1116 Views | Like

AZIM

Click to this video!
Age when it happend: 20
Where it happened: RUMAH
Langauge: Malaysian
Sex: Male
Rating: 2
Category: Straight

Weyy kengkawan!! nih aku pon nak tumpang join gak dlm ruangan nie coz aku pon ader gak experient pada firsttime aku. Apa yang aku ceritakkan ini adalah cerita benar dan terpulanglah pada korang nak menilainyer samada aku mereka-reka cerita atau tidak. Tapi bagi aku, buat apa aku tipu..bukannyer ada sesiapa dapat mengenali identiti aku…dan bukannyer aku nie jenis yang takder kerja nak dibuat. Hhmmmm kisahnyer gini…….

Aku ada sorang awek namanyer Shikin. Dah lama aku kenal dier masa kami sama2 kerja dulu….hmmmm kami nih kira couple yg sentiasa berdating dan beromenlah…tiap hujung minggu atau seminggu 3 kali kami mesti keluarnyer..hmmm tapi bukanlah semata-mata nak beromen jerr…kami keluar jalan-jalan, tengok wayang …dan macam-macamlah…
Tapi dalam banyak-banyak kali beromen tu, tak penah plak aku merasa dapat main berat-berat pulak,,aku dah mintak..tapi dier tak bagi….dier kata nak tunggu kawin dulu!!
Op..!!! lupa lak aku nak bagitau pasal awek aku…..awek aku nih tak kisah…..budak sosial,degil,suka merayap, balik lambat dan kekadang tu sanggup tipu makbapanyer semata-mata nak keluar ngan aku…
Bagi aku dier nih cunn!!!!putih dan kengkawan aku pon jeless ngan aku…coz dapat bercouple ngan dier..
Pada satu hari…cam biasa aku keluar ngan dier….aku rasa lain jer hari tuu sebab cuaca tuh agak mendung..tapi kami keluar gak…..kami pergi i jer shopping complex dan tengok wayang..masa tu cerita Puteri Impian 1 …habis jer nonton..aku tengok jam dan kui 9.30mlm….hmmmmmm dah lewat nih…..dlm panggung tadi pon dapat beromen sekejap jer….ada satu makcik plak duduk kat seat belakang….so aku pon malaihla…dier pon asyikkk jeling lakonan kami jer…huh! potong stimm betoii!
Aku tengok kat luar….hmmm rasa cam ujan nak lebat jerr memandangkan dah lewat…kami pon nak balik umah terusslahh….sampai sekerat jalan jer….hujan dah start turun..aku pon bagitau dier…nak singgah umah memberlah kang baju basah…mak dier tanya lak….
So tanpa byk soal dier angguk jer..hmmmm sampai sana kawan aku yg ramai ramai tu takder….ada sorang jer..hmmm sambil mengeringkan rambuttner….
Member aku paham…..dier kasi line jer……terus masuk bilik…hmmm pura pura tidurla kut!!
Aku ngan dier jerr yang ada masa tuh..huh…aku buka baju…badan tengah sejuk time tuh memang ndak sangat ler…per lagi..tak sampai 10 minit member aku masuk, kami pon start romenlah…hmmm mula cium mulut….sambil raba barang yang lain……main mulut nih besttt ..mas tu angle kami…dier baring kat bawah…aku baring sebelah dierr….cium molot giler nyer masa tuu….mula aku kasi lidah dier beraksi dulu……tengok dier nyer skill….hmmm aku tunggu jer….lidah dier pendek skettt main pon kira tak berapa pandai la…sloww jer pas tu akunyer turn lak….aku selam lidah aku sedalam yang bolehh…gesel habis habisan…….aku dengar nafas dier laju jerr masa tuh……dlm tiga minit dier tolak kepala aku….huh..lemas katanyer….aku senyumm jerrr….pas tu dier cuba nak bite aku nyer leher…….dier hisap ……perrghhhh geliii….aku geliiiii tahan jer….memang aku layan dier punyerr layanan tuh…….turn aku, aku pon sama bite plak leher dier……main tetek…..aku ramas atas aku try bukak baju dier…biar bahagian atasnyer bogell habisss….dier tak kisah pon …wah ni dah camm lampu hijau nih!!! pas tu tangan aku merayap buka zip skirt nyer….dier tepis….tak kasi. Aku seluk dari bawah…selak skirnyer yang paras lutut…aku ramas pehanyer…dan cuba korek lubang puki dier………masa tu kami dah bebelit cam ular sawa…..sekejap aku kat atas…sekejap dier plak kat atas…..zip dan butang aku memang dah terbuka…..dier cuba main aku punya batang…….dier selup…nampak gamam jer…hmmmm besar lah kut…aku nyer 7 1/2 in….dier main…..ramas…dan picit kepala kote aku..hehehehhehe nampak macam dier berminat sangat…masa tuh aku korek lagi lubang dier yg still virgin tuh….lama lama dlm 15 minit…masa aku tengah syok korekk…..tangan yg meramas batang aku terlepas…..dier tah terlentang dan menghayati apa yang aku tengah buat kat dier……matanyer sekejap pejam sekejap celik…..aku ters main…nafas dier aku dengar makin laju……..skirtnyer dalam tak sedar dah terlondeh abiss…..aku tarik spenda nyerrr….sampai dier dah betul betul bogel……….dlm beromen tuuu aku pon buka aku nyer seluar………..dan sampai part…aku dapat mengangkang kan awek aku nih….dier masa tuhh tengah layan antara sedar dengan tidak….masa tu…apa yang aku buat semua nyer direlakanyerr….
Aku terus pastikan anggle aku betul betul ngan tubuh dier….dier kat bawah aku kat atass……..kakinyer yang putih gebu itu aku jilat sikit…tambah kegairahannyer…
setelah aku kangkangkang kakinyer…..batang aku pon terus menikam buritnyerr yang ketika itu sedang elok berairr….
masuk jer kepala dier seolah olah sedar…..sakit katanyer…aku cuba lagi…….minta dier tahan sikit…cuba lagi….aku betul betul tekan kira nonstop..ler masa tu….dier dah mengerang kesakitan..pedih yang amat sangat katanyer……slow slow aku tekan akhirnyer sampai juga kepangkal batang aku….dier mengerut habiss….tahan sakit..masa tuh kesian pon ada….
Aku start mendayung…….sesambil pujuk dier…..yang sedang masih tahan tuuuuu…….dlm 45 minit aku main slow slow akhirnyer……terpancut jua atas badan dier…….
Puas aku rasa…dan masa dlm perjalan pulang aku masih memujuknyer…yang masih menangiss!!!!!

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience