1305 Views | Like

Jamal


Click to this video!
Age when it happend: 30
Where it happened: Hotel
Langauge: Malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Nama saya Jamal. Kisah ini bermula apabila saya selalu kena outstation. Bila outsation waktu malam boring je pergi tengok live band.

Kat sana duduk sorang2. Geram je bila tengok awek seksi, konet mula la menegang. Bertambah geram lagi bila ade yg jeling senyum manja. Bila senyuman berbalas kepala dah mula fikir yg bukan-bukan. Bertambah keras konek bila nampak buah dada yg tersebul kuar separuh lagi membulat.

Bila dah duduk lama2 dlm tu sejuk mula terasa nak kencing. So kuar pintu depan menghala ke toilet. Dlm perjalanan ke toilet terpandang awek begitu seksi, maka bertambahlah keras konek. Terus saja ke toilet. Punya la susah nak kencing bila konek mengeras sangat. Selesai saje terus kuar menuju ke tempat live band. Dalam perjalanan td disape oleh awek seksi tadi. Terkejut gak awek menyapa, so apalagi stop la kat dia.

Then borak2 ngan dia. Nama dia elis. Rupanya dia seorang tukang urut. So dia offer untuk urut saya dgn bayaran RM60.00 satu jam. Saya bagai org mengantuk disorong bantal terus terima offer dia. Dia tanya no bilik then dia suruh saya naik bilik dulu nanti dia datang.

Cepat saya naik bilik then buka baju n seluar. Pakai tuala saja tanpa seluar dalam. Sepuluh minit berlalu saya dengar pintu bilik diketuk. Bila dibuka saya nampak Elis dgn senyuman yg begitu mengairahkan bersama seorang rakannya yg tak kurang seksi.

So, dia beritahu dia takut dtg sorang2, sebab tu dia bawakan. Dia tanya kalau mereka berdua urut saya sekali boleh tak tapi bayaran RM100. Saya jawab ok je. Mereka suruh saya baring meniarap. Elis memulakan urutan dari kepala saya sambil berdiri dan kawannya Ena mula mengurut dari kaki. Semasa Elis menunduk utk mengurut kepala saya jelas nampak tersembul2 biji buah dada yg begitu bulat dan mengairahkan. Terseyum saya memerhatikannya. Dia senyum penuh bermakna membuat konek ku terpacak tegang.

Dari kepala perlahan Elis turun urut di leher dan dibelakang. Masa tu bila dia tunduk buah dadanya yg menegang betul didepan muka. telan air liur melihatnya. Urutan yg memang luar biasa urutan menghairahkan. Ena pula dah naik keatas betis sambil mengurut peha dan betis. Then kedua tangan mereka bertemu di bontot ku.
Mereka terus campakkan tualaku. Maka aku dah bogel tanpa surat benang. Aku kata kat mereka camni malu la. Mereka kata no problem mereka dah biasa tengok lelaki bogel.

Selapas itu mereka suruh baring terlentang pula. So nampaklah konek ku yg mula nak menegang. Mereka terus mengurut Ena duduk di atas lutut dan Elis duduk disisi sambil mengurut buah dadaku. Bila Ena duduk diatas peha dgn pakai skirt pendek maka ternampak panties berwarna merah konek ku mula menegang. Ena terus urut sampai tersentuh kerandut konek ku. Apalagi terus terpacak mcm tiang bendera. Elis tersenyum manja. Sambil mengurut buah dadaku tiba2 dia menjilat puting buah dadaku. Aku mengerang kesedapan.

Elis terkejut melihat konekku yg besar dan panjang 6 1/2 inci. Then Elis bertanya nak tak main dgn diaorang berdua. Aku tanya berapa kena bayar, so dia kata RM200 je. Aku menganguk tanda setuju. Ke-2 mereka terus membuka baju masing2. Elis memulakan jilatan dileherku terus turun kedada, Ena pula menjilat peha terus ke buah konek ku. Aku mendengus kesedapan. Masa yg sama aku terus mengelus ke2 buah dada Elis yg memulat sambil menjilat dan menggigit manja. Elis menjerit kesedapan. Ena pula dah mula mengulum konek ku penuh ghairah. Wah aku rasa nikmat tak terhingga kerana ini pertama kali aku dilayan oleh 2 wanita sekali.

Bila Konek ku dah keras membara Ena terus memasangkan kondom ke konekku dan terus memasukkan konek ku kecipapnya. Goyangnya hebat sekali spt goyangan Inul. Elis pula naik keatas mukaku sambil mengangkang dan aku terus menjilat cipapnya. sambil menggigit manja kelentitnya> Lidahku menjolok lubang cipapnya, dia tidak tertahan air mula melimpah keluar.

Ena pula semakin ganas meneruskan goyangannya, hampir 5 minit dia mengoyangakan aksi turun naik tiba dia melajukan dayungannya sejingga dia kata dia nak pancut. Arhhhghh ermmm arghhh urghhh ermmm arghhh tiba2 dia mengemut kuat. Meleleh deras keluar airnya melimpah membasahi peha ku. Dia mencabut cipapnya dari konekku utk memberi ruang kpd Elis pula.

Elis turun dari mukaku dan berbaring disebelahku sambil kangkang dibuka luas, Aku terus memasukkan Konekku sementara Ena pula mengangkang diatas muka Elis. Elis terus menjilat cipap Ena penuh berahi sementara aku terus mendayung. Dari perlahan ke laju then perlahan. Elis dah Klimaks 2 kali. Aku belum puas lagi terus mendayung. Then aku suruh Elis menonggeng dlm kedudukan doggy.

Aku teruskkan mendayung dlm kedudukan doggy. Elis menjerit kesedapan bila aku membuat hentakan rapat. Elis tidak tertahan lagi dia klimaks kali ke-3. Dia minta aku mendayung lebih laju lagi. Kemutan Elis hebat sekali. Bila lama berdayung hampir 10 minit aku rasa konek ku berdenyut pantas tanda air mani ku nak terpancut. Aku terus dayungan yg laju then aku kata aku nak pancut. Mereka kata tolong pancut dimuka mereka berdua.

Bila sampai masa aku terus cabut mereka berdua mengangakan mulut mereka. Air maniku terpancut deras menembak muka mereka berdua. Mereka menelan rakus air maniku. Silih berganti mereka mengulum konekku. Puas ku tak terhingga.

Mereka kata mereka juga 1st time main bertiga & rasa nikmat paling hebat sekali. So malam tu aku ajak mereka bermalam saja di bilikku. Malam tu kami main sehingga pagi hampir 4 kali. Tersenyum Puas. tapi esoknya aku rase begitu penat.

Sebelum beredar pagi tu kami sempat lagi mandi bersama sambil bermain bertiga dibilik air. Mereka meberitahuku supaya lain kali dtg jgn lupa hubungi mereka berdua. Mereka nak aku memuaskan mereka lagi tapi tidak perlu bayar lagi kerana mereka begitu puas dgn permainanku.

Sekian utk kali ini. Next episod aku akan cerita pengalaman ku yg ke-2 bertemu dgn awek tembam tapi main kuat dan air banyak. TUNGGU NEXT EPISOD

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience