1177 Views | Like

Kakak Ipar ku

Click to this video!
Age when it happend: 24
Where it happened: Rumah MAk Mertua
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Hello

name aku edy… Ni aku nak citer pengalaman aku ngan kakak ipar aku . Cam ni citer dia satu hari tuh aku bini aku akak ipar ngan suami dia plan nak sambut b’day mak mertua aku kat umah dia so we all pun plan nak masak and makan ramai ramai . rancangan tu berjaya we all pun makan lah malam tu we all masak nasi ayam dan banyak lagi . lepas habis jer celebration tuh we all pun lepak lepak citer citer . then abg ipar aku nih tak tau apasal dah mengantuk gila terus gi masuk bilik dia tido sbb siang tadi banyak ke kate nyer semlm pun tak cukup tidur so we all pun ok lah then lepak punyer lepak sampai lah pukul 2 pagi . bini aku dah ajak akau masuk bilik sbb dia dah ngantuk sangat aku pun follow lah ingat nak main rupanya tak dpt sbb bini aku dah penat sangat masak tadi then aku pun layan lah bantal atas tilam tuh…bini aku dah tidur tapi aku tak boleh lelap ialah mungkin pasal air dah naik kepala tapi tak boleh nak keluar tak kan nak melancap pulak kan hehe ok lah nak dijadikan cerita aku keluar lah ingat nak minum . mase aku kuar tuh aku nampak lah akak ipar aku nih tertidur kat sofa aku pun selamba lah lalu depan dia pi dapur amik air .. lepas minum aku pun matikan tv sbb akak ipar aku terlupa nak mati kan tv tuh terus tertido .. mase dia tido tuh aku pun dpt lah tgk peha dia perhh putih tak macam bini aku sowomatang tapi kakak dia putih melepak .. tetiba tengah aku layan tengok peha dia dia bangun terus tanya pukul berapa dah aku gelabah gak takut kantoi aku cakap kul 3:30 pastu dia kata “kau tengok apa?” .. chess kantoi gak aku .. dia “kata kau tengok tengok tak dapat ker tadi” hmm perli aku lah tuh macam tau tau jer .. aku pun selamba jer jawab “tak penat sangat” pastu dia pun kata “ohhh kau nak ker?”… kata dia lagi aku pura pura tak paham dan terkejut ayat tuh boleh kuar drp mulut kakak ipar aku .. aku pun gelak jer sambil kate “macam boleh?” mane nak campak abg Mi” suami akak ipar aku . dia kata “itu boleh settle janji pandai cover” .. line clear nih dah lama aku idam idam kan pantat akak ipar aku nih … dia terus bangun dan kate “jom masuk bilik adik” . adik ipar aku takder sbb dok hostel belajar .. hmmmm masuk jer bilik dia terus peluk aku pastu kate dah lama tak dpt dah seminggu .. lahh baru seminggu jawab aku .. kenapa abg tak bagi ker hmmmm keluh dia abg mi tuh mane boleh penat sikit terus tido jer kalau dpt pun tak puas … aku tanya lagi boleh ker nih ? pastu dia jawab .. ” kau nak ke tak nak ni ?” aku pun kate mesti lah nak heheh sambil ketawa kecil ….. aku kunci pintu takut kalau kantoi nanti mampos aku kena belasah ngan abg ipar aku bini aku mak bapak mertua lagi uiiii bahaya …. akak ipar aku terus rentap kain pelikat aku pastu pegang adik aku perrhh macam kena letrik meremang remang bulu heheh pastu dia pandang je .. aku tanya ” apasal ?” tak sangka lah akak kau punya nih lagi besar drp abg mi … aku senyum jer hehe pujian nih,, dia pun start kolom btg aku terasa panas nya mulut dia memang lagi best drp bini aku ..tapi bila aku buat ngan bini aku nih kalau kolom tak tau lah apasal muntah lah batuk lah ader jer alasan tapi akak dia stedy jer mengigil lutut menahan keseronokkan nya heheh bayang kan konek aku yg panjang 6 inc setengah regular saiz tuk asia boleh masuk sampai habis dlm mulut dia lame gak dia main ngan batang aku lepas setengah jam aku dah tak tahan … kak nak pancut nih tak tahan ok ok critt critt konek aku dihalakan dlm mulut dia hmmmm sedap katanya dia terus telam air mani aku .. punya lah terkejut aku … dia kata kalau pancut merata nanti takut kantoi .. hmmm betul jugak aku fikir .. pastu aku pun kata ok trun akak pulak dia pun bukak baju dia terserlah badannya yg mungil putih aku terus bukak bra dia tak sangka puting tetek dia warna kemerah merahan pelagi nyonot lah puting dia kecil jer tak macam bini aku besar tapi saiz tetek bini aku kecil sikit drp akak dia kulit nya yg putih lagi licin adik aku yg tadi dah lemah lepas muntahan yg pertam bangun balik untuk menunaikan tanggunjawab yg kedua heheh bila suar dlm dia dah aku bukak ternyata pepek dia dah basah ahhh senang jer nih tampa membuang masa takut ada org terjaga aku pun perlahan lahan memasuk kan batang aku dlm pepek dia . untuk pengetahuan korang aku tak suka jilat pepek perempuan busuk sial bau tengik heheh … slow slow kata akak aku … ok ok akak jgn takut … aku kata bila konek aku separuh masuk jer dia dah mengerang suh keluar kan balik sbb panjang 6 inc setengah, diameternya heheh sendiri mau ingat lah berkat pum yg aku beli kat up town heheh … balik pada citer tadi aku keluar kan dulu batang aku … pastu dia amik batang aku masuk kan balik dlm pantat dia slow slow katanya ok ok
aku slow slow masuk kan perhh ketat gila cam ner lah abg mi punya ni kalau aku masuk kan still ketat … sikit sikit aku tolak masuk hmm sam pai masuk semua bila masuk jer semua aku rilek dulu kat dlam hmmm rase nikmat dia ….
pastu baru lah boleh mendayung perrhh memang sedap sampai tak terucap dgn kata kata … macam macam posisi aku buat ape yag aku pernah tgk kat cd blue tu semau aku buat ( yg sesenang lah) dogy .. semua lah yg paling aku tak tahan dia punya mengerang tuh hmmm arggg hmmmm…. sedap nyerr … hmmmm hmmm… lagi … dlm lagi ….. katanya … hmmm air huii banyak gila mase akak aku tengah climak ….akak tak pernah rase sedap cam nih ngan abg mi katanya … lepas sejam aku mendayung rasa nak pancut nih … kak… kak … nak kuar dah nih tak pe pancut jer dlm katanya aku serba salah … ahhhh peduli apa aku terus jerr pancuttt dlam nikmat gila pastu aku ngan akak akau terbaring letih hmmmm kalau hari hari cm ni kan bagus kata nya … aku senyum jer sambil isap tetek dia pastu bila ada peluang jer aku tak kan lepas kan tuk memenuhi kehendak batin akak ipar aku .. tiga bulan lepas tuh akaka ipar aku mengandung aku suspek tuh anak aku sbb akak aku pun kata begitu tapi nak masuk bulan keempat akak aku gugur sib baikk kalau tak tak kan aku nak panggil anak aku tuh anak buah kan hmmm nanti aku citer pulak cam ner aku boleh dapat main ngan shasha kawan bini aku ok lah sehingga berjumpa lagi …

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience