1992 Views | 1

Kak Jamilah

Click to this video!
Age when it happend: 22
Where it happened: Clementi
Langauge: Malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Aku nak cerita pasal satu mak janda yg bertudung bernama Kak Jamilah. Kak Jamilah ni seorang supervisor untuk town council kat daerah aku ah. Walaupun Kak Jamilah ni bertudung tadi dia selalu pakai jeans yg ketat yg boleh kasi nampak bontot dia yg besar dan bulat n solid tu. Tetek dia pun besar jugak. Kak Jamilah ni berumur dalam 43 tahun tapi body dia sungguh solid singgah membuat aku rancap tiap kali aku ternampak dia. Aku mmg gian tengok bontot dia yg solid n bergegar bila dia berjalan. Pada 1 hari aku dah tak tahan sangat tengok dia lalu aku pun cuba berbual dgn dia. ” Kak kerja niari kak, nampak mcm bz aje. ” ” Hi adek. Mana ada bz eksyen bz aje. ” Lama ke lamaan aku cuba bual dgn dia lagi sampai lah satu hari tu aku terserempak dgn dia dibawah blk dia. Pada hari tu pulak aku dah basah kuyup dimandi hujan. ” Eh dik apa buat kat sini. ” Kak Jamilah tanya aku. ” Takde kak tadi saya gi kedai sana sekali hujan lebat lah kak tak sempat nak lari dah basah kuyup. ” ” Alah kesian nye, datanglah rumah kakak. Kakak ada baju extra bekas suami akak punya adek boleh pinjam. ” ” Ah takpe lah kak buat susah kak aje. ” ” Tak susahlah mari lah naik. ” Aku pun apa lagi dapat chance lah naik rumah si janda yg aku slalu ingat bila aku rancap. Kak Jamilah pun ajak aku ke rumahnye lalu suruh aku masuk ke tandas dan bukak baju dan mandi. Dalam tandas pulak aku ternampak sluar dalam Kak Jamilah dan coli nye. Aku apa lagi aku hidu lalu rancap lah. Tanpa aku perasan rupanye pintu aku tak tutup! Kak Jamilah ternampak perbuatan aku. ” Oi adek apa adek buat! ” Punyalah malu aku tak tau apa nak cakap. ” Adek ni rancap kenapa hidu panties akak? ” ” Maafkan saya tak tahan kak. Saya giankan tengok akak.” ” Kak maafkan saya kan. ” ” Haiz budak ni. Abis adek dah puas hidu panties akak? ” Aku pun malu. ” Adek jgn malu. Kakak faham adek. Adek ni masih muda dan nafsu adek tgh naik. ” ” Kak minta maaf kan saya betul2 malu. ” Kak Jamilah pun ketawakan aku. ” Adek dah puas? Adek nak kalau akak ajak adek main? ” Aku tak tau apa nak jawab manalah tau ni trick punya soalan. ” Akak tanya ni adek nak tak? ” ” Nak kak…” Jawab aku malu. ” Adek suka apa? ” ” Kak saya tak tahan tgk bontot akak. ” ” Abis ad

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience