1794 Views | Like

kenangan paling terindah!!!

Click to this video!
Age when it happend: 2 bulan lepas
Where it happened: kereta dan rumah aku
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 6
Category: Straight

aku nk crite 1 pengalaman yg aku ssh nk lupe smpi la skrg…nk try lperkn jgak sbb da ade awek bru kan…haha…tp nk wt camne tetap xley lper…citer aku ni xla mcm crite yg merepek2 yg ade kat cnie…ntah btul ke atau reka2 je…crite nie tentang dri aku dgn sorg minah nie…name dye eka, sebaya aku jer, pendek je budaknye dlm 140cm…haha…so ktorg kenal sbb membe aku ni namenyew din…dye la yg kasi no eka ni…din ckap eka ni membe awek dye…eka ni sbnrnyew bru putus cinta ngan balak dye…aku pn bru jgak break…dlm akhr tahun lepas…din pn suruh la aku try minah nie…so aku knal dye dlm bulan 3 la xclap aku…msg2 ngan dye cket…ayat cket2…lame2 dye da mcm cair da ngan aku…tiap2 ari dye call aku…dye slalu komen gmbr2 aku kat fecbuk…smpi part time dye keje pown sggp bwak no celcom dye wlaupn sblm ni dye jarang bwak hp…

so nk ringkaskn citer la 1 day…lpas da 2mggu aku just contact dye dalam phone…din nk jmper awek dye…mnx aku temankan…rndu la tu…padahal lg smggu nk exam hape jadah nk jmpe awek time camni…dye cakap alaa ko ley jmper eka ko 2 jgak…ye xye gak aku kate…ni yg best nie…haha…so ktorg pegila beli tiket dr perak g alor setar nk jmpe awek dye la n eka jgak…sblm ni diorg jmpe eka je yg temankan diorg…yela kononnye xnk la ber2 je…sbb dye kate karang kalo ber2 je yg tgh2 sape….?? haa…malas nk jwb…haha…so ktorg bertolak kul 8pg smpi sane kul 3ptg…lame nk mampos…so smpi sane eka dgn awek din ni jemput ktorg dgn kete sewa…savvy kot…eka yg drive memula…din msuk kt blkg g sblh awek dye…wah suke la 2…mcm da 1000 thn xjmpe…aku plak duduk kt depan sblh eka…mula2 ktorg xbrtegur…besa la mula2kn…sbb xbesa…karang ttbe aku raba ke cuit ke free je mkn penampo…so aku diam je…din ngan awek dye x abes2 usik aku ngan eka…sengal…ktorg benti mkn…aku ngan dye jln ber2…mkn pn sblh2…ktorg makin rapat…so seharian 2 mcm2 tmpt la ktorg lepak…tgkp gmbr sane cnie…smpi la mlm giliran awek din plak bwak kete…aku ngan eka duk blkg…memula ktorg jauh la jgak ddk tu…pas2 aku ajak dye sembang…makin lame makin rapat…smpila bsentuh bahu…ase best jer…then pegang tgn…dye sejuk kot sbb aircond kete ley than kuat gak la…then dye lentok kat bahu aku…rase syok sgt…aku xpenah rapat camni ngan ex2 aku sblm nie…tp adegan panas lom bermula lg…kne slow2 je beb…

diringkaskn lg la citer…dlm kul 11 lbey…ktorg lepak la dlm kfc…mase mkn kfc tu…ktorg sembang sal kekasih ktorg masing2…mcm mane knal…cmne break…mmg ktorg lepaskn la…so aku dpt taw la sal dye ngan balak dye…balak dye ni kapel ngan dye tp lpas tu awek lame balak dye ni dtg balik nk rampas dr eka nie…so dgn selambe pakwe dye mnx putus…dye sebak mase dye citer kat aku tu…aku plak usap blkg dye n ckap bsbr sbb aku pn kene nseb yg same…then lpas tu…da pkul 1 pg kot…ktorg da xthan sejuk dlm kfc tu…din ngan awek dye lepak lg dlm kfc…yela kfc 24 hours pnye…kalo xda lame kne penendang kuar…ktorg pn masuk dlm kete…ktorg ddk kat seat depan…nk tdola konon…ktorg bukak radio…dgr lagu…kgkadang nyanyi sesame…smpila bbrape ketika…mata kami berpandangan…dye senyum kat aku…aku snym kat dye balik…aku ckap yg aku syg kat dye…n dye blas dye syg kat aku gak…ntah camner…muka kami makin lame makin rapat…dye belai rmbt aku…cubit pp aku…hehe…geram r tu…aku biar je…ske dye wt cam2…aku kiss dahi dye…gesel2 hidung kami…n…ttbe ntah camner bbir kami mula bertaut mesra…aku xtau kuasa ape yg mmbuat aku brani menemukan bbr aku ngan bbr dye…kami berciuman…agak lame…aku dpt rase dengusan nafas dye…mmg dye layan abes…aku plak ase stim…lame gak ktorg kiss…pas2 bler ktorg lepas je…time tu ttbe din ngan awek dye masok dlm kete…aduh…kaco stim tul…so ktorg wt bodo cam xde pape…pas2 aku toleh kat dye…dye pn toleh kat aku blik…ktorg ketawa kecil antara 1 same lain…huhu…tgk din kat blkg da tdow…aku pn dakap eka…wlaupn rase xslesa sgt sbb handbreak kete kat tgh2…tp brla…jnji dpt peluk dye…ntah camner…ttbe din kuar…awek dye pn kuar gak…ktorg tkjt r…tmbh pelik…mrh ke sbb aku wt cam2 kat eka…atau dye terrprsn ktorg kissing tdi…huhu…lantak la…ktorg pn smbg blik kiss ktorg tdi…masing2 da xthan da…masing2 kiss bertalu2…mmg xthan btul aku mase 2…tgn aku rangkul pinggang dye…n ase nk pegang tetek dye…dye memula pegang tgn aku…xbg kot…dye ckap”mil…malu la syg kalo diorg nmpk…”aku pn biar dlu…tgk gak skeliling kalo ade org usha…n then ktorg kiss blik..dye pejam je mata dye…sedap kowt…aku pn try la balik…kali ni dye bagi…huhu…tu la 1st time aku pegang tetek pompuan…tp dr luar bru…dye layan je…kgkadang tu dye mendengus kecil…huhu…sedap kene ramas ngan aku kot…aku pn tryla msuk kn tgn aku kt baju dye…dye da xhalang tgn aku cam tdi…smpi je kat bra dye…aku trus selak bra dye n pegang tetek dye…huhu…tetek dye kecik jer…tp sedap gak dpt ramas…tp makin lame makin mmbesar plak tetek dye…puting dye pn keras je aku picit…ktorg pn stop kissing…tp tgn aku xberalih dr tetek dye…best betul gentel puting n ramas tetek dye…xpenah lg aku wt camnie kt org len…ttbe dye bersuara…”syg…jgnla ramas…nnti eka stim laa~~”…aku blas selamba je yg aku da lame stim…dye ckap”eeiii…xmalu tawww…” hehe…manje je sore dye…aku ckapla xske ke…dye pn blas”huhu…mane ade…skela syg…” ntah camner dye rangkul pale aku trus kissing aku lg…huhu…dye da geram…mmg kuat gler dye sedut bbr ngan ldah aku…ase cam nk tkluar je lidah nie…dye wt cam2 lg la aku xthan…aku trus hempap atas dye pas2 ramas dua2 belah tetek dye…syok je dye rase…mengeliat abes…aku cbe nk selak tudung dye…n try kiss leher dye…tp dye ckap “syg…jgn…ade org nmpk tu…” aku pn tgk skeliling…ntah camner aku pn ase kesian kat dye pas2 aku pegi tmpt aku blik…selang 5 mnt…aku dkatkn muka aku kat dye…”naper ni syg…xpuas lg yer~~”sore dye yg manjew tu wt aku stim balik…aku angguk jer…pas2 dye picit idung…n then kissing blik…mmg dlm kereta tu ktorg kissing je…xbrani dowh nk wt lbey…tkt kene tgkp ngan pak ustaz mane ntah karang xpepasal aku xley amik exam sbb kne kawen free…haha…aku tnye dye penah ke wt camni sblm nie…dye jwb,”penah ngan pakwe”…dlm hati aku kate patut la…rilek jer…n aku sdar mgkn dye nk lpas gian jer lpas pakwe dye ade awek len…xsdar camner ntah ktorg beromen smpi kul 6…pas2 eka pn suh crik din ngan awek dye kat kfc…aku try crik xjmper pown…ntah fkrn aku tringat kat eka je…dpt rase bbir dye…dye la 1st kiss aku yg akan aku ingt smpi bler2…aku g blik kat kete n tgk eka da tdow da…huhu…ltih da la pas kissing tdi…pas2 ntah 10minit pas2 diorg masuk kete…then eka tjage…awek din suh eka pegi umah diorg…nk blik tukar pkaian nk mndi sungai…eka pn trus drive…kesian plak aku kat dye…dpt tdow kejap jer…mase dye bwak 2 aku ttdow…kesian plak kt dye…smpi je kt umah diorg…diorg tggl aku ngan din dlm kete…aku ingt nk kuar…skali din lepak dlm kete aku pn lepak la…lgpn ngantuk gler…bru trase ltih teramat…yela xtdowkn…lpas stgh jam eka msuk balik dgn tshirt merah lengan pendek…pergh…agak sexy la sbb dye xbutang baju…nmpk la ckey lurah kt tetek dye tu…bulu roma kat tgn dye tebal…huhu…kturunan kot…xkesah la…trime seadanye…so dye drive pegi sungai ape ntah…yg ade gua kelam…haha…xingt la plak…aku xmaw la tdow…kesian kt dye…dye kate dye xkesah rehat la dlu…lame2 tlena gak aku…wakaka…sbb ley than jauh gak la tmpt tu…bler smpi ktorg mndi sungai…huhu…best je mase mndi ber2…dye syampu rmbt aku…urut2 bahu aku…best je ase…then aku syampu dye balik…urut2 bahu dye slow2…n then kgkadang tgn aku saje gatal usik2 tetek dye…hehe…dye sengih je smbl kate nakal la mil nie…best je mndi sungai ngan dye…din ngan awek dye mndi sungai gak tp jauh cket dr ktorg…pas ktorg tgk din ngan awek dye da kuar ktorg pn kuar gak…tukar baju bru…bler aku tgk cermin…aku ade nmpk bbr aku cam ade kesan bengkak cket…adess…ni pasal mlm smlm la kissing melampau-lampu x henti2…aku tgelak sndri jer…pas2 ktorg msuk gua kelam…best jln ngan dye…ktorg mmg rapat sgt ble bjln…din ngan awek dye pn xrpat camnie…haha…g mampus r kt diorg…xkesah pn…aku kiss pp dye…dye kiss pp aku blik…kgkadang saje aku tnjk pp aku ngan jari nk mnx dye kiss…dye kiss muah kat pp aku…n then dye tnjk pp dye plak…nk jgak la 2…bler aku nk kiss pp dye cpt2 dye toleh muka dye…bbr ktorg bertemu…hehe…aku kate kt dye nakal…”well…syg mil kn…meshtila nakal…wekk…” hehe…geram tul aku ngan dye…aku pn wt cam2 kt dye…dye plak kate aku nakal…haha…kn da kene blik…bler ktorg blik kete da pn nk dkat tghari…bas nk blik ipoh kul 3…diorg kate nk g laut tp tkt xsempat…so awek din plak drive…aku ngan eka duk blkg…xsmpi 5minit dye da trlentok kat aku…ish3…ngantuk sgt da kowt…so aku biar je…tatap muka dye lame2 n belai muka dye ngan jari…n then lpas stgh jam xsilap…aku kjut eka…huhu…dye xsdar pn dye ttdo…n tlentok kat bahu aku…hehe…biar jela…ktorg mkn n din ngan awek dye beli sluar…ktorg plak g salon sbb aku nk gntg rmbt…hehe…dye ske je tgk aku pas gntg rmbt…so ktorg pn pegi stesyen bas…jam da pkul 2…lg sejam je lg ktorg bley brsame…sdey jer ase nk berpisah…best sgt…mmg seyesly aku xpenah wt camnie kt pompuan len slain dye…tu yg aku syg sgt2 kt dye…mase aku da nk nek bas tu aku kucup dahi dye…dye salam n cium tgn aku…n cam nk xnk je lpas tgn aku…tp ape ley wt…da smpi mase aku nk pisah ngan dye…aku pujuk dye len kali ley jmper lg…bisik kat dye ley manjew2 lg…dye senyum…n bas pn bgerak…mase 2 aku trik n hembus nafas pnjg2…sbb aku puas…puas dgn ape yg aku lalui mase 2…

lpas aku abes exam…brmula la cuti sem aku…smggu lpas tu eka call…dye nk blik setiawan…umah family dye…tp dye nk blik senja ke ipoh…nnti mase smpi ipoh msti da smpi tgh mlm…mane ade bas da nk g setiawan…dye ckap dye xkesah da tension nk blik sgt gak…dye nk aku jmpt dye kt station bas kt ipoh nnti…aku kate la xde hal…aku tnye blik…nk aku anta g mane…dye kate xtaw…pening gak la aku mmikir…tp tlintas gak kalo bwak kat umah aku ok gak…esok awal2 pg ley anta kat station bas g setiawan…tp isaw gak sbb risiko besar…mak aku mngamuk plak kalo bwak blik anak dara org msuk umah…lantak la…so mase aku jmpt dye ngan moto…da pkul 2pg kot…aku pn bwak la blik unmah aku…memula dye isaw jgak…aku kate xpe letak brg ye…kter “kte g mkn dlu…eka lapar kn…” so pas letak brg dye dlm umah aku bwak la…tp sume kedai da ttp…dye kate xlapar nagantuk jer…lgpn dye takut kuar mlm2…aku pn xjdi bwak g mkn so bwak jela dye balik umah…mase memula dye naik aku mnx dye pelok aku tp dye xmaw…haha…segan kowt…tp mase on da way nk blik umah dye peluk aku cket2…lame2 makin erat…mmg best sgt feeling aku mase 2…dpt ase tetek dye kene blkg bdn aku…tetek dye mmg lmbt n empuk bler kne blkg bdn aku…adess…ttbe stim…ni kalo khayal atas moto maw eksiden aku nieh…so aku bwak jer smpila kat umah…aku pn tryla kemas2 katil kosong kat runag tamu nk kasi dye tdow…dye kate xpela nk tdow luar jer…aku pjuk tdow je dye xmaw gak…aku pn mati akal…ttbe aku tringat ade 2 tilam kecik kat bilik…aku pn amik pas2 letak kat ruang tamu…”nah brg kat sini…” mau plak dye brg…aku plak brg sblh dye…dye pn brg trus ttdow…aku lak brg sblh tmankan dye…dlm pale otak aku da trbyg da pasal bromen ngan dye dlm kete aritu…adess…tp kesian…tdi dye kate dye da ngantuk…aku belai2 muka dye…aku tenung muka dye…aku cium pp dye…ttbe dye trjage…”huhu…ingt syg da ttdo…” dye ckap “lom lg mil…mil kaco eka…sbb 2 xley tdow” adess…xthan btul ngan sore manje dye…tp aku kesian kt dye…so aku pn paling ke tmpt len…ttbe dye wt sore lg menggode dr tdi…”mil…majuk ke syg…” aku pling blik kt dye…aku snyum jer…ntah camne aku dkat ngan dye…n ktorg kissing…”mil betul2 rindu kat eka…”bisik aku kt dye… “eka pown…” ktorg kissing blik…berdecap decip bunyi kissing ktorg…isaw gak mak aku bgn sbb bunyi kissing…tp xde pape so ktorg smbg…hehe…aku pn ramas2 tetek dye dr luar…huhu…geram n rndu kat tetek dye nieh…da 2 mggu xdpt…pas2 ntah camner…aku mmbranikan dri bukak kancing bra dye dr luar baju…haha…trbukak dowh…x sia2 aku blaja skill bukak kancing bra kat youtube…huhu…dye layan jer…aku selak baju dye n tgk tetek dye…huhu…ramas n gentel2 puting tetek dye…mmg best…dye xsenang ddk n mengerang2 manje smbl pejam mata…mmmhhh…mnghhh….aku pn trus isap puting dye…lg la dye mengerang kesedapan…pas2 dye bukak tudung dye…huhu…aku belai rmbt dye…dye skew…aku pn kiss leher dye…n buat luvbite…bukan 1 tp 2…hehe…1st time buat luvbite kt gurl…mmg dye ghairah bler kne luvbite aku…pas2 aku turun ke tetek dye n isap tetek dye lg…aku tnye ske x syg…dye just jwb sukee…..huhu…aku smbg isap…smbl aku isap…aku try bukak sluar dye…memula dye xkasi…pas2 aku biar n aku try bukak sluar jeans dye…huhu…ade lagi sluar inner dye…aku tryla usap pantat dye…ish…nape xbsah…ptut da basah…ttbe aku try nk seluk dlm sluar inner dye plak…dye xkasi lg…wt cam besa la kissing smpi la dye mabuk dlm asmara cinta…n aku seluk dlm sluar inner dye…huhu…pkai spender rpenyew…n spender dye da btul2 lembab…huhu…aku usap2 pussy dye…dye mengerang n mengeliat2…ske je aku tgk…ntah camner…tgn dye plak usap2 kote aku tp berlapikkn sluar jeans la…huhu…aku xthan trus bukak sluar aku n biar je dye usap kote aku berlapikkan spender aku…mmmhhh…mmg layan…slalu aku lancap sgsorg bler bace citer dlm ni tp kali ni pompuan yg lancapkn kote aku…aku usap pantat dye…pas stgh jam…aku da xthan…dye plak usap kote aku laju2 smbl lick tlinge aku…meremang bulu roma aku bler dye wt cam2…aku plak usap pantat dye smbl sblh lg ramas tetek dye…ntah camner 10 minit wt camtu aku da xthan…trus aku peluk dye erat2 n terpancut air mani aku…pergh…mmg nikmat…nafas ktorg same2 turun naik…air mani aku kene kat spender dye…bercampur dgn air pantat dye…mmm…lame ktorg brpelukan…pas2 aku bgn salin suar pndk…pas2 pegi brg sblh dye blik…ttbe tgn dye usap blik kote aku…huhu…xpuas agi rpenyew…mase tu jam da pkul 5…aku bru nk bisik kat dye yg aku nk pegang dlm spender tu tp ntah camner ktorg dgr bunyi pintu bilik mak aku trbukak…cpt2 ktorg buat2 tdow…tp mak aku xprsn ktorg kat sblk dinding trus dye go straight pegi sofa…aku pulak pura2 bgn pegi kat mak aku…sembang sal niaga kt skola…pas2 aku citer la yg aku bwak blik eka…umah kat setiawan tp dye blik mlm n da xde bas da…mak aku xckap pape…diam jer…aku lega la sbb dye xmrh2 n maybe mood dye elok kowt…pas2 mak aku ttdow…aku pegi blik kat eka…pas2 aku bisik2 pggl dye…”eka…mak ok jer…dye xmrah…hihi…” dye sengih jer dgr…pas2 dye tnjk kat tetek dye…aku pelik gak”ape…” dye tnjk…”nie~~” owh…bru aku tringat aku bukak bra dye tdi xttp blik…pas2 dye kancing blik n pkai sarung blik suar jeans dye…hehe…n ktorg pn ttdow…bler jam da pkul 6 adik2 aku bgn…diorg pn trkjt tp diorg xckap pape…sbb aku da gtaw da sblm ni aku nk tumpangkn eka kt umah ktorg…aku kjut la eka suh tdow blik…dye xtrjage…aku pn angkat dye masuk blik…pergh…kecik2 pn ley than berat gak bdn dye…adik aku yg 2nd bongsu tu nmpk…dye sengih jer…mak aku buat air utk adik2 aku…aku tdow kt sofa tdi…pas2 tgahri esk bru ktorg bgn…srpn nasi lemak yg mak aku beli…n tlg mak aku niaga…mak aku ni jenis sporting cket…tp ikut mood dye gak la…pas2 kul 4ptg aku anta eka g stesen bas…bas dye kul 5…ktorg smbg2 la smentara tggu bas…huhu…time nk nek bas tu ktorg ase sdey lg nk berpisah…aku cium dahi n 2 belah pp dye…syg sgt2 kt dye…n pas dye nek bas aku pn blah…so tu last ktorg jmper…

da sbulan lbey da brlalu…segar lagi ingatan aku tntang dye…lpas last ktorg jmper 2 makin lame hbgn ktorg makin renggang…aku pn xtaw sbb naper…smpi la xcontact lgsg…ktorg cam da xde pape je…n then aku jmpe awek bru kat fecbuk…caring sgt…ktorg cadang nk jmpe tp lom ade rezki lg…ntah camner aku contact eka…aku kate kat dye ape cter…dye ckap dye nga msg ngan pakwe lame dye…aku kate owh bagusla korg da kapel blik…dlm hati menyirap gak r tp aku cool je…aku ckap kat dye aku nk mnx maaf bbnyk slame kte kenal…pas2 aku ucap trime kasih sbb bg aku ase body dye free…dye diam jer…trkedu ngan kata2 aku kowt…haha…so aku pn bg salam n tu last aku contact dye…aku puas hati sbb dpt taw cite dye sbnr n dpt luahkn ape aku rase…biar dye rase serba slh kat pakwe dye sbb beromen ngan org len utk lepas gian kat pakwe dye…actually membe aku din 2 panas gak ngan aku sbb buat bnde trkutuk mase peristiwa dlm kete tu…dye prsn ape aku wt ngan eka dlm kete…din ckap yg eka xsesuai utk aku…pompuan 2 jenis liar…aku ckap ade gak btulnye…so aku biarkn la…tp hakikatnye aku xley lpe dye sbb dye 1st kiss aku…haha…2la padahnye bler dpt 1st kiss nie…xley hlg smpi bbler…tp mgkn hlg lpas aku dpt pengganti kowt…tp pasni aku nk wt lpas kawen…da serik da ngan bdak eka nie…tp papepown best dpt ase beromen ngan eka…dye la 1st kiss aku…1st pompuan yg aku romen…n 1st pompuan yg nek moto blkg aku…adk bradk aku xtrmsk la k…orait…thats all guys…aku xtipu korg…seyes…kalo aku tipu da lame aku ckap yg aku fuck dye…mmg tringin gak nk fuck dye…tp xde rezeki…mak aku kaco line…hahahahaha….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience