5333 Views | 1

BERSAMA SEPUPU


Click to this video!
Age when it happend: 19
Where it happened: RUMAH MAK
Langauge: MALAY
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Aku dah banyak baca tentang cerita2 dalam web ni. Ada juga yg rekaan, ada juga yg ku rasa benar benar terjadi. Jadi, Aku juga ingin bercerita sedikit korang tentang pengalaman seks lam hidupku. Ia taklah seghairah mana yang aku dah baca, tp ini yang benar benar berlaku. Ini kisah pertama kali aku buat seks dgn sepupu sendiri.
Baiklah, mak bapak aku ni dah cerai. masing masing ada keluarga sendiri. Aku tinggal bersama bapa ku. Jadi di kala cuti semester aku akan tinggal bersama mak ku di kampung(bukannya selalu). Jadi, pada keluarga sebelah mak aku pulak, aku ni memang lah jarang muncul.Kalau muncul tu, mmg riuh lah. Jadi, aku ni banyak sepupu pompuan sebelah mak ku.

Mereka ni pun jarang jarang la jumpa aku kerana aku ni jarang balik, jadi kitorang ni ada malu malu sikit. ada sorang sepupu aku tu, Wati namanya. Nak kata cantik, dia tu gemuk, cuma yang dapat ku kata dia ni memang manis. Tapi, gemuk dia ni, taklah gemuk boroi tu, cuma agak ‘besar’. tu aku harap korang dpt byg sendiri la ye? hehe..

Jadi Wati ni friendly lah juga, tak perlu ko mulakan, dia dah dpt buat korang senang nak bercakap (tak rasa kekok). Malam pertama ku disitu meriah la gak. Then, bila suma dah masuk bilik, cuma ditinggalkan kami berdua di ruang tamu. Dia ni ditugaskan oleh mak aku untuk jaga atuk aku yang sakit kena strok(lumpuh). Jadi dia ni terpaksa lah tido di ruang tamu kerana atuk ku ditempatkan di situ. Malam tu, aku pun tido lambat la, maklumlah byk cerita yang nak di catch up (lama tak jumpa). Untuk pengetahuan korang, time tu mmg la aku pernah buat seks, tu pun ngan awek ku kat tempat aku study. so bila aku balik kampung, dia ni salu la sms (ridu katakan), jadi sambil aku teman kan si wati ni berbual, sambil tu aku sms la ngan awek ku. Si Wati ni pulak penyibuk sikit. Ada je bunyi sms masuk, dia pasti nak tengok sama. Jadi time tu aku lam keadaan meniarap kat atas tilam kat lantai. Dia meniarap gak sebelah aku. Malam tu dia pakai Baju tido ‘kelawar’ dan tak pakai baju dalam. Walau mcm tu aku ni selamba jer. Mana la nak nafsu tengok pompuan gemuk, kan? Jadi, dalam dia sibuk nak tengok sama sms tu, kepala dia betul betul dekat ngan kepala aku, sampaikan bersentuh pipi lak tu. Jadi aku ni pun terasa heran ler sikit. Kepala ku dah terasa panas sbb aku dah mula merasakan yang dia ni sengaja nak buat mcm (sengaja nak bersentuhan ngan aku) Namun aku selamba jer. Masih gak layan sms tu. Jadi dia berulang ulang buat benda yg sama, sampaikan kali ni badan di betul betul kat sebelah aku. Sampaikan dia simpuhkan kaki nya atas kaki aku pulak tu ( lam keadaan meniarap). Kali ni aku benar benar pasti yang si Wati ni memang nak ngorat aku, lebih lebih lagi lam keadaan sunyi mcm tu. Ku fikirkan jugak, selain dpd awek ku yg tercinta, memang aku takda pengalaman buat seks ngan org lain. Jadi aku kira nak test dia. Dah macam tu,Aku cakap la kat awek ku ni yang aku nak masuk tido, so kitorang stop kat situ. Tp, si wati ni masih gak belum berganjak dr posisi dia tadi. Aku sengaja panggil dia untuk toleh kat aku. So, dia pun toleh, aku amik peluang ni untuk cium mulut dia, dan dia berjaya mengelak tapi tak memberi apa apa tanda tidak puas hati. Dia masih gak lam posisi tadi. Dalam hati ku berkata, dia ni memang nak, tapi memang sengaja nak main ‘hard to get’ punya. Dia sengaja nak buat mcm aku yang nak kat dia, walaupun yg sebenarnya dia yang nak. Then aku kool jer, Aku bawak dia borak borak, sengaja masuk topik lain supaya dia lupa. Then aku bawak dia duduk kat kerusi panjang. Disitu kitorang bcerita tentang masing masing. Di situ lah aku dapat tahu yang dia ni memang tak virgin. Dia betul betul citerkan kat aku tentang pengalaman pertama nya. Aku buat kool jer..Mcm sorang penasihat sex jer..sambil aku dgr aku ulas sikit. haha…jadi dia pun cakap kat saya…Eleh, Abang ni, nak nasihatkan kita mcm yang dia tu terer sangat.Aku jawab balik.. Eleh boleh try la kalau tak percaya. Ataupun wati tanya awek abg, mcm mana abg perform”…Cakap jer macam tu muka dia terus merah, malu kot. Dia tengok bawah jer. Dgn tangan yang bergetar, aku pegang dagunya, tarik muka dia slow slow kat aku, then aku kiss dia slow slow, hah…mata dia terus kuyu..memang sah la dia mmg tunggu aku bertindak. mula mula, tangan dia mmg mcm tu jer. Aku tarik tgn dan dia kasi peluk belakang aku. Suma tu aku lakukan tanpa melepaskan mulutnya. Sampai jer tangan nya memeluk blakang aku, nafas nya tiba tiba kencang (macam menganas pulak) dia peluk aku kuat kuat sampai rasa susah nak bernafas.Now, she show herself. Aku tau yang aku mesti kool atau aku pulak yang akan di kuasai. Aku ni waras tau…Jadi di atas kerusi tu kami bergomol.Pertama kali aku ramas breast pompuan gemuk. fulamak, mmg benar benar berair aku cakap kat korang. Kalo tak percaya bleh try. besar pulak tu. cuma nipple dia yang agak kecik kalo dibanding ngan awek ku. Jadi pastu, aku tarik la baju dia ke atas. senang jer, baju kelawar tu… Jadi tinggal la panties dia, yang lain tu…heheh, aku betul betul macam tak percaya nampak pompuan gemuk berbogel depan aku. Aku nak jilat cipap nya dr luar panties tp dia tidak bagi. mungkin dia takut tak dapat kontrol kot. Aku fikir memang dia ni nak lepas gian sbb dah lama takde teman, cuma tak nak sampai masuk. Masalah nya, aku ni,mana nak kata mcm tu. Alang alang, bantai je la. Bukan nya pernah nak rasa buat seks ngan pompuan macam ne. gemuk tapi bukan boroi, dan manis. Jadi sampai situ, aku tak jadi nak jilat. Aku mesti buat dia betul betul ‘lost’ supaya senang aku nak tawan. Dia ni mahu cuma takut takut. Jadi aku pun bagi dia lucut kan seluar melayu aku. Dia menolak (takut lagi) Aku sendiri lucutkan sampai bogel. Mata dia terbeliak jer aku tengok. Nak aku katakan konek aku ni besar, tak juga macam lam citer bebudak lain ni yang sampai 6″ ke 8″ tu. Aku ni biasa jer. normal jer. mungkin dia ni dah lama tak tengok kot. Jd, aku tindih dia lam keadaan aku bogel dan dia berseluar dalam. aku tindih supaya dia dpt rasakan konek aku kat alur cipap dia tu dan sesekali aku gentel kelentitnya ngan menggunakan kekerasan batangku. ternyata berjaya. Mata dia langsung tak bukak, malah aku dah mula dpt dgr dia mengeluh. Usaha aku berjaya. dia dah betul betul lost…aku selak sikit panties dia, dan jolok konek ku ke cipap nya..ternyata berlindir dan panas. aku tekan dan…slrrrsss, masuk semuanya…tak dapat aku nak katakan, cipap dia ni betul betul tembam dan dalam. Memang tak tahan. aku betul betul rasa nak terpancut. Aku cuba tahan wpun dah kuar sikit. ni lah first time aku rasa cipap yang betul betul tembam. Wati pulak, tak payah nak cakapkan lagi. belakang aku dia ramas kuat kuat, kekadang rambut ku dia tarik manja. Memang dia dah tak sedar diri lagi. Cuma nafsu berahi yang memandu dirinya pada ketika itu…hnssshh…Abang,wati betul betul sedap…lafaznya di dalam mata tertutup dan suaranya agak terketar ketar..aku mula dgn adegan sorong tarik dalam cipap wati. Kali pertama aku menarik..aku mendapati kaki wati bergegar…dia mcm dlm kenyiluan yang teramat sangat…selepas itu aku tujah sedalam yang mungkin dan adegan sorong tarik itu menjadi semakin laju. Aku betul betul dah terasa nak terpancut…”wati, abg nak pancut dalam wati….mendengarkan itu wati terkejut…”jgn abang, jangan pancut kat dalam wati…Dalam hatiku, aku peduli apa, dah buat mcm ni, mana la dpt undur balik. aku peluk wati sekuat hati, aku tekan batang aku sedalam yang mungkin, dan……cruutttttttt…crutttttt…cruttt…aku pancutkan kencing putih ku betul betul dalam cipap nya, merasakan aku telah memancut di dalam cipap nya, dia menjadi lebih terangsang (mungkin dia merasakan air mani ku keluar) dia menghisap bibir aku sekuat nya…dan mencapai klimaks…hmmmmmm…..hmmm…hmmmmmm, abang…..wati pancut bang…….betul betul kami terkapar di situ hasil zina yang telah kami lakukan. aku tidak sangka, aku begitu terangsang sekali biarpun fizikal dia tidak sebaik seperti yang org lain lam web ni. Selepas itu dia nampak betul betul menyesal..dan selepas kami berpakaian semula, betul betul mak aku kuar dari bilik…dia kata terdengar datuk aku mengerang sakit…kami betul betul tergamam, nasib baik tak diketahui yg bunyi itu sebenarnya dtg dr aktiviti kami berdua…itu yang pertama dan kali terakhir kami buat begitu. aku pernah ajak dia sekali tapi dia betul betul menolak. Menyesal kot. Sekarang kami buat biasa jer..mcm tak pernah berlaku apa apa. skrang aku dah kahwin ngan awek aku tuu…bahagia lah jugak…nanti korng komen la skit ek? ni memang citer betul, dan kekadang aku citer kat member sampaikan diorng sumpah aku sbb tergamak buat camtu. haha, bukan aku yang mulakan…baiklah, email aku kat , ok? kalau2 korang tak percaya, boleh la tanya kat aku direct…bye, selamat melancap.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience