35714 Views | 2

Cikgu Faniza


Click to this video!
Age when it happend: 17
Where it happened: school
Langauge: BM
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Hai…ini adalah kali yang pertama aku mengirimkan cerita ke situs 17tahun. Cerita ini bermula ketika aku di tingkatan 5 (17tahun) semasa aku belajar di salah sebuah skolah di Kuala Lumpur. Ceritanya begini, di sekolah aku tersebut, ada seorang guru yang benama Cikgu Faniza (bukan nama sebenar).. Tubuhnya sungguh seksi sekali. Walaupun die telah berkahwin dan mempunyai seorang anak, tubuhnya masih montok dan payudaranya sungguh pejal. umurnya dalam lingkungan 20-an. Tingginya ialah lebih kurang 165cm dengan saiz badan 35-27-35. Aku memang mengagumi tubuhnya itu terutama sekali bahagian payudara dan punggungnya. Cikgu Faniza sering memakai baju yang ketat sehingga menampakkan bentuk payudaranya yg bulat dan montok itu. rasa nak makan je tengok tetek die tu. Untuk makluman semua, Cikgu Faniza baru sahaja melahirkan anak. Tentu sekali teteknya besar dan penuh susu..Teringin sekali rasanya untuk aku merasa susunya itu. Punggungnya juga besar dan sedikit tonggek..kalau dilihat, tentu rasa nak fuck die dari belakang.

Tanpa membuang masa, aku ingin menceritakan bagaimana aku dapat meratah tubuh mulus cikgu ku ini. Perbuatanku ini seperti merogol tetapi tidak diketahui sesiapa pun. termasuk Cikgu Faniza. Sebenarnya begini, aku telah merancang sesuatu yg boleh membuatkan aku fuck cikgu faniza. Pada suatu hari, aku dan Cikgu Faniza bermesyuarat di dalam sebuah bilik persatuan di sekolah. Bilik tersebut ada karpet dan air-conditioner. So, mmg agak sejuk kat dalam tu. Semasa bermesyuarat, cikgu faniza mengenakan baju kebaya warna merah jambu yang agak ketat dan jarang sehingga menampakkan colinya yang berwarna hitam. Sejak mula-mula lagi tiang bendera aku telah pun berdiri kerana mataku sering mencuri pandang pada bahagian tetek cikgu faniza. Bibir cikgu fariza juga ada sedikit mungil dan aku dapat membayang alahkan nikmatnye sekiranya batangku berendam di dalam mulut cikgu suraya. Setelah agak lama berbincang, cikgu suraya meminta aku membelikannya air kerana die terasa haus. Maka timbullah niat jahat ku. Aku pun pergi membeli air sirap ais dan sebelum memberikan kepada cikgu faniza, aku meletakkan serbuk ubat tidur ke dalamnya. Ubat tidur tersebut boleh membuatkan org yng meminumnya tidur sehingga 2 jam. Oohh..mesti seronok kalau dapat bermain dengan cikgu faniza selama 2 jam itu.

Setelah Cikgu faniza minum air sirap itu, die pun mula lali dah terus je pengsan. Die berbaring diatas karpet di tengah2 bilik. Aku pun apa lagi, utk mengelakkan daripada diketahui orang, aku pun terus mengambil kasut aku dan cikgu faniza bawak masuk dalam bilik dan terus mengunci pintu..Konon-kononnya tiada orang la kat dalam bilik ni. Selepas itu, aku pun tgk kat cikgu faniza yang dah terbaring tuu..Perrgghhh…seksi sungguh cikguku ini.Lebih2 lagi kainnya yg terselak menampakkan pehanya yang putih mulus itu. Aku sudah tidar sabar untuk beraksi. Maklumla, ini kali pertama aku melakukan kerja ini. Mula2 sekali, aku tidak mahu gopoh gapah seperti singa lapar. Aku cium cikgu faniza..Oohhh..wanginye.. lepas tu, tangan aku mula meraba tetek cikgu faniza. Cikgu faniza tidak bereaksi apa apa pun. Aku teruskan dgn meramas teteknya dari luar baju. Lembut dan pejal sungguh tetek cikgu faniza. Tanganku terus menjalar ke bawah dan mencari lurah yang diidam2kan oleh setiap lelaki..Ahh..jumpe..aku pun meremas2 dan gosokkan cipap cikgu faniza dengan jariku. Aku sudah terangsang gile..Konek ku dah tegang habis ni. Aku pun membuka bajuku dan seluruh baju cikgu faniza. Ohh.. indah sungguh pemandangan yang aku lihat. Inilah kali pertama aku melihat tubuh perempuan telanjang secara live. Kini tinggal coli dan seluar dalamnya sahaja. Ternyata seluar dalam yg dipakai oleh cikgu faniza jenis G-string.. “Boleh tahan jugak cikgu aku ni…” kataku dalam hati. Tanpa membuang masa, aku buka coli dan seluar dalam cikgu faniza.. Sekali lagi aku terkejut..rupa2nya cikgu faniza pandai menjaga kebersihan cipapnya..habis bulu dicukur.. cipap cikgu faniza seperti budak2. masih tembam seperti bengkak. Teteknya pula masih tegang dengan puting yang berwarna hitam dan menonjol sebesar jari kelingking. “Mungkin kerana menyusukan baby..” kata hatiku. Aku cuba untuk merasa tetek cikgu faniza. Uhh…ternyata masih ada susu..aku terus sedut2 dan sesekali aku gigit putingnya. Manis jugak susu cikgu aku ini..sedap gile. tak macam susu biasa. Tanganku pula sibuk meramas2 tetek cikgu faniza hingga mengeluarkan susu.. habis basah tangan aku. aku jilat.. uhh..sedapnye.. sebelah tanganku pula sibuk menggosok2 cipap cikgu faniza. Aku terasa panas disitu.. Kadang2, aku jolokkan jari aku kat dalam cipap cikgu faniza. Aku mencari biji kelentit nya dan ternyata biji kelentitnya sungguh besar..Terkejut aku… Aku pun apa lagi..terus gentel2.. Aku tgk muka cikgu faniza dah lain macam.. Die mcm menahan kesedapan walaupun dah pengsan. Aku takut jugak kalau2 die tersedar.. Tapi cikgu faniza betul pengsan dan tidak sedarkan diri.. Setelah agak lama aku menggentel kelentitnya, keluar cecair yang agak melekit dpd lubang cipap cikgu faniza.. Cikgu faniza klimaks.. Aku dah tak tahan ni.. Terus aku hunuskan konek aku dan masukkan kat dalam lubang cipap cikgu faniza yang dah berair.. Pergghhh..susah gile nak masuk.. cipap cikgu faniza ni masih ketat dan sendat..mantap gile.. aku masukkan pelan2..akhirnya berjaya juga. aku sorong tarik konek aku..Sedap gile.. panas tapi berair..kadang2 tu aku terasa seperti cipap cikgu faniza mengemut..aku suka bile cipapnya mengemut…terasa macam cipapnye nak makan kote aku.. Aku dah tak tahan lagi… aku terasa seperti nak terpancut walaupun baru 5 minit aku fuck die.. takpela, maybe sebab first time kut..pasni buat lagi..hehe.. Apabila aku terasa hendak pancut, aku pun terus menarik koteku dan pancut atas perut cikgu faniza.. Aku tak puas hati sebab masih ada banyak masa lagi utk aku fuck cikgu montokku ini. Kini aku mengubah posisi.. Aku meniarapkan cikgu faniza dan terus fuck die dari belakang. Kali ni lagi best sebab aku dapat meramas bontot cikgu faniza yang aku idam2kan selama ini serta teteknya juga dapat kuremas. Aku memainkan putingnya..Ternyata sudah mengeras. Terangsang juga cikgu walaupun tengah pengsan mcm ni. Aku fuck die laju-laju… cipapnye mengemut dengan lebih kuat…Arrgghhhh!!! sedap gile… kali ni aku susah sikit nak pancut sebab dah pancut tadi. Setelah hampir setengah jam aku main sorong tarik konek aku.. Aku pun berehat sekejap dengan konek aku yang mesih duduk merendam kat dalam cipap cikgu faniza. Aku mengelemun seketika.. tak sangka aku dapat main ngan cikgu aku ni walaupun tanpa kebenaran die. Aku melihat wajahnya.. Kesian..die tak tahu yang die kene fuck ngan anak murid die sendiri. Tiba2, aku terasa cipap cikgu mengemut sekali lagi. Kali ni lebih kuat. Aku menikmatinya tanpa menyorong tarik konek aku. Uuuhhhh..sedapnye cikgu.. kemutan cikgu faniza membuatkan aku terasa nak terpancut skali lagi. Aku fuck laju2 dan terus pancut kat atas punggung cikgu… Arrrgghhh..aku puas..

Setelah membersihkan segala air mani dan air liur aku kat badan cikgu faniza, aku pun pakaikan baju die dan kemudian pakai baju aku. Aku puas.. aku memandang wajah cikgu faniza dan mengucapkan terima kasih kepadanya. Walaupun die tak sedar..hehehe.. Sementara menunggu cikgu faniza sedar beberapa minit lagi.. aku masih sempat meramas2 tetek die dan bontotnya.. Aku harap dapat main ngan cikgu faniza dalam keadaan die sedar.
Setelah beberapa minit, cikgu faniza pun tersedar. Aku berpura2 seperti terkejut dan menolongnya. Die terasa seperti lain macam. Die mengadu kepada ku yang die terasa letih dah lemah.. Aku paham..hehehe.. Aku seperti biasa menasihatkan cikgu faniza utk berehat. Nampaknya cikgu faniza tak syak apa2 kat aku. Die pun balik ke rumahnya.


Masih ada sambungan untuk cerita ini.. Tapi cukup la setakat ni dulu.. untuk warm up..hehe.. nnti aku poskan lagi.
Kepada sesiapa perempuan yang berada di Malaysia khususnya di Johor Bahru (sbb aku duk kat JB) yang nak berkenalan, boleh la email kan di alamat ini anonymous5510.
Phonesex pun aku layan gak…just leave me ur phone no. and I’ll call u..

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience