1123 Views | 1

Ashraff – first gay mate

Click to this video!
Age when it happend: 25
Where it happened: my house
Langauge: Bahasa Melayu la
Sex: Male
Rating: 5
Category: Gay

aku baru pindah kat condo baru aku.aku ajak 4 org member aku.then masa kat rumah, ada sorang mamat ni.handsome gilaa and badan dia muscular.nama dia ashraff.duduk kat depan rumah aku.dia tolong la kitaorang angkat barang.malam tu lepas member aku balik aku lepak la dengan.sembang gila-gila.aku suka sangat kat dia.lepas sebulan lebih duduk kat situ,macam2 jadi.pernah sekali tu aku nak gi office,then aku buka pintu and nampak dia keluar rumah dlm keadaan bogel cuz nak amik newspaper.aku pernah gak nampak dia bogel kt dapur dia cuz dapur kiatorang bertentangan.ada sekali tu dia ajak aku gi kolam and gym.masa kat kolam dia just pakai speedo je.nmpak gila shape kote dia.then lepas setengah jam mandi,dia ajak aku gi gym.lepas gym kitaorang gi changing room.dia ajak aku gi mandi shower.dia kata malas nak pakai seluar and kat situ pun takde org.then kitaorg mandi bogel.masa mandi aku tgk dia sibuk usap kote dia.aku layan je.nikmat doh.then kitaorg balik la kat rumah masing2.masa kat rumah aku asyik teringatkn dia je.time tu aku dgn towel je.so stim la konek aku.esoknya lepas aku balik kerja aku tgk dia ada kt umah.lepas 10 minit camtu tetiba bunyi doorbell.rupa2nya ashraff.aku ajak masuk.kitaorang sembang lebih kurang 15 minit gak.pastu tetiba dia mengaku yang dia tu gay.and dia tau aku ni gay jugak.then tetiba dia cium aku.aku pun layan la.then aku tarik dia gi bilik.kat bilik kitaorg kissing then dia slowly bukak baju dia.time kote aku dgn dia dh stim dh.at last dia bukak seluar.body dgn konek dia pergghhh,besar la gak pastu aku tolak dia kat atas katil.then aku plak yang bogel.pastu aku pun jilat la punting dia then aku hisap konek dia.lama gak aku hisap.then aku tukar position dgn dia.dia hisap konek aku.fuuhhh nikmat gila.then dia bangun and gi amik condom kt seluar dia.then dia jolok bontot aku.then aku jerit kesakitan kt bantal.lama2 dia jolok aku rasa nikmat gilaa.lepas 20 minit kitaorg baring.pastu dia lancap konek dia sambil dia duduk kat atas aku.then lepas air mani kuar aku pun jilat.fuhh nikmat gilaaa.then aku gi dapur gi amik wine.lepas minum ktaorg baring2 smbl hisap rokok.malam tu kitaorg tidur sekali.lepas dari malam tu.kitaorg selalu gak buat plan kiatorg.kadang2 kat dalam kereta,kat bilik air and kalau ada free time kitaorang spent time kat luar kl..thank you for reading my first experience gay sex

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience