1569 Views | Like

aku suka seks

Click to this video!
Sex: Female
Rating: 10
Category: Straight

aku budak kampung.dulu masa sekolah, aku kapel dengan senior.first time kenal.asek begayut je.cakap bukan.nak raba lah ape lah.dah x tahan sangat.weekend aku pegi la jumpa die.naik moto dengan die.die suruh aku bwk moto.aku pon bwk jelah.teros die ramas tetek aku.best jugak la.first time kan.x habis dekat situ.asal naik moto je.mesti die suruh aku bawak.tangan dia mula lah meraba.masuk dalam baju.main puting aku.masuk dalam panties.korek korek pepet aku.aku yg tgh bwk moto tahan jelah kesedapan tu.lama2 aku jadi sangap.pakwe aku ni gila seks sikit.x kira la jumpa kat mana pon.mesti dia nak korek pepet aku.aku selalu jugak lah bogel depan dia.kadang2 tepi jalan pon aku selak baju aku.bagi dia hisap tetek aku.die suka korek pepet aku guna jari.dia suka tgk aku sakit.sampai 4jari dia jolok.rase nak terkoyak pon ade jugak.tapi aku suka sakit.suka gila!dia suka buat lovebite dekat aku.penah dia buat sampai berdarah.byk kali kitorg buat.x kira dekat mana.asal dapat je.mesti aku jadi makanan dia.skarang ni aku dah ade bf baru.yg sorg ni pulak suka jolok aku pakai batang dia.sebab btg dia besar n panjang.main dengan dia lagi best.sebab dia selalu buat aku climax byk kali.dia ni pon suka raba aku dekat public.aku pon suka kena raba dekat public.byk sikit air aku keluar.haha dia ni suka buat aku steamy.buat air aku keluar byk gila.and biar aku terseksa.aku suka macam tu.aku suka batin aku kena seksa.sampai aku sendiri yg buat muka tak malu mintak batang dekat dia.aku suka bila dia rogol aku.haha ganas gila.aku layan je.kadang2 aku saje provok dia.bia die jadi lagi ganas.yg paling aku suka pasal die.dia suka raba aku dekat public.bila org nmpak.aku jadi lagi horny.aku suka dia main puting aku.dia penah main puting aku sampai aku menggigil.arghh! aku suka sangat!aku harap sangat dapat suami gila seks.kalau boleh hari2 aku nak kena rogol.biarlah pepet aku koyak pon.aku suka!! aku suka seks ganasganas. 🙂

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience