6059 Views | 1

cerita pasal gay

Click to this video!
Age when it happend: 13-17
Where it happened: asrama lelaki
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 6
Category: Gay

Seperti tajuk yg ak tulis tu, ak nk citer pasal gay yg berlaku kt asrama ak dulu…Bg ak, setiap asrama lelaki tu mesti ad gay, walaupun sekolah agama. Tp, utk pengetahuan korg, ak ni BUKAN gay ye… ak masih bernafsu kt pantat pompuan tau. ak cume nk citer pasal pengalamn ak berkenaan dgn gay spnjg 5 tahun ak duk kt asrama… tp ade gak la ‘myfirsttime’ yg berlaku kt ak.. tp x tau la dpt wat korg stim ke x… hahaha…

OK, cerita brmula mase ak form 1. Ak ada sorg abg angkat bernama Azri, form 4. Ak anggap dia abg angkat ak sbb dia byk tolong ak membiasakn diri kt asrama tu.. maklum la.. ak ni budak bru masuk… dan ak mmg rapat ngan dia. sampaikan org kata kitorg ni gay.. mne x nye.. gi mkn sama2, lepak sama2, tido pon sama2. ak bknnye gay, tp x tau la klo si Azri tu gay. Suatu hari lepas klas, ak rayau2 kt skolah n kebetulan ak nmpk abg azri ngan abg din kt kelas dia.. ak pon msuk la.. dorg sembang psl pe ntah.. si din ckp “ade pompuan yg tumpang tggl kt sblh umah dia tu, tau2 je da mengandung”. pastu si azri ni ckp “mmg la klo da tdo skali ngan org bujang tu sah2 dpt anak”. Ak lak nyampuk “cmne lak pompuan ngan laki tdo same2 leh mgandung lak?” ak mse tu x tau pape lg, so ak pelik r.. abg azri kate “An pe tau, An kecik lg. ble sperma masuk dlm bdn pompuan, pompuan tu akn mengandung”.. lg la ak x phm mse tu.. ape tu sperma?.. masuk cmne?..

Mcm biasa lps prep petang, ak gi bsuh bju kt tandas. saje ak x bsuh kt kolah sbb ak ske bsuh berdiri kt sinki. mse tu ak sorg je kt tnds sbb org lain tido or main bola. tgh ak basuh baju tu tiba2 abg azri dtg. dia tadah air kt singki sebelah pastu dia jirus badan dia. ak tye “awal mandi?”. “saje”. pastu ak trus je bsuh bju. Then ak tgok dia sabun bdn.. pastu dia msukkn tgn dia dlm seluar sbb nk sabun konek dia.. tp muka dia len mcm je mse dia sabun konek dia.. “abg watpe tu?”… “toceng”… “toceng? amende tu?”. tu la perkataan pertama ak dgr sblm perkataan ‘onani’,pastu ‘lancap’, pastu barula ‘masturbate’. pastu dia turunkn sluar dia smpai buku lali. nmpk la konek dia yg tgh mengeras 6 inci tu dgn bulu2 sket2. “ha, tgok ni” smbil dia kocok2 konek dia. ak pun tgok je la.. ak x stim pun.. 5 mnit lps tu abg azri mengerang, dia tadah tgn dia kt hujung konek dia dan air mani pun kluar. “ha, ni la air mani. dlm air mani ni ade sperma. sperma ni klo msok kt pantat boleh wat pompuan tu mengandung”. time tu bru la ak paham cmne sperma bleh msok dlm pantat.. sebab konek dimasukkn ke pantat..
“abih tu, sume org laki ade sperma la?”..”memang la, cube An try buat”. ak pun try la.. 5 minit punya tggu, konek ak x stim2 pon.. first time wat kn.. then, abg azri suh ak trunkn abih sluar ak. pastu dia licinkn tgn dia dgn sbun n dia tros lancap konek ak.. mula ak malu~ tp da lme sedap lak dia wat. konek ak pon stim lah dgn jayanye.. konek ak time tu just 3-4 inci je… abg azri lancap mkin laju smpai la ak rse cam nk terpancut.. pastu “ahhh…” menggigil bdn ak. tp xde pape yg kuar. “xde pon” smbil tecungap2 ak. “mungkin An blom baligh lg kot. tgok r konek pun licin lg xde bulu”. pastu ak smbung bsuh baju balik.. seb baik xde org.. 2 or 3 bln lepas tu, ak teringat pasal ni, n then time mndi ak try wat.. mcm biasa..xde ape yg kua.. rse sedap je…

Masa form 2 lak, tme bulu konek da tumbuh sket.. mcm biasa, mlm msti ada abg azri tido kt sebelah ak. kadang2 smpai peluk ak.. ak da mcm bantal peluk dia.. da la ak kecik je time tuh.. lantak la.. suatu mlm ak mimpi sex pertama ak ngan sorng pompuan yg ak x bpe igt mke dia.. yg ak igt rambut dia pnjg keringting. tgh sedap duk melayan pantat, tiba2 rse nk pancut dan arghhh! ak jerit tgh2 mlm tu. tp xde org terjaga. abg azri terkejut dan terjaga. “asal? npe?” dia tye ak. ak bukak sluar ak tgok ade air mani keluar. cepat2 ak kesat pakai tgn tkot terkene cadar.. “Eh, da ada bulu.. tahniah An, An da pun baligh. tu la air mani An” smbil senyum n salam ak. ak lupa tgn ak melekit, habis terkena tgn abg azri…hahaha..dia yg salam ak… “dah2 pergi mandi wajib”.. abg azri ikot gi tnds sbb n bsuh tgn… ak ni penakut, da la sunyi pkul 3pg tu, ak suh dia tggu ak mndi. tkot dia lari tgglkn ak, ak bkk pintu shower tu nk tgok spy dia x lari… Abg azri tu usya je ak mndi bogel dpn dia.. pastu ak tgok da terbonjol da sluar dia tu.. “An, abg nk mndi same leh x?” “ske hati la”.. pastu dia msuk bilik shower ak tu n dia kunci pintu. dia tggalkn sluar ngan bju dia n dia basahkn bdn… pastu tiba2 dia tutup air pancut tu. dia pandang ak smbil dia melutut depan ak. ak pelik, kenape ni?. rupe2nye dia nk lancap konek ak.. ak bg la.. ni kali kedua dia lancap ak.. time tu lame gak ak bertahan, hampir setgh jam..penat ak berdiri, ak peluk leher abg azri kuat2 mse da nk terpancut.. ble ak da mengerang sket2 bru la lancapan tu smkin laju dan terpancut la hampir sepuluh pancutan ak wt kt dada abg azri tu… ahh lega… “best x ble kene lancap?” “best” smbil ak tercungap2. “nah wat utk abg pulak” “x nk la geli” “eleh, org wt dia nyer bley..” “sape suh buat?” setelah dia ungkit2 akhirnya ak lancap la konek dia..nk sgt.. mula2 dia baring kt dalam bilik mandi tu then ak tros la lancap konek dia tu..geli ak pegang konek ia yg berbulu lebat tu. sbb nk cepat, ak lncp laju2.. muka abg azri da x thn.. “laju lg An, nk pncut da ni” smpai kluar urat tengkuk dia.. akhirnya beberapa pancutan ke udara telah keluar dengan tgginya.. ak tros lancp smpai lelehan terakhir kat tgn ak tu… pastu kitorg mndi wajib same2… “abg azri ni gay ke?” “xde ah!” “abis tu npe nk lancap org punyer pastu mintak lancap dia punyer?” “saje je nk rase mcm mne rasenye ble dilancap..” tu la kali pertma n terakhir ak lncap konek org..

Masa form 3 lak, abg agkat ak tu da xde da.. sbb da abih belajar.. kali ni kisah ak ngan member sebaya n sebilik ngan ak lak. Ak x tau lak yg dia ni gay.. pada suatu mlm, drpd katil atas dia turun ke katil ak n dia baring sblh ak. pastu dia peluk ak.. mula2 ak x kesah sgt sbb mmg ramai org ske tido peluk ak..hahaha.. tiba2 ak rase berat atas badan ak, ssak nafas ak.. ak pun terjaga dan terkejut tgok member ak dah meniarap atas badan ak sambil kepala dia kt seblh kepala ak n sambil dia gosok konek dia dekat konek ak.. mcm org beromen. ak pun ape lg, ak tolak r dia ke lantai.. “ko buat pe hah? ak tengking dia tp xde la kuat sgt sbb org len tgh tdo. dia senyap je. “weh! ko wat pe td hah?” ak tye lg dia senyap je.. ok la ak tye dia baik2 slow2. ak tarik dia duk atas katil ak then ak tye bebaek “ko wat pe kt ak tdi?” dia senyap je.. mke da malu da bersalah. “ko gay ke?” dia angguk sekali. pastu dia mintak maaf dan dia suh ak rahsiakn.. then ak kate, “ok la, len kali jgn wat lg, klo ye pun gairah ngan ak ko lncp je la sblh ak. x payah sampai mcm nk rogol ak” dia angguk je.. then dlm gelap2 tu kitorg pun smbung r tdo.. beberapa minit kemudian ak rse ade org peluk ak lg.. ak bukak mate ak sket.. dia lg.. sambil enjut2 ak dr tepi. mcm org beromen dr tepi la kononnye… enjut enjut enjut pastu stop, pastu tgok dia kua bilik gi tnds.. lpas dia blik ak buat2 tido.. esok paginya dia mintak maaf kt ak sbb dia gunakn ak utk naikkn gairah dia, dia gosok kt tepi pinggang ak smpai terpancut kt cadar ak. ak pun x kesah sgt, gay pun nk lepaskn nafsu gak… buat la ko, janji jgn rogol ak, jgn pndai2 nk usik konek ak.. dn yg penting bersihkn balik klo da terpncut kt cadar ak.. lepas hari tu, asal line clear je, dia turun ke katil ak dan dia wat projek dia.. esok paginye klo ade kesan basah kt cadar ak tu, maknenya ak jd toy sex dia la mlm tu… ak da mls nk lyn.. ak xnk la malukn dia sbb dia tu nmpk cam normal, x lembut, hensem, awek ramai kejar. x smpai ati ak nk heboh2. dia ni kuat melancap. Pernah satu hari tu ak nmpk dia tgh duk melancap dlm dorm sorg atas katil. Dia wat x tau je ak lalu kt sebelah, tp klo org len lalu, cepat2 dia stop. Panjang gak r konek dia drpd ak, walaupun orgnye rendah drpd ak.. smpai skrg ak masih igt peristiwa tu dan ak simpn rahsia dia… skrg kitorg still keep in touch cam member2 yg len..

Form 4. mse ni ak da senior da.. dan ak de citer pasal budak junior lak, form 3. Kisah bermula pada satu hari yg memenatkn. Sbb pe?. Sbb time tu skolah cube membuat experiment ke ats pelajar2 samada mereka boleh tahan x klo kelas abis pukul 2ptg, stgh jam lebih lmbt dr mase sebelum ni. Hasilnya, pelajar2 termasuklah aku, kepenatan dan balik dorm tukar baju dan tros landing ats katil tido. Then, sdg ak duk tdo, tetiba ak rse ade bende bergerak kt tapak tgn ak. Ak pun bgun, n ak nmpk ade kelibat sdg keluar dr dorm tp x nmpk sgt n ak tros smbung tdo. Pastu ak rse lg dan ak bgun lg, byk kali gak la bende yg same berlaku. Last skali ak bgun ak tgok ade air mani meleleh kt tgn ak. Nasib baek ak x spu kt muke. Pastu ak gi tnds basuh then ak report kt pengawas. Dorg siasat dan akhirnye tertgkaplah orgnye… budak tu form 3, gay, n dia mmg ade hati kt ak. Maklum lah ak kn hensem…hehehe org kate mke ak mcm hans izaak.. smpaikan org igt ak ni adek hans.. cikgu2 pun ckp cmtu.. yeke? Dia tu hensem ke? Hahaa (bangge2). Ok, pastu pengawas nk report kt warden. Ak ckp “x pyh la nk besar2kn. Hal kecik je. Dah, ko pegi tdo, len kali jgn wat lg”. betapa baiknye ak… patut la ak hot.. hahaha… mlm tu dia dtg kt katil ak nk mintak maaf. Ak maafkn dia. “Haha len kali klo nk lncap bgtau, ak bg service baek punyer!!… haha sje gurau”.

Dalam tahun yg same, sekolah ade buat satu percutian kt genting highland. Form 4 je boleh ikot. Oleh krn ia percuma, ak pun ikot la.. kami bermalam kt hotel yg warne-warni tu. Pe ntah nme nye… satu bilik 2 org. ak ditakdirkn sebilik dgn member ak yg gay sorg tu.. kim nme dia. X kesah la.. ak da masak sgt dgn perangai dia ni… mse kt bilik, ade satu pintu kt bhgian tpi dinding. Ak try bukak. Oh rupe2nye bilik tu bersambung ngan bilik sebelah. Dan kebetulan tu blik member lelaki ak yg len, si kembar adi ngan adnan.
Then, di sana, kitorg berempat sepakat menguji kekuatan diri menahan sejuk dgn cara… berbogel sepanjang mlm tu… msing2 sahut cabaran tu. Tepat pukul 10 mlm kitorg kumpulkn henset masing2 n msukkn dlm 1 plastik n ikat pkai cabel tight. Spy tiada yg amek gmbr or rakam mse berbogel tu. Lepas tu baru lah tanggalkn bju masing2. nmpklah masing2 punye konek.. paling pnjang kim. Ak, adi ngan adnan same je tapi bulu dorg lebih lebat. Pastu masing2 posing kt depn cermin… dah mcm cover depan majalah gay da ak tgok. Shape bdn sume da gempak siap de six pack masing2. hahaha klo ak bwk kemre, ak snap gmbr time tuh. Suhu mkin sejuk. Kitorg bancuh teh utk panaskn bdn smbil main UNO. Lama gak la main UNO smpai 10 round. Mlm mkin sejuk, konek si adi kecut smpai nmpk kepala konek je. Kitorg da tergelak2 time tu. Pastu adnan keluarkn satu barang istimewa dr beg dia.. nk tau pe?… Laptop… mlm tu kitorg lepak bilik ak.. wayar leptop disambungkn ke tv dan taraaaa…!!! adnan mainkn koleksi movie blue yg dia simpan… dalam keadaan bogel ats katil tu kitorg sandar kt kepala katil sambil khusyuk tgok aksi lucah kt tv… mula dr sebelah kiri ak, kim, adi n adnan. Konek masing2 da tegak ke langit. Time tu mulala tgn masing2 menggosok konek. Keadaan semakin hgt ble sume tgn da laju. Bunyi mengerang silih berganti. Adi org pertama yg pncut. Byk gler air mani ats bdn dia. Pastu adnan plak pncut. Ganas giler si adnan ni, mcm nk tercabut konek dia dia lncp. Terangkat tinggi punggung dia mse nk pancut tu. Si kim lak mcm biasa muke org hensem meneran. Klo awek nmpk ni dorg mntak tolong romenkn dorg lak kang. Hahahha.. byk gak air mani dia. Dia kesat air mani dia yg kt atas badan tu pstu dia jilat. Eeeee~~~ kitorg tgok pun da geli… biasa la..dia kn gay. “alang2 ko jilat la tros air mani kitorg ni” kate adi. Tanpa segan silunye dia jilat air mani ats bdan adi ngan adnan sampi licin. Dgn konek dorg skali dia kolom. Abih licin. Ak plak da rse nk pncut, ak gi tandas ak berdiri depan mangkuk tnds tu dan smbung lncp. Adnan masuk “ape barang An lncp kt toilet.. wat kt depan r..” “arghh!! Ak da x thn da ni.. ssss… arghhh..” cmtu la ak wktu tu. “ kim! Kim! Sini cepat. Tu, tu, tadah cepat. Dia nk pncut da tu.” Kata adnan. Kim pun tadah air mani ak yg mulanya ak nk pncut kt dlm lubang tnds tu. Ak rase, aku punyer paling byk. Hampir sama byk dgn sebiji telur ayam. Mne x nyer, berbulan2 ak x lancap.. slalu mimpi basah je.. pastu kim telan smpai abis.. ak tye “ sejak ble ko pndai telan air mani?” “ni first time ak telan air mani org. sblm ni ak telan air mani ak sendiri je” kte kim. “pe rse air mani ak?” “sedap! Hanyir2 segar”…. hanyir2 segar?… katanye aku nyer lebih sedap drpd adi ngan adnan, lebih pekat x mcm dorg nyer cair sket. Pastu kitorg bersihkn bdn n tros tdo berbogel sama2. tu la kali pertama ak tgok org telan air mani ak…

Kisah mase form 5 lak kisah pasal junior ak yg wat kes tdi. Time ni dia form 4. Pernah terjadi berbagai2 jenis musim kt asrama ak ni, contohnye mcm musim kepala botak, musim celak mata, musim siwak (bersugi), musim nokia n-gage, musim tektonik, shuffle dan len2.. ade skali tu musim kain pelikat. So ramai bdak2 laki pakai kain pelikat mse di asrama. Ceritanya begini, ak dpt dorm hujung. Dan setiap dorm hujung ade satu bilik kecik. Mcm stor la… dlm bilik tu ade bertimbun2 tilam yg org x pakai.. ble mlm ak slalu tdo kt bilik tu. Dipendekkn cerita, satu mlm ak tdo pakai kain pelikat je dgn amannye. Mse tgh td oak rse mc made org selak kain ak.. then ak rse kepala konek ak ditarik-tarik. Ak bukak mata sket. Rupe2nye budak junior gay yg minat kt ak tu tgh main2 ngan konek ak. Disebab hya ak ngan dia je yg ade kt dlm blik tu, ak pun pura2 tdo dan biar kan dia raba konek ak sampai ak stim. Kemudian dia lncap konek ak ke ats ke bwh. Rse best je time tu. Kadang2 rse cam dia tgh kolom konek ak. Pastu dia lancap laju2. ak x pasti yg dia ni tau ak terjaga ke x… dia da tau kot.. xkn la da lncp lju2 tu ak masih x sedar kn.. tp ak biar je smpai la ak terpancut dan tros ak bgun. Budak tu da menggelabah dan nk lari keluar dr bilik tu. Tapi ak cepat2 tarik tgn dia. Ak suh dia duduk kt sebelah ak. Mesti dia tkot ak report lg. ak tye dia “ko nk jd adik angkat ak x?” ak tgok dia da berbunga-bunga da time tu. Ade sedikit senyuman diwajahnya (cewah). Ak suh dia tolong ak tukarkn tilam yg da basah tu letak kt yg paling bawah. N mlm tu ak tdo ngan dia kt dlm bilik tu… ak peluk dia mcm ak peluk bantal n perasaan ak semacam je time tu. ak xnk jd gay. Ak ckp kt dia “jgn citer kt org len ko jd adik angkat abg ye” dia paham. “ lps ni klo abg mintak ko lncp konek abg time abg tgh tdo, ko jgn kolom ye”. Ak mmg x ske laki kolom konek ak, pompuan xpe. Lps mlm tu ak slalu gak la suh dia lncpkn ak. Mse line clear la.. time tido ke.. kt kelas pun penah gak. Time petang2 ak ajak dia gi kelas tgkat atas. Ak duk kt kerusi cikgu dan ak suh dia duk bwh meja guru lncpkn ak. Kt dlm bilik warden pun penah.. mse tu ak suh dia teman ak jagakn bilik warden tu.. bila da bosan, ak suh r dia lncp ak… kadang2 tu ade r gak ak tolong lncpkn dia punya gak…

Da penat da ak menaip. Sebenarnya ade lg citer berkenaan gay dlm hidup ak lepas tamat skolah. Tp ak mls nk taip. Len kali je la. Ok la bye

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience