11692 Views | 3

kenikmatan sex bersama ibu tiri ku

Click to this video!
Age when it happend: 29
Where it happened: dalam rumah sendiri
Langauge: bahasa melayu
Sex: Male
Rating: 4
Category: Straight

Ini tentang kisah sex hidup aku seorang pemuda yang berumur 30an benda ni dan berlarutan bertahun..tahun..tanpa di ketahui oleh sesiapa..

Nasib yang kurang baik sering tidak ada jodoh dan di permainkan wanita..aku nie jenis yang betul bendul..tetapi kuat sex..haha..ini ceritanya macam mana aku boleh buat hubungan sex dengan ibu tiri aku..

umur semakin meningkat keinginan sex tinggi..bapa aku kawin 2 isterinya..yang no2 nie malam jek dia akan balik ke rumah yang aku duduk sekarang..body ibu tiri aku nie huh power buah dada dia sederhana cukup satu tapak tangan tak besar sangat tapi puting dia panjang n pinggul dia besar itu idaman aku..dia nie tak der anak cuma aku je anak tiri dia..then susah lama aku dok perhati..time dia kuar bilik air dengan pakai kain batik berkemban cukup seksi…bila dia berjalan huh nampak lurah isi punggungnya yang besar bergelora dan berolak-olak…aku ketagih sex sehingga mencari ilmu-ilmu jampi untuk dapat kan dia..satu ayat power aku jumpa n test huh dia stim gila..n setiap kali aku buat aktiviti tu dia pakai seluar jean ketat..selalunya dia aakan tutup bahagian depan dengan baju
yang labuh..arie tue aku test dia dah terkena dan dia stim…dia duduk di depan aku tengok tv…muka dan riaksi dia dah berubah aku tahu dia dah giarah masa tu lah aku curi-curi pandang cipap dia, walau berseluar tampak sah isi-isi yang terkecembung..aku stim dah..tapi aku tak berbuat apa lagi kerana takut bapa aku…
semakin lama semakin mengancam..aku rasa dia tahu yang aku selalu sangap n hendak tubuh wanita terutamanya tubuh badan dia kerana reasi dia tu bukti dia tahu aku nak dia..
abis ingat ibu nie tak la gak..tapi kehendak n cara dia layan…tak tahan..aku cari peluang untuk merapatkan hubungan..kelebihan aku boleh mengurut ha ini mula kisah..satu hari dia sakit pinggang panggil aku tlg tengokkan urut..aku ambik kesempatan untuk mengurut masa tu malam hari aku suruh dia membengkok kan badan atas meja sambil punggungnya menadap aku..mula aku mengurut urat ini tak betul nn masa sama aku susuh dia buka kelengkang dia cuma menurut..perlahan aaku urut pinggung,berlakang tempat yang tak bersangkut..aku belai..then aku urut pahanya mula tue dia cakap “ahh geli..tapi kat situ rasa sakit” perlahan aku mengurut n mula meraba..ke bahagian pangkal kelengkang berhampiran cipap dia sesekali terkena cipap dia..dia perasan n cool down kami pun berhenti…selang beberapa hari aku asyik perhati bila dia pakai seluar jean yang ketat n time keluar bilik air..ruang bilik air ke almari di tepi ruang tamu rumah aku sempit..sesekali aku ambik peluang untuk bergesel badan dia n punggung dia dengan konek aku alasan nak cepat ke bilik air..sedap n lembut..lama lama aku semakin tak tahan.

satu pagi aku terlalu sangap gila..aku tahu dia sudah masuk bilik air untuk mandi…aku cari peluang tu untuk ngendap n ada beberapa lubang aku buat untuk aktiviti aku tue..sebaik ngendap dia mandi tak berpakaian tue aku dah tak tahan..aku menguraut konek aku atas kain pelekat yan g tak berseluar dalam, aku ketut pintu n cakap “kecemasan nie keluar kejab je..”dia pun tarik kain batik dari pintu “ssssrrrrappp” “keeetak kunci di buka”setelah dia keluar depan pintu dengan basah basah ..kain batik tue dah melekat dgan badan dia kali nie aku terus menerpa n kami bertembung dan dia nak jatuh aku terus peluk pinggang dia sambil bahagian depan tubuh nya n tubuh aku dah melekat rapat..masa tue apa lagi konek aku mula menegang ..memacak ke celah paha tempat tersimpan kenikmatan..dia pasti rasa pada fikiran ku kerana tojahan batang azimat ku..lantas dia pun berlalu keluar..aku masuk kejab 5 minit “melencap” kemudian keluar..dia sambung mandi..aku tunggu dia ruang sempit laluan ke almari ..sesusah selesai dia pun keluar..aku menghisap rokok n sambil memerhati bentuk tubuh liuk nya ngan rakus..tiba tiba dia terpandang n tanya kenapa tengok apa tue sampai tak berkedit..aku terkejut..dan terus kata punggung n pinggil dia power..dia senyum..kemudia aku pergi dekat belakang dekat dengan dia.. tiba tiba dia tonggeng buntut dia kat aku untuk ambik baju yang jatuh..huh.. buntut dia terkena konek aku …tiba tiba dia pusing n kata hai..kenapa yg dalam tue..aku malu n kata tak da apa..dia sambil memilik baju dalam almari sambil berkata “kenape nak rasa kah mak edah punya” sambil tersenyum..dia mengundur n menggesek kan tubuh bahagian belakang dengan bahagian depan tubuh ku..aku apa lagi dah lama sangap..terus memeluk dari belakang n meramas buah dada nya dia mengerang..kemudian dia terus membuka kain batik dia di kemban..mak aiiiii sekujur tubuh berbogel di depan aku…dia berpusing n mula meraba-raba aku…aku yang kurang pengalaman merasa gairah n gementar… gambar video blue yang jadi cikgu n buku2 byk yang aku baca utuk cari ilmu ..untuk ilmu sex hidup aku..first time aku merasa kehangatan bersama wanita walaupun ibu tiri aku….

setelah mula aktiviti meraba-raba dia terus bubuk mengcangkung n keluarkan konek aku dari dalam seluar “woooow boleh tahan” huh tak tahu pulak orang kecik tapi yang ini huh..! idaman wanita nie”..sambil tersenyum manja…dia terus mengulum batang ku..aku kegelian kenikmatan..setelah itu mula aku pula menjilat cipap dia yang kecembung n besar..serta buah dada dia..sesekali terdengar suara merengek manja”aaaaahhh ssssyyyy sedap..ahhh”..kemudian aku dan dia masuk bilik tidur..atas katil dia baring n panggil aku “mai la cpt..tak tahan nie nak rasa..”sebenarnya aku lagi teringin sangat nak buat hubungan sex dengan dia..cuma tak cakap jek..haha..
setelah duduk atas katil..aku mula menggomol buah dada dia..habis satu badan aku jilat..dia syik sehingga tidak larat membuka mata kerana terlalu sedap..ketika aku menciam cipap dia n jilat serakusnya,dia lemah tak bermaya..kedengaran “ahhhh sedap uuuummm i like that..bertuah lah sape yang dapat..service cam gini..batang konek pulak besar,gemuk lagi panjang” katanya lagi “sayang tak tahu abng sedap n pandai cam gini..hari hari nak boleh..tanya nya?”..aku selamber menjawab dalam kesedapan “boleh sayang bila-bila masa sedia berhidmat….habis basah cipap dia keluar air…belum puas lagi..aku meratah tubuh badan yang selama ini aku idan..skill doggie,meniarap n macam macam skil aku praktikan setelah sekian lama menuntut..kemutan nya cukup hebat..sehingga aku hampir terpancut..ciuman yang cukup power..sup lidah huh..buah dada yang menegang,puting yang kemerah-merahan dan panjang..sedap aku mengulum n kilat..cipap dia yang tembembun membungkin tidak dapat aku lupa serta golakkan isi punggung yang memadatkan batang ku..sayang ku terhadap ibu tiri ku bertambah bagai kan kekasih..sekarang aktiviti aku masih berjalan macam biasa dia bagaikan isteriku..bila malam bapak ku tido di rumah bini no1 aku peganggantinya..kadang-kadang kami mandi bersama dan memantat di dalam bilik air..tenunggan nya ketika aku balik dari kerja menunggu untuk di puaskan..nafsu sex nya yang kuat buat aku semakin hari semakin ketaih kan cipap nya…walaupun sudah berkahwin tidak mempunyai anak..ibu tiriku ini pandai menjaga cipap & bentuk badan..akhir sekali kami bersembang dalam kepuasan..dia ada menyatakan sebenarnya sudah lama memerhatikan aku..kadang-kadang dia tengok bentuk konek aku menonjol ketika bagun pagi..n dia teringin nak tengok n rasa, dia tahu menti besar n power…dia sering mengemas bilik n terjumpa buku-buku yang aku baca serta dvd lucah yang aku sorok dalam simpanan..akhirnya dapat juga dia merasa dan aku mendapat sesuatu yang cukup best..

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience