23626 Views | 1

banglo majikan

Click to this video!
Where it happened: banglo majikan
Langauge: Malay
Sex: MALE
Rating: 7
Category: Straight

Aku malu nak cerita dlm ruang ini. Tapi lepas fikirkan masak2, apa salahnya kongsi pengalaman ini dgn rakan2 yg lain. Boleh jugak dijadikan panduan dan pedoman sebab aku amat menyesal dgn kejadian itu.

Lepas habis SPM aku mohon jadi anggota keselamatan. Oleh sebab rekod cemerlang aku dlm bidang sukan itu, aku diterima masuk dan bermulalah karier aku sebagai seorang anggota keselamatan. Lepas habis latihan, aku dihantar kebandar P. Malangnya, apa yg aku impikan menjadi anggota keselamatan tak tercapai kerana aku ditugaskan dipejabat sahaja. Alasan mereka adalah utk memudahkan aku berlatih utk mewakili jabatan mereka.

Aku fed-up sungguh tapi apa yg boleh aku buat. Setiap hari jadual aku hanya berlatih dijimnisium. Jadi secara tak langsung, badan aku menjadi lebih tegap dan sasa. Nak dijadikan cerita, satu hari tu aku bergaduh dgn seorang pegawai aku. Aku telah dikenakan tindakan tattertib dan digantung tugas. Aku sungguh fed-up dgn birokrasi jabatan dan akhirnya aku berhenti kerja.

Aku bernasib baik kerana seorang bekas rakan setugas aku telah menawarkan aku kerja. Setelah aku bekerja ditempat baru itu, bermulalah kisah ini………….

Aku telah ditawarkan kerja sebagai body guard utk seorang peniaga berbangsa cina.Peniaga ini mempunyai beberapa buah syarikat dan salah satu dpdnya adalah yg tersenarai dlm BSKL. Beliau masih muda lagi, lebih kurang 45 thn.Mempunyai seorang isteri yg jelita dan 2 anak yg masih kecil.

Tugas aku sebagai body guard ialah mengiringi boss itu kemana saja. Mereka tinggal disebuah banglo sekitar PJ.Banglonya besar dan ada rumah pekerja sekali. Dirumah itu juga ada tukang kebun (melayu) yg dtg setiap hari membersihkan laman dan 3 org gaji berbangsa filipina tinggal dlm rumah itu dibilek belakang. Aku diberi oleh boss itu tinggal di rumah pekerja memandangkan aku tak ada tempat tinggal dan kerja aku 24 jam.

Boss aku dan isterinya baik. Mereka tak sombong dan amat berbudi bahasa.Maka bekerjalah aku dgn mereka dari hari pertama hinggalah kehari kejadian itu.

Boss aku ni selalu keluar negeri dan aku terpaksa mengikutnya kemana sahaja. Mula2 tu, bila dia pergi keluar negeri, semuanya o.k saja. Lama kelamaan barulah aku tau dia ada simpan seorang amoi tinggal disingapore. Kalau isterinya tak ikut, amoi tu akan pergi sekali ikut boss aku keluar negeri.Boss aku percayakan aku dan aku pun malas nak cerita dgn isterinya sebab isterinya juga baik dan berbudi bahasa.

Isterinya berumur dlm lingkungan 40 thn dan bodinya, cantik sungguh. Maklumlah, selalu pergi ke pusat rawatan badan dan bersenam.Anaknya yg kecil baru berumur 2 thn ketika kejadian itu mula berlaku.

Setelah 2 thn bekerja dgn mereka, satu hari tu, boss aku beritahu dia nak ambil seorang lagi body guard. Aku cakap aku tak kisah. Terpulanglah pada boss. Jadi lepas 2 bulan, dia ambil seorang lagi bodyguard berbangsa cina kerja dgn dia. Oleh kerana dia percayakan aku, dia suruh aku duduk dirumah jaga isteri dan anak2nya masa dia bekerja atau pergi luar negeri.

Selain dari jadi body guard, aku juga secara tak langsung jadi pemandu kepada isterinya.Antara tugas aku ialah menghantarnya pergi bersolek, pusat rawatan dan jimnisium dan kelab/hotel bertemu rakan2nya. Aku ikut saja sebab dah jadi tugas aku.

Satu hari tu, aku hantar isteri boss aku kejimnisium.Sampai disitu (kelab ekslusif) aku dah tak tahan lagi tengok alat2 disitu. Maka aku pun cubalah beberapa peralatan. Berpeluh2 aku. Isteri boss aku tengok dan dia kata aku pandai guna benda tu. Aku kata dulu aku main benda ini.

Bila boss aku balik, dia beritau yg aku pandai guna brg itu dan minta suaminya buatkan satu bilik jimnisium dirumah itu bersebelahan dgn bilek tidurnya dan aku boleh ajarnya bersenam. Lepas 1 bln, siaplah jimnisium tu, penuh dgn peralatan terbaru.

Setiap hari lepas suaminya kepejabat, aku akan masuk kebilek tu melakukan beberapa pergerakan sebelum mengajarnya pula. Apabila bersenam, isterinya akan memakai pakaian sukan yg ketat dan pendek, menampakan seluruh bentuk tubuhnya. Aku pun tak tahan melihatnya tapi aku tahan sebab itu isteri boss aku.

Satu hari tu, masa aku sedang berlatih, isterinya masuk dgn masih lagi berpakaian tidur yg jarang menampakan pakaian dalamnya. Selalunya, aku akan bersenam manggunakan seluar panjang, tapi entah apa hari tu aku pakai seluar pendek dan baju aku letak kat tepi saja.

Bila isterinya masuk, aku cepat2 bangun utk tujuan pakai baju. Tapi isterinya tahan dan puji bentuk badan aku. (Suaminya berbadan gemok dan pendek pula). Masa itu boss aku pergi luar negeri selama 1 minggu.Sambil memuji itu, dia beritahu aku yg dia dah lama perhatikan aku. Dia kata dia nak kenal lebih rapat lagi dgn aku. Aku tak faham maksudnya dan aku tanya macammana. Dia kata macam org lain. Maksudnya macam suami isteri. Aku kata tak baik macam itu sebab dia dah bersuami.

Sambil berbual, dia menghampiri tempat aku berdiri. Setelah dekat, barulah aku perasan yg air matanya sedang mengalir. Aku tanya kenapa, dia kata dia dah lama tak bersama dgn suaminya kerana suaminya selalu keluarnegeri dan dia tau suaminya ada simpan perempuan lain.

Aku cuba pujuk dia sambil manafikan yg boss ada simpan perempuan lain.Dia merebahkan kepalanya kebahu aku dan aku usap kepalanya utk menenangkannya. Sambil tu, tangannya meraba dada aku. Aku dah tak tahan lagi, tapi aku cool.Buat2 tak tau saja.Lepas tu dia tanya boleh tolong tak. Aku tanya apa dia. Dia kata terus terang saja dia nak main dgn aku. Aku terkejut dan tak percaya. Aku kata tak boleh tapi dia merenggek nak juga. Dia kata semenjak anaknya yg kecil lahir dia tak main dgn suaminya. Terperanjat aku dengarnya.Dua tahun lebih dia tak merasa.

Hati kacil aku kata tak nak tapi iblis dah merasuk aku masa itu. Aku tak fikir panjang lagi, aku angkat dia kebileknya bersbelahan dgn jimnisium itu. Aku letak dia di atas katilnya yg besar tu dan aku terus bukak baju tidurnya.Masa itu batang aku dah keras habis, hampir terkeluar dari seluar pendek aku. Aku terus kulum bibirnya yg sedang menggangga sambil tangan aku merayau mencari teteknya. Aku rentap branya sampai putus. Lepas itu, aku terkam pula teteknya sambil meramas dan menghisap. Aku cukup geram dgn teteknya yg masih lagi tegang itu.

Sambil merenggek perlahan dia minta aku buka seluar dlm nya. Aku terus buka seluar dlm nya dan kini terserlahlah seluruh tubuhnya dlm keadaan telanjang bulat. Aku yg tak ada pengalaman ini tak tau mana satu nak usik dulu. Dia kata jilat pantatnya. Aku terus kebawah dan jilat pantatnya. Masa itu dia mengeliat dan membuatkan aku lebih ghairah lagi. Aku dah tak tahan lagi. Aku tanya dia boleh tak aku masukkan batang aku.

Dia kata boleh tapi sebelum tu dia nak pegang batang aku dulu. Aku bangun terus lucutkan seluar pendek aku dan batang aku pun terlondeh keluar dgn tegak sekali. Aku rasa sakit sebab btg aku keras sangat. Dia pegang batang aku sambil tangannya melancapkan btg aku perlahan2. Aku dah tak tahan sangat lagi masa itu.

Aku baringkan isteri boss aku itu semula dan aku naik atasnya. Aku katakan padanya aku tak pernah main. Dia kangkangkan kakinya luas2 dan pegang batang aku sambil membimbingnya kebibir pantatnya. Sampai saja kat tepi bibir pantatnya, dia suruh aku tekan sikit. Aku pun tekanlah perlahan2lahan sebab aku dah nak keluar sangat.

Pantatnya ketat sungguh (Btg suaminya kecil agaknya). Lepas sekali hayun, semua btg aku dah berada dlm lubang pantatnya. Masa itu, air mani aku dah nak keluar sangat dah. Aku katakan padanya, aku tak tahan lagi. Dia suruh cabut semula dan terus kulum batang aku.Lepas 5 kali kulum, aku pancutkan air mani yg pekat dlm mulut dia dan dia telan semua sekali.Lepas habis aku pancut, dia kulum lagi batang aku dan btg aku keras semula.

Kali ini, aku dah tau nak buat macamana. Aku kangkangkan kakinya luas2 dan dgn perlahan aku masukkan btg aku kepantatnya. Sampai habis jer btg aku dlm lubang pantatnya, dia mengeliat keseronokan. Aku hayun perlahan2. Turun naik turun naik. Keluar masuk. Lepas hampir 10 minit, aku terasa btg aku dikemut dgn kuatnya dan masa itu aku dengar ngerangan yg sungguh mengasyikan . Barulah aku tau yg dia sedang klimak. Lama juga dia klimaks sambil menutup matanya.

Aku tetap terus manghayun tak henti tapi dgn perlahan sebab aku tak mahu keluar dulu. Lepas menghayun lebih kurang 10 minit lagi, dia klimak lagi tapi kali ini lebih kuat lagi. Aku tak tahan tengok dia meronta2. Aku pun lajukan hayunan aku dan lepas 10 mninit kemudian, kami sama2 klimaks. Aku pancut sebanyak2nya dlm lubang pantatnya sampai keluar air mani aku bercampur dgn airmaninya diatas cadar katil.

Aku terjelepok kesedapan dan dia kaku kesedapan. Lepas kira2 15 minit, dia bangun dan terus kebilek mandi.Aku ikut dari belakang.Aku cuci btg aku dan terus pakai seluar dan balik kebilek aku.

Aku termenung memikirkan kejadian itu. Aku menyesal tapi apa yg boleh aku buat. Nasi telah menjadi bubur. Lepas kejadian pagi itu, setiap pagi atau malam ketika suaminya tak ada aku akan kebileknya untuk main. Dia kata dia cukup puas dgn aku dan dia dah tak kisah kalau suaminya tak kasi lagi. Kami akan main selama kira2 1 jam.Pernah sekali masa dia ikut suaminya keluar negeri, dia masuk kebilek aku dan kami main sampai pagi sebab masa tu musim salji. Sejuk.Aku terus melakukan maksiat itu selama 2 tahun tanpa sesiapa mengetahuinya sehinggalah aku mengambil keputusan untuk berhenti kerja seterusnya lari dari malakukan perkara keji itu. Aku menyesal kerana aku dah tak teruna lagi dengan cara yg salah. Aku harap jika ada sesiapa yg membaca cerita aku ni, jadikanlah tauladan. Jangan hampiri zina kerana ia berdosa. Aku bertaubat dan kini aku kerja sebagai pemandu teksi sebelah siang dan sebagai pengawal keselamatan disebelah malam.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience