3357 Views | 1

babymia

Click to this video!
Age when it happend: 21
Where it happened: klang
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 10
Category: Straight

hye, ini pengalaman pertama aku, naik motor jalan jauh dengan bf,kena ramas n main batang.masa tu cuti, aku and bf aku plan nak tengok sunset kat bagan lalang.hari tu cuaca tak tentu ..sekejap hujan kejap benti.tapi kitrang teruskan jugak.dalam perjalanan memang mandi hujan.aku tak biasa naik motor..nak pulak motor dia berkuasa tinggi…laju.

mula mula aku duduk jauh je dari dia.segan2 la konon…tapi dh lama baru rapat sebab bila brek, mesti aku makin ke depan dan rapat dengan dia.

masa pergi tu aku cume peluk pinggang dia.tapi bila balik tu dah malam.lepas je makan kitorang gerak balik.tak sampai pun 10 minit aku tengok bf aku macam betulkan seluar dia.aku dah nerves time tu…atas motor, dia ckp. “adik asik kena tank je, sakit”..hehe.aku pun senyum jer la.peluk dia cam biasa.dah malam, sejuk..aku tak pakai sweater pun.aku pun seluk tangan kat sweater bf aku…tibe tibe dia tarik tangan aku pegang ke depan, pegang batang dia.aku terkejut…aku biarkan je tangan kat situ tak bergerak.bdan aku pulak dan betul2 rapat dengan belakng dia.melekat.aku sure memang dia dah rasa tetek aku.

atas motor tu juga dia cuba seluk dalam baju aku dari depan…mule2 dia dapat puting aku…dia picit picit puting aku…ahhhh~memang sakit.firt time…pastu dia cekup penuh kat tetek aku….penuh satu tangan dia.dia cakap “besar nye tetek sayang “…aku dah malu malu..tapi pada masa yg sama aku da rasa sedap sangat.

jalan kampung memang gelap.dia pn bawak motor slow jer.dia gerakkan tgn dia suruh aku urut2 btang dia.aku pun try pegang batang dia dari luar seluar…besar.memang dah keras time tu.hehe.aku urut2..lama lama aku rasa best.makin aku urut makin besar aku rasa…bf aku pun dh sedappp..dia mengerang atas motor..”Arrgghh ahhh …” sampai dia menolak2 bontot dia…aku pun peluk dia makin kuat.sebelah tgn aku gosok2 batang dia…memang penuh tgn..satu tgn lagi aku seluk masuk kat bju dia.aku pun men puting dia.bila stim, puting dia tegang..comel sgt.hehehe…

dia seluk tangan dalam bju aku…ramas ramas tetek aku sepanjang jalan….aku makin sedapp..makin kuat aku peluk dia.makin laju batang dia aku urut…sama sama sedapppp…aaahhhh~~~ aku pejam mata masa rasa sedap sgt…makin kuat aku peluk dia.aargghh……aku menggesel2 kan tetek kat belakng dia…dia betul betul tak tahan.dia masukkan tangan aku dalam seluar dia.kali ni aku pegng batang dia dengan spender.eeehh….sedapnye! besarrr…kain spender dia pulak jenis yg licin ..memang senang aku gosok.aku rasa telur dia, batang dia..sampai kepala.aaahhh…besar!sedap sgta ku pegang…sedap sgt aku urut…makin kuat aku urut dan gosok batang dia….makin pejam mata aku…dia pun mengerang kuat atas moto…makin laju dia ramas tetek aku…aarhh..ahhh ahhh~~~~ memang sedap…!

air aku dah bayak keluar…dia hampir nak pancut.hehe…time dah dekat sampai rumah aku, dia ikut jalan jauh.kitorg men lagi gosok2 batang…ramas2..kali ni dia picit dua dua puting aku gune satu tangan dia.kuat…masa tu..aku betul betul tak tahann! sampai aku tertolak dia kedepan…aarhhh..bb….sedapnye!!!! puting aku keras sgt…dia picit tetek aku smpai kan aku rasa pedih dan sedap yang tak pernah aku rasa….aaaaahhhh!!! aaahhh….~~~

lepas tu, dia raba kat pepek aku.dia gosok gosok dari luar pepek aku….jari dia yang panjang tu memang sedap!kejap je aku dah rasa stimm gileee….arggghh!!! sakiittt, b sakitt~dia gosok pepek aku agak lama sampai aku rasa lemah……arrrrrhhhhh…..

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience