2168 Views | Like

kak ana(janda)

Click to this video!
Age when it happend: 20
Where it happened: butik
Langauge: bahasa melayu
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

name aku mat.aku adalah seorg lelaki yg terlalu inginkan sex.aku selalu melancap.aq x penah mlakukan sex.cume smase aku form 3 aku penah mraba tetek dgn cium mulot ngan awek aku(da putus).tapi aku ni still virgin shinggalah suatu hari aku dpt kerja dkat butik di pasaraya di k.l.aku bekerja dgn wanita bername kak ana.bos aku seorg wanita yg bergelar janda.sudah 4 tahun die bergelar janda.suaminye tnggalkan die krana mreka kawin atas khendak ibu bapa.ok,skrang aku critekan mngenai kak ana ni camner.kak ana mempunyai susuk bdan yg,pergh!! matap giler.dgn bdan yg agak brisi,tetek yg sderhana besar.punggung yg mnawan.kulit yg putih.selalu memakai t shirt ketat atau memakai baju ala2 singlet.konek ku slalu mnegak pabila mlihat kak ana.selalu juge aku mlancap dgn mmbayangkan tngah main dgn die.
satu hari,kak ana meminta aku utk mnolongnye kemas butik die pade hari sabtu tu(hari cutiku).dan die akn mmberi upah.jadi,aku pown pergi ke butiknye pade hari sbtu tu.sharian aku mngemas butik tu.mlm baru siap kemas.slepas kemas butik aku pown berehat di sofa dlm ofis die.aku mlelapkan mateku.tanpa aku sedari konek aku memacak akibat sejuk air cond, hari tu aku cuma pkai seluar track dgn boxer je.kak ana memasuki ofis nye.die trnampak konek ku mnegak.aku trsedar lalu mnutup konekku dgn bntal.’ai,mat,mimpi ape td?’kate kak ana.dgn muke merah aku mnjawab’err,xde pape la’.lalu kak ana dduk di seblah aku.kami berbual tntang diri masing2.hinggalah mngenai sex.kak ana bertanya’mat,ko penah buat sex x?’aku mnjawab’xpenah kak’.tibe2 tngan kak ana mnyelinap masuk ke bwah bantal(yg aku cover konek aku) ke konekku yg msih brseluar.konekku smakin mngeras.’nak akak jd org pertame yg main dgn mat?’kate kak ana.aku cume mngangguk.aku dgn slambenye mraba tetek kak ana.kak ana hanye pkai t shirt baby t hari tu.aku terus mencium mulot kak ana.kak ana mlepaskan ciuman ku dan trus membuka sluar dan boxerku.dgn plahan2,kak ana mnjilat kepala konek ku.mcm nk trcabut je konekku.lepas tu kak ana kulum konekku.fuh!!best giler.lepas aku dikulum aku mmbuka baju kak ana.kak ana pown tlong bukakan baju aku.maka,terserlah lah tetek kak ana yg ditutupi dgn bra itam.aku mraba2 kdue2 belah tetek die.kak ana dgn sndrinye mmbuka bra itamnye.tetek nye yg gebu aku nyonyot.dan tngan ku mngentel puting tetek lagi sblah.kak ana mrengek’yew syg,nyonyot lagi!!’..stelah dkat 10 minit aku nyonyot tetek die.aku mmbuka sluar die dan spender die.kak ana trut mmbantu dgn mngangkat punggungnye.terserlah lah cipap basah kak ana yg tanpa bulu dan mantap tu.aku mengosok2 cipapnye dan mngentel klentit nye.kak ana merengek’mat,jilat cepat cipap akak tu!!’aku trus menjilat cipap die dgn rakus.tibe2 die mngeletar dan die mnekan kepalaku ke cipapnye.abes trsembur air mazinye ke dlm mlotku..aku mnjilat smpai kering cipap kak ana.aku membangunkan dri dan tanya kak ana’kak,boleh msok x?’die cume mnganguk.dgn plahan2 aku memasukan konekku ke dalam lubang cipap.cipap kak ana ketat sbab dah lme di jolok.kak ana mrenggek manje’aaaarhh!!dlm lg mat!!!’aku mnusukkan konekku ke dalam cipapnye.smakin laju aku jolok cipap kak ana smakin kuat renggekkannye.tibe2 kak ana pancut buat kali kedue.aku mmg lambat nak pancut.aku meminta utk mnjolok lubang punggung die.die benarkan.aku memasukkan konek ku ke lubang punggungnye.lubang tu lagi ketat dripada cipap.plahan2 aku mnjolok gaya doggie style tu.lme2 smakin laju jolokkan aku.stelah puas jolok punggung aku kembali jolok cipapnye.aku bertanya’nak pancut kt luar ke dlm?’kak ana jawab’luar syg,akak ni subur’aku pown mlajukan jolokan ke dlm cipapnye.shingga aku terasa nk pancut dan aku mngeluarkan konekku dan pancut ke tetek kak ana.aku dan kak ana terkulai.kami tido di ofis mlm tu..keesokan hari,kak ana meminta aku mnjadi teman sexnye dan akan mnanggung mkn minom,duit dan tmpat tnggalku.aku dgn gembiranye mnerima tawaran tu.aku selalu brada di rumah kak ana utk mlepaskan nafsuku tapi masih xboleh nk pancut ke dlm cipap nye.cume guna kondom je boleh…lepas ni aku akn citekan pnggalaman aku main dgn kwn kak ana dan boleh pancut dlm cipap di dlm kisah’kak ana 2’…

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience