah tertarik dengan sikap gentleman dia dan sikap pendiam dia, jadi fikiran aku melayang lah walaupun pada asalnya kami main Chess… Aku terbayang kalaulah dia bogel di depan aku… wow…. kote nye mesti besar sebab aku tak pernah buat sex dengan mat salleh sebelum ini.
Phill seolah-olah boleh membaca fikiran aku, lalu dia pun berkata.. “let’s just talk, forget about this Chess thing…” lalu menutup papan Chess dan menuang lagi wine merah ke dalam gelas ku…
Dia duduk betul2 di sebelah ku, dan tangannnya memegang tangan ku yang menggeletar, sejuk dan nervous. Dia masukkan tanganku ke dalam pocket seluarnya, dan masa itu, Phill terus mencium bibirku. Aku menerimanya tanpa rasa nervous lagi. Aku gigit lidahnya, Phill ketawa kecil. “You are a good Kisser”, kata Phill. Aku diam, dan terus menciumnye, sehingga aku dapat rasakan yang vagina aku basah dan meminta di belai, cium dan di penuhi.Phill terus meramas buah dada ku, dia kucupnya berulang kali. Aku tak tahan lagi. Dia membuka tali bra aku, terus di ramasnya buah dada aku yang sudah 2 tahun tidak di ratah oleh lelaki, dengan ganasnya. Vaginaku mula berair panas.. Dia tidak pun menanggalkan bajunya lagi.. Tangan Phill mula merayap ke panty ku, di selaknya jeans hitam yang aku pakai, dia sentapnya koyak “G string” aku malam itu.Aku mula rasa panas, dah menjerit, sebab G-string aku melelaskan vagina ku, tapi aku tidak hiraukan sakitnya. Phill menekan-nekan kelentitku, sambil sebelah tangan lagi mencucuk-cucuk lubang vagina ku. Phill mula menanggalkan seluar jeans aku… aku rasa terlalu seksi untuk Phill malam itu… Di selaknya bulu pubik aku dan di ramasnya biji kelentit aku. Aku menjerit kesedapan. Phill berulang-ulang kali membuat begitu pada aku, sehingga aku tidak sedar yang aku sudah bogel habis di kerjakannya. Kotenya ku lihat sudah melonjak-lonjak dan keras di dalam seluar jeans. “You satisfied…. you want more?” tanya Phill sambil menggigit-gigit kelentit ku… “oh.. yes… you’re damn good at that”….. Arrrggggghh… yes … yes…
Vagina ku sudah berair-air di kerjakan Phill, sehingga berkali-kali aku climax. Akhirnya, selepas 1 jam aku di belai, di jilat dan di gigit, Phill membuka seluar dalam nya…. Aduh…. besarnye kote Phill. Dalam 7 inci ada… aku tak sabar merasa kote Phill di dalam vagina ku. “You like it honey…?” tanya Phill… tanpa sempat aku menjawab, Phill dengan perlahan-lahan menusuk kote nya ke dalam vagina ku. Aku tarik nafas panjang, sebab aku takut akan sakit, tapi tidak… Fuhhhh…. PUAS..Puas betul aku rasa..
sambil di tusuknya keluar masuk, jarinya memicit-micit dan cubit-cubit kelentit ku… sungguh mengasyikkan… vagina ku terus berair,berkemut-kemut sehingga climax di tusuk oleh kote Phill, penuh dan sampai ke pangkal rahim ku…. di sorong tarik beratus-ratus kali, sambil dia tak henti-henti memicit kelentitku.. aku rasa begitu puas.. sehingga aku menjerit… kepuasan. Aku climax 15 kali pada malam itu.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience