900 Views | Like

Cipap Melayu

Click to this video!
Age when it happend: 21
Langauge: Malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

i dah rase banyak cipap: cipap melayu, cina, thai, kadazan… dalam byk2 cipap nie, cipap MELAYU paling BEST.

Kejadian ni berlaku sejak sekolah menengah dulu. Ade soang awek melayu ni namer die farah. baru join sekolah i. farah nie kurus jer, kulit gelap sikit, tapi muka manis & macam hindustan sikit.

ada satu hari tu i dgn kawan i pi sekolah mase petang, nak main badminton. tapi pukul 4pm masih panas terik, jadi kitorang pun dok kat bangunan skolah baru (paling hujung dari pintu gate). mase tu lar i terjumpa farah & kawannya (suraya) yg bawak die tengok2 sekolah. Kitorang kenal suraya sejak sekolah rendah dulu. lepas sesi perkenalan, kitarang borak2 sikit, pastu suraya kater nak pi buat sesuate. i pun dah luper macammaner, tapi tinggal lar farah sorang dgn i & kawan i (T).

Farah kate nak jejalan kat blok baru tu, so i pon ikut lar die, tapi jalan punya jalan, farah hilang ntah kemane. T & i pon carik lar die. sebenarnya i dah mula stim sejak tengok farah buat kali pertama tadi. farah ni memang mengggoda. Malu2 & peramah. i dah memang tak tahan. tak pakai tudung. pakai tshirt & seluar track suit.

T & i pon berpisah, cari merata2… pastu mase i naik cari kat bilik2 kelas atas, i terjumpa farah dlm salah satu kelas kosong. dalam fikiran i dah memang tak tahan, dah ade rancangan nak pekene budak nie…

i masuk lar kelas tu, tinggal kitorang berdua jer… i tutup 7 kunci pintu kelas dari dalam. nie first time buat bende nie. takut tu takut gak. kalau kene tangkap cikgu disiplin, mampus aku. darah i dah berderau, jantung berdegup kencang… i dah tak tau aper i cakap kat farah, i pi dekat dgn farah & i peluk farah. Farah cuba melepaskan diri, i lepaskan. Die tersipu2 malu, tapi tak lari atau menjerit pon. i tengok macam ok jer, so i pon peluk lagi.

kali ni farah tak menolak. i terus cium farah kat pipi, pelan2 i cium mulut farah. mase tu i tak experience lagi, tak tau nak main lidah french kiss. so cium2 kejap, i ramas2 lar tetek farah. i ingat lagi, kecik jer, saiz A ker saiz b. farah biar jer…

lepas tu i raba2 kawasan cipap farah dari luar track suit die. farah masih diam tapi mengeliat geli. i pun tarik track suit farah ke bawah sampai buku lali. Panties farah kaler coklat.i gesel2 lagi kat cipap farah. rase macam basah. i ingat farah terkencing, mase tu tak tau plak cipap boleh jadi basah. mase tengok video blue jer… belajar bende2 nie.

i pon ikut jer aper ader dalam crite blue. i lucutkan cipap farah & jilat celah2 cipap farah. kali nie farah memang menjerit. geli katenyer. i suroh farah baring kat meja kelas. setakat yg i ingat, farah tak bantah aper2, takde reaksi lebih2 sgt… die menurut jer aper i suroh. die pon curios gak agaknyer. mase sekolah dulu, i top student 7 pengawas, so i ni boleh dikatakan direspek jugak… ader pengaruh (tapi buat gak bende2 macam nie… heheeh).

lepas i tanggalkan seluar farah 7 suruh die bukak baju. i plak bukak seluar pendek i. rase cipap farah tadi ader lagi kat lidah i… rasa payau sikit. tapi i nak lagi. i cium2 cipap farah 7 jilat2 dgn lidah… farah meraungggg… ahhhhh.. i pon jadi takut… kalau cikgu datang mati lar kitorang. so i stop jilat farah & ramas plak tetek farah.

takde rase aper2 pon, tak rase best pon… farah pon rase geli mase i pegang & gentel puting die.. asyik tergelak jer…

mase first time ni foreplay tak banyak sangat… tak tau nak buat aper. so i pon tujukan batang i kat cipap farah. kekok gak. farah duduk kat hujung meja kelas & kedudukan batang i pon ngam2 kat paras cipap farah.

mase nak tujah tu memang gabra habis. kencang jantung i. terpikir balik, farah macam tak takut aper2. ikut jer aper i cakap & buat. tak bantah langsung. tak tau lar samade dah experience atau percaya sgt kat aku. tapi bile i sentuh2 farah, mesti die mengeliat geli.

i pon ikut jer aper crite blue yg i pernah tgk buat… tujah jer lar batang tu masuk lubang. tapi mak oi… tak tau plak susah gak nak masuk lubang nie… mase nak masuk farah mengerang kate sakit… dah try 10min (mmg rase lamerrr sgttt!!!!1) i dah naik geram… ahh… pedulik aper aku… aku tolak jer masuk… tak kira dah… nak jerit jerit lar… farah tahan kejap & jeng jeng jeng… masuk pon akhirnya.

i ingat lagi rase cipap tu. ketat, macam mengenggam batang i erat2… panas, licin. i pon tengok kat farah. die pejam mate. i pon sorong tarik lar macam criter blue. sebelum gerak farah mmg ok jer, tapi biler dah gerak, adui perangainyer macam dah kene rasuk. meronta2 & mengeliat tak tentu arah. memang lain dari criter blue yg i tengok. takde pun die mintak “yes yes yes.. harder harder”… i stop kejap, biar die rilek sikit.. pastu start lagi.

kali nie farah dah steady sikit, mula mengerang kecil2an & mengeluh sikit. i teruskan kongkek farah dgn laju. tak lamer i rase semacam, dah tak tahan batang i. sebelum sempat buat aper2, i pancut kat dalam cipap farah.

lagi lar panik i mase tu. kalau mengandung budak nie, nayer i!!! belum sempat i & farah nak rasa kenikmatan klimaks, i suruh farah bergegas ke toilet basuh. i pon pakai baju cepat2, ikut die masuk toilet kat sebelah.

i biase masuk toilet pompuan sbab tandas ni convenient. tandas lelaki semua kat tingkat bawah 7 pompuan kat tingkat 1 (takut kene skodeng). lepas farah dah basuh, i rase lega sikit.

dari luar koridor kelas tu i nampak kawan i T dah start main badminton kat court tepi padang. i pon bagi tau farah jgn bagitau sesiapa. nanti kene buang skolah. farah pon OK jer, mungkin die pon takut gak.

lepas kejadian tu, i mmg nak try lagi, tapi tak lamer, i kene pindah skolah lain plak. tak sempat nak try lagi. mungkin sbab difikirkan kembali, i rase memang tak selamat. reputasi i mmg baik kat skolah. pastu takut farah mengandung etc. memang kalau kene pancut camtu bleh mengandung. first time camner i nak control. tapi nasib baik mase tu farah tak mengandung. Fuh lega….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience