916 Views | Like

ijja

Click to this video!
Age when it happend: 21
Where it happened: Hotel
Langauge: Bahasa Melayu
Sex: Female
Rating: 5
Category: Straight

SEX DALAM HIDUP KU…..IJJA
(episode nafsu ku tak tertahan lagi….rindu 2)
Ketika melanjutkan pelajaran peringkat diploma dalam bidang I.T. Management di sebuah IPTS di Bandar Kajang dulu, aku menyewa bilik di sebuah rumah sewa. Aku, Ina dan Ana berkongsi satu bilik. Manakala kakak yang senior (konon bertindak sebagai wakil tuan rumah ler) pula mendiami Master Bedroom dan seorang lagi penyewa ialah seorang kakak yang telah bekerja. Aku tinggal dengan diorang sehingga tamat pengajian.

Aktiviti sex aku dengan abang masih berterusan. Kebiasaannya abang akan menjemput ku di rumah dan kami akan keluar pergi makan-makan dulu sebelum melakukan sex samada di hotel atau di pejabatnya di Cheras. Pengalaman sex ketika di hotel selalunya menerbitkan satu kelainan sebab rasa lebih adventure. Jarang kami memasuki lobi dan bilik hotel serentak. Kebiasaannya kami akan abang masuk dahulu kemudian abang akan SMS kan nombor bilik dan tingkatnya kepada ku.

‘Ijja nak hisap butuh abang tak?’ abang bertanya pada satu pertemuan kami di hotel K.
‘Nak juga cuba tapi tak tau macamana, nanti tergigit plak…!?’ jawab ku.
‘Ijja cuba dulu, abang gerenti Ijja suka..try ler,’ katanya sambil menyuakan kepala butuh ke mulut ku. aku pun menggengam lembut, mengusap-usap batangnya dan menjulurkan lidah ku untuk menjilat hujung kepala butuh abang yang dah stim sejak kami mula beromen tadi. Aku menjilat air stim jernih yang terbit dari lubang kencingnya itu.

‘Mmmm….mmmm….mmmm…….mmmmm…..mmmmm,’ itu saja yang keluar dari mulut ku ketika itu. Menahan geli diraba dan dikorek pun ia juga. Menahan gejolak nafsu kerana geram kan kepala butuh yang sedang aku kulum, jilat dan hisap itu pun ia juga. Tangan abang pun sibuk mengorek-ngorek lubang pantat ku yang dah sedia becak dan sesekali dikuis-kuisnya kelentit aku. Makin dikorek makin gatal plak rasanya lubang pantat ku minta dijolok-jolok. Makin dikuis-kuis makin merenyam kelentit ku minta di gesel dengan bulu ari-ari abang yang ditrim rapi itu. Makin ku hisap makin geram plak rasa semacam nak aku gigit dan telan saja kepala butuh bertakuk abang tu. Geram tau!
‘Mmmm…pandai juga Ijja hisap yer….memang Ijja dah tau hisap tapi malu nak minta dengan abang yer….dulu Ijja pernah hisap dan jilat butuh ex-Bf Ijja yer…mmmm,’ abang mengusik aku dengan pujian sambil bertanya pengalaman silam ku. Makin aku terangsang bila sesekali teringatkan 1st time aku memegang dan menjilat butuh dulu. Tetapi dengan abang, bukan setakat romen, cium dan raba. Malah aku dapat main terus. Abang seolah-olah memahami perasaan ku yang begitu menginginkan sex. Sebab itu aku boleh kekal berkawan dengan abang sehingga kini dan aku semakin menyayanginya.

Adegan sex kami di hotel K itu berlangsung seperti mana kebiasaan yang harus berlaku. Hentak menghentak dan sorong tarik butuh keluar masuk lubang pantat ku yang sentiasa merenyam. Menggoyang-goyangkan pinggang dan mengangkat-angkat bontot ku ketika acara berlangsung, melayani tujahan butuhnya itu. Berubah kepada berbagai posisi. Akhirnya kami terdampar di tepian pantai kenikmatan syurgawi yang indah dan damai. Mendamaikan rintihan pantat dan kelentit ku yang sentiasa merindui belaian butuh abang.
Aku sendiri sentiasa merindui pancutan air mani pekat abang mendarat ke dada ku setiap kali dia mencapai klimaks. Hangat! Suam! Terasa nyaman dada disimbah dengan air mani hangat suam yang terpancut dari lubang kencingnya.
Pernah beberapa kali abang meminta untuk pancut di dalam lubang nikmat ku tetapi aku tidak bersedia lagi dan sudah tentu kerana aku takut mengandung. Abang juga begitu. Pada satu permainan sex kami di hotel K juga, abang bermain dengan sangat agresif seperti orang kemaruk lagaknya. Aku dibelasahnya sampai aku terkapar-kapar keletihan kerana klimaks berkali-kali. Ketika itu abang merayu untuk memancutkan air maninya ke dalam mulut ku.

‘Mmmm…ssss….aaabbbaannggg….iiihhh…..Ijja dah saaammmpaaaii…aaaahhh,’ aku mengerang kesedapan sambil mengangkat bontot ku tinggi seperti meminta abang menekan butuhnya dalam-dalam.
‘Ijjaa….abang dah nak sampai ni….abang pancut kat mulut Ijja yer, sayang…pleeaassse..Ijjjaaa…abang dah tak taaahaannnn nii…ok yer….,’ abang merayu.
Aku menganggukkan kepala perlahan. Sedang dalam fikiran, aku tak pasti samada mulut dan tekak ku boleh atau tidak menerima pancutan klimaksnya nanti.
‘Mmm…ok…Ijja cuba yer sayang…mmm…cepat la bannggg…Ijja nak air abang tu,’ aku menjawab dengan nada meminta kerana aku terangsang dengan perasaan ingin tau bagaimana rasanya butuh abang itu memuntahkan peluru putih pekatnya ke dalam mulut.
‘Ahhhh…eerrgghh…Ijjjaaaa…aaabbbaanngg…sssaammpaaii…Ijjjaa…tolong..abbang… …iiihhh….Ijjjaaa…..pleeaasssee….,’ abang mengerang menikmati klimaksnya sambil cepat-cepat mencabut butuh dari lubang pantat ku (rasa terlopong jer lubang tu bila butuh ditarik keluar) dan segera menghalakannya ke mulut ku. Aku menyambut pemberiannya itu dengan kdua-dua belah tangan sambil mengangkat sedikit badan ku ke arahnya dan mengangakan mulut seluas-luas yang boleh. Abang memuntahkan pancutan padunya ke dalam mulut ku. Kental! Hangat! Pekat! Masin! Payau! Sedap! Aku menelan kesemuanya tanpa meninggalkan walau setitis pun air mani abang di luar bibir. Setelah ku pasti tiada lagi gerak pancutan, ku keluarkan butuhnya dari mulut ku dan menjilat-jilat hujung kepala butuh yang kembang berkilat itu.

‘Issshhh…iiihhh….ddah..dah…dahhh…Ijjjaa…daahh…geli..geliii…daahh…geliiinya… mmm…ooohhh….haaaa……aaaahhhh…..Ijjaaa…dah leeerrrr..,’ abang menggigil kegelian sampai bergoyang-goyang bontot bila aku menjilat hujung kepala butuhnya itu. Aku suka tengok abang pancut. Aku suka tengok abang kegelian bila dihisap. Aku suka sangat tengok abang menahan ngilu di butuhnya dihisap terutama bila dah klimaks.

Bila dah hujung bulan, budget pun dah makin sempit. Kami pun sama-sama ikhtiar untuk mencari port / tempat kami melakukan sex tanpa mengeluarkan duit. Pertama kali abang membawa ku ke pejabatnya di Cheras. Sebaik saja pintu dikunci (abang ada kunci pendua pejabatnya), abang merangkul pinggang ku dari belakang dan terus mencium serta menjilat-jilat leher ku. aku mengeliat kegelian. Aku yang jenis mudah terangsang (dah memang gatal dan kuat sex pun), memusingkan badan menghadap abang dan mencium mulutnya dengan rakus dan ganaz. Pergerakan kami cukup pantas dan cekap (dah biasa ler katakan) dan sekejap saja kami sudah berbogel. Abang berlutut menghadap pantat ku dan aku secara otomatis merenggangkan kaki untuk memudahkan abng menjilat kelentit dan lurah pantat ku. bila sudah pasti pantat ku cukup basah, abang berdiri semula dan kini giliran aku pula yang berlutut menghadap butuh 6 inci abang itu. Aku mengulum dan menghisap semahu-mahunya. Sekitar 5 minit kemudian, abang memegang bahu ku dan mengajak ke meja kerjanya. Abang duduk di kerusi memegang batang butuhnya yang tegak berdiri. Aku dengan selambanya duduk mengangkang sambil menyuakan lubang pantat ku ke arah butuh yang telah siap berdiri. Setelah pasti ia tepat mencecah lubang pantat ku yang dah lencun da licin, aku pun menurunkan bontot ku perlahan-lahan. Perlahan tetapi pasti!

‘Ahhhh…..sssss…….mmmmm……aaaaaaahhhh….aaabbbbaaannnggg…mmmm,’ desah ku sebaik saja kepala butuhnya menerjah masuk terus lancer ke pangkal rahim ku sambil menggesel-gesel dinding lubang nikmat ku. aku suka gaya duduk di atas. Dapat masuk santak dan aku boleh mengemudi bahtera pelayaran kenikmatan mengikut selera lubang pantat ku. Pada masa yang sama, abang dapat meramas dan menghisap tetek ku. Abang boleh meramas bontot ku. Abang mudah menggentel-gentel kelentit ku. Aku suka! Sedap! Gerakan ku seolah-olah berputar-putar. Sekejap ke depan dan ke belakang. Sekejap ke kiri dan ke kanan. Sekejap mengangkat bontot dan menekan ke bawah. Semua pergerakan ku rasa sangat nikmat dan nyaman. Abang juga suka cara begini sebab banyak tugas yang boleh dilakukan sambil boleh relax sedikit.

‘Ahhh….eeerrghh…mmmm…bang…isap tetek Ijja bang…gigit sikit bang….oohhh….
…iihh…iiissssshhh…mmmmm…mmmm…aaaaahhh…eeerrrgh…aaahhh..,’ aku merengek sedap bila bergelek-gelek laju dan perlahan di atas abang dengan batang butuhnya masih tetap utuh mengisi rongga pantat ku. pantat ku yang sentiasa merindui tujahan-tujahan nikmatnya. Sememangnya pantat ku sentiasa membutuhkan batang butuh abang. Gerakan bontot ku semakin tak keruan. Ramasan abang ke atas tetek ku dan geselan antara kelentit dengan bulu ari-ari abang membuatkan pertahanan ku roboh.

‘Ohhh….hhuuuuhuuuuhuuu….ssseedddaapppp…bbaangg…Ijjjaaa…sammmpaaiii…ni…
..Ijjjjaaaa…sssaammmpppaaii…bbbaannnngg…..oooohhh…aaahhhh,’ erangan ku agak kuat seiring dengan hentakan bontot ku ke arah membenamkan batang butuh abang dalam-dalam. Biar santak sampai ke pangkal rahim ku. Biar senak tapi aku suka santak ketika mencapai klimaks. Aku menggelepar dan menggigil kesedapan. Indahnya klimaks. Oleh kerana kami melakukan sex di pejabat abang, permainan kami perlu disegerakan. Sempat juga menikmati tiga kali klimaks sebelum abang mengakhirinya dengan pancutan air maninya di mulut ku. Selepas membersihkan sisa-sisa dan bekas air stim yang menitis di sana-sini, kami berdua melangkah keluar meninggalkan pejabatnya dan kebiasaannya hampir lewat tengah malam.

Abang sangat berhati-hati untuk tidak membuatkan aku mengandung. Oleh itu abang tidak pernah meledakkan tembakan air maninya di dalam rongga pantat ku. Tambahan pula, aku sudah semakin biasa malah menjadi suka menelan air putihnya itu. Terasa sayang pula nak biarkan ia tumpah di tempat lain kalau tidak di mulut ku. Tetapi kini aku lebih menikmati kepuasan jika air mani putih pekat itu diledakkan di dalam rongga pantat ku yang sentiasa gersang. Lubang pantat ku yang selalu gatal menginginkan batang butuh. Ini kerana pada satu permainan sex kami di pejabatnya, abang tak sempat mencabut butuhnya dengan posisi aku duduk di atas. Sedang aku asyik dan terlalu leka melayan stim, mengayak-ayakkan bontot ku ketika waktu hampir klimaks. Tiba-tiba aku terasa seperti ada satu semburan hangat di dalam rongga pantat ku. Ketika itu aku menggelatak dan menggelepar kenikmatan seiring dengan kenikmatan klimaks aku. Abang klimaks serentak dengan ku. Kami biasa dan selalu mencapai klimaks serentak tetapi klimaks kali ini amat berbeza dengan yang terdahulu. Begitu nyaman. Begitu indah. Tersangat nikmat. Sedap tak terkira.

‘Ahhh….iiihh…mmm…ooohhh….aaaabbbbaangggg…sssseeeedddapppnnnyyaa…mm…
….iihhhh….iiissss…….aaaa…eeerrghhh…..,’ aku mengerang sambil menggelepas di atas pangkuannya. Pertama kali dalam perhubungan kelamin, aku benar-benar menerima dan menikmati klimaks dengan pancutan air mani di dalam rahim ku. Sangat indah dan sangat mengasyikkan.
“Ohhh…aaahhh….iihh….Ijjjaa….iiiisssshhh…sorry Ijjaaa…abbanggg…dahh….taakk…
..tttaaahhannnnn niii….ooohhh…aaaahhhhh…,’ abang mendengus, menghamburkan nafas yang kuat serentak dengan pancutan air maninya di dalam rongga pantat ku.
‘Ijjjaa…sorry yer sayang…abang tak sempat cabut…sedap sangat tadi…,’ abang meminta maaf dari ku kerana memuntahkan benihnya ke rahim ku.
‘Ok…tak pe….patut ler Ijja rasa lain jer tadi….,’ kata ku sambil tersenyum.
‘Sedap kan rasanya pancut kat dalam…?’ soalan cepumas abang kepada ku untuk memancing nafsu ku semula agaknya. Atau mungkin abang nak aku merelakannya menyemai benih ke tapak semaian ku.
‘Mmmm…sedap…best…..1st time Ijja dapat rasa air abang pancut kat dalam. Sedaplah bang kalau pancut dalam. Lain kali abang nak pancut dalam ke atau kat mulut..?’ aku tersenyum sambil memberikannya soalan cepumas kembali.
‘Dua-dua! Abang nak pancut kat dalam pantat dan mulut Ijja. Lain kali kalau main, 1st round abang nak pancut kat dalam pantat Ijja dan 2nd round kat dalam mulut atas plak. Atau bila nak pancut abang, tanya Ijja dulu yer? Amacam? Ijja suka?’ balasnya sambil tersenyum. Aku mengangguk setuju dengan idea abang. Kemudian kami berkucupan mesra sebelum memakai pakaian semula.

Begitulah seterusnya dan seterusnya sehingga ke hari ini. abang masih meledakkan air mani pekatnya ke dalam mulut atas dan mulut bawah ku. sejak itu juga, abang akan bertanya pada ku arah yang hendak dihalakan pancutan / ledakan air maninya itu. Aku suka mendengar pertanyaannya seperti, ‘Sayang, abang dah nak sampai dah ni, nak pancut kat mana ni sayanggg….!’aku pula dengan keadaan yang stim menggila dan dalam posisi menggoyang-goyangkan bontot ku menjawab,’ Lepaskan kat dalam saja yer sayang, Ijja nak air stim abang tu, abang keluarkan semua yer sayang, keluarkan semua bagi Ijja yer sayang…cepat banngg..Ijja nak air abang!’ begitulah antara dialog kami bila abang telah hampir klimaks. Kedua-dua mulut ku kini sudah biasa dan selalu merindui air mani abang dan juga air mani lelaki lain selain abang (iaitu kawan-kawan lelaki ku yang sporting jika abang sibuk dan outstation). Semenjak itu juga aku mulai mengambil pil anti hamil dan jika berhubungan dengan orang lain selain abang, aku lebih gemar mereka memakai kondom. Seperti yang selalu abang ingatkan kepada ku, SAFETY FIRST SAYANG…!!
Ada lagi beberapa kisah yang akan ku titipkan buat tatapan semua pada episode kisah ku ….Sex Dalam Hidup Ku…IJJA…

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience