1066 Views | Like

ENCIK JAKPA

Click to this video!
Age when it happend: 48
Where it happened: HOTEL
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 2
Category: Straight

KISAH DAN TAULADAN

Pada usiaku lewat 48.aku bertemu dengan seorang gadis manis.Dia seorang P.A di tempat kerja baruku.asalnya aku dibuang kerja.aku bekerja sebagai pengarah.maklumlah aku ni gatai.suka try semua orang.bini orang,mak orang,anak orang,anak dara lagi sodap ehhh.aku ada bini.bini aku kuat main jugak.bagi kami tak ada hal bab nak menyetubuhi sesiapa pun.malahan binatang pun kami setubuhi nya jika perlu.

Begini.aku baru sahaja diterima kerja di jabatan kerajaan.dan aku sudah buat onar di jabatan kerajaan lain.aku di pindahkan.masa aku masuk sebagai pengarah pentadbiran di sebuah jabatan kerajaan di kuala lumpur.aku ada P.a.Aku test dengan body language.memulakan dengan jeliran lidah.ada respon.aku masuk ke bilik ku dan mengunci pintu sambil melancap 3 kali.aku pancut dalam sependa aku.aku keluar bilik aku P.A tegur dan berkata kenapa tak zip seluar?nak Jeni tolong zip kan ker?terus aku tarik tangan dia masuk bilik aku.aku baringkan atas meja aku.terbalik lah semua barang kat atas meja tu.aku sedut teteknya-berbau masam.tak kisah lah asal sedap.aku jolok jari aku dalam pepek nya.berlendir.aku pekap mulutnya supaya jangan bising.aku bukak pantiesnya.mak aihh bau belacan.tak kisah jugaklah.aku sedut pepetnya.laju laju..aku korek 4 jari dan memasukkan kotek ku dalam-dalam dia syokk kami bersetubuh dan akhirnya kantoi oleh semua kakitangan di jabatan kerajaan itu.aku terus terjun tingkat 12 bangunan pejabatku.Sekian…..

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience