4270 Views | Like

Cikgu Suzita

Click to this video!
Age when it happend: 19
Where it happened: umah ckg.
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

hai, nama sy biar rhsia jlah, sy sbnrnya nk critakan ksah yg brlaku kat sy nie, mmg best,…sy nie blaja mngaji ngan ustaz sy, isteri ustaz tue mmg cntik, mklumlah muda lgikn org srawak plak tue, tp islam. die ade 2 org anak. tp sy mmg mnat istri ustaz tue, sy slalu tringingkan untk main smalam ngan die pun ckuplah,…tp tk dpat,…bini ustaz tue mmg mesra ngan sye dan kwan2 sy, skali je sy prnah pgang tngan dia ngan kaki die, itupun ustaz yg sruh sbb untk picikkn tngan dan kakinya yg lnguh tue,. so stu ary tue pda ary jumaat ustaz ngan anak2 die blik kmpng, bini die tk ikut sbb nk kne kmas umah die untk mkn knduri pd ary isnin tue. mlam jumaat tue lpas ustaz ngan anak2 die blik kmpung, bini ustz, sy pnggil die ckg. Suzita, die call sy dan mntak tlong kmas rmah die. sy rse mlas je nk pegi. p ckg mntk tlog sngat2 sbb dh tk de orng die nk pnggl, sy pun stujulah. sy bg tau fmily sy dan pegi mlam tue dlam pkul 8 mcm tulah. lpas smpai je rmah ckg tue sy bg slam untk msuk, tk de org yg jwab, sy bg slam lgi, bru ckg jwab pastu bg sye msuk and kunci blik pintu rmah die,…kali prtama sy lihat ckg tnpa tdungnya, perhh mmg cntik dngan rmbut yg lrusnya, fuhh, 1st class,.sy pun mulalh tlong ckg msk dlu untk mkan mlam, sy hnya mmkirkn untk mndptkan pluang je, time sy tlong tu sy trsilap pgang tngan ckg yg lmbut tue, die pun trpndang sye, sy mntk maaf, die pun trsnyum je, lpas tue die sruh kmas kn baju die, “kmu lpatkn bju sume nie kjap, ckg nk gi mndi jap” kte ckg, sye pun ckp ok, slepas saje die msuk blik air, sye brlari laju keblik air sblahnya dan mlihat ckg dari atas, die mmbuka baju muslimahnya, lpas tue dia bkak sluar treksuit die, pastu die bkan pkain dlam die, perhh mmg stim dh berair dh konek sy, skali die trpndng atas dan trpndng sye, sy pun lari msuk blik ckg blik smbung lpatkn kain ckg, tk taulah ckg prasan ke tk. dlam smak smun baju ckg tue trdpat jgak bju dlam ngan sluar dlam ckg tue, ckgu yg sy tk dpt bju ngan sluar dlam die pun jadi ar, sy pun masturbate kenek sy ngan pkaian dlam die je, sy bsahkn pkaian dlam nya dngan air mani sy,..lpas tue sy dngar pntu blik air ckg tkbkak, cpt2 sy kmas kn blik sume, ckg pun msuk kblik hnye dngan tuala shaja, “issh kmu kat sni ke, aduh tk prasan ckg, kmu kluar jap ckg nk pkai bju jap,” sye pun ok jew,….sye bkak sdikit pintu bliknya dan mlihatnya, almk trlpas plak babak yg best, lpas tu sy trprasan ckg lhat sy kat crminnya, sy trus lari dduk druang tamu. ckg pun kluar dng muka yg msam, sy rse mcm tk sdap aty lpas tu sy ckp nk blik, “lah mkan lah dlu, pastu ckg nk tnye ssuatu ngan kmu” sye dh tkut dh, lpas mkan sy dduk diruang tmu, ckg pun dtng dduk sblah sy, “brani kn kmu pndng ckg time ckg mndi, pastu time tkar pkaian plak tue, ape kmu pkir nie,” sye dh tkut, sye rse mcm nk kluar je dru rmah tu, “ckg sy mntk maap, nafsu sy kuat sngat, sy tk dpt kwal ckg,” “baik ckg pham” ckg mnyenth tngan sy, pastu mngmbil tngan sye pgi ke lehernya, sdikit demi sdikit mnurunnya kbawah, “ckg!!” “kmu yg nak kn, ckg dh prasan dri dlu lgi dh, nilah msenye time ustaz kmu tk de,” ckg mmbwa tganku ke teteknya dan mnekannya ngan tngannya, inilh pluang aku, aku trus bngun, bkak sluar dan sluar dlam, pastu trus msukkn konek aku kdalm mlut ckg, ckg trpndng aku sktika, die pun trus mnghisapnya, aahhh aahhh aahhhh sgarnya, erm erm erm, tnganku mraba tteknya yg msih brpkaian tu, ckg pun bngun trus mmbuka bju ku, aku pun mmbuka bju ckg dan mlihatnya dngan bju dlam brwarna pink, aahh lmbutnya, aku mmbuka sluarnya treksuitnya, pastu aku mmbuka sluar dlamnya aku mlihat bulu pantat ckg yg lbat mnutupu pantat ckg tu, aku pun mmbringkan ckg ke lntai dan mnjilat pntat nya, aaahhhh aahhhhh ahhhh lgi lgi, tngan ku pegi ke tetek ckgu yg besar dan gebunya tue dan mngonyak tetek ckg, dngan suara ckg yg lmbut tu, aku dh tk sbar dh, “sdah ar msukkan lah, nk jgak rse kmu pnye mcm mne” aku msukkan dngan laju trus, ckg mnjerit, aaahhhhhh skitlah, plahanlah skit, plahan demi plahan kmudia lajulh die, aahh aahh aahh aahh aahh aahh aahh ermm ermm erm lgi lgi lgi cpat lju lju cpt lju, ckg tru mnolak aku, trkjut aku buat sktika, kmu ni tk pndailh, biar ckg yg buat, kmu bring,….ckg plak yg brada di atas aku mmsukkn konekku kdlam pntatnya, yea yes yes ha ha ha ini bru best yes yes yes ahah aaahhh aahaahhh aaaaahhhhh “ckg sye dh nk pncut” biarlah, kmu diam, bsing je, erm erm erm ah ah ah ah ah erm yes lgi skit lgi skit aaaaahhhhhhhhh, ckg mnjrit, kluar bnyk air sri pntat ckg sprti bkk paip air, ckg tru mncim mlutku tnpa brnfas shingga brhnti air yg klusr dri pntat ckg tu, sdapnya, ustaz kmu pun tk bg ckg wat mcm ni kmu tau tk, lpas kmu dtng je ble2 kmu nk, msj ckg nnti, ckg anta ustaz kmu kluar, kte jolok mcm ni lgi yea, dhlh kmu bliklh nnti mak kmu cri kang,.ehh kjap, ckg mnghisap konekku, thanz, bye, asalamualaikum,….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience