1655 Views | Like

kote kecik aku

Click to this video!
Age when it happend: 12
Where it happened: home
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

mase nie aku baru darjah 6…skolah sebebalh sebuah sekolah menengah pompuan di bandaraya….

macam biase…aku nie suke main hoki…aku slali lar gie lawan kat skolah2 lain…aku nie muke jambu mase tue..so ramai kakak kat skolah sebelah nie suke kat aku…

aku dapat lar call satu hari nie..kakak angkat aku sorang nie memang suke bergayut…ditanyer macam2…pasal dah mimpi pun die tanyer…aku biase lepak kat rumah die…

nak dijadikan ceriter..satu hari lepas g latihan hoki hari sabtu..aku g umah die kat area skolah aku nie…lepak kat sane…skali die punyer kawan lain ade 3 orang pun lepak skali…

hari tu boleh plak diorang layan citer blue..kakak aku nie ajak aku joint skali…aku k jer lar…so citer blue jepun dibukak nyer…mase ngah layan baik punyer..aku tengok dua orang kawan akak aku nie dah seluk sluar diorang..main pantat sambil korek2 lagi…

aku sandar jer kat sofa empuk kat ruang tamu kakak aku tur….akak aku nie terus baring melabuhkan kepala die kat paha aku..aku relax jer walaupun kote aku yang mase tu hanyer 5 inci panjang dah tegang bagai nak pecah…

die mule2 mengadap tv..tibe2 die berpaling dan terus mengomol2 kote aku….die tarik sluar aku pelan2….ape lg…kawan2 die pun turut join..habis aku dibogelkan diorang..kakak aku mulakan blowjob dulu…gelinye teramatlar sangat..diorang bergilir mengolom batang aku..sampai senak telur aku dibuatnye pasal diramas disedut bertalu—talu…tiber2…ahhhhhh…ahhhhh…ahhhh…aku dengan satu akak nie dah mendengus stim…kawan2 die suruh die tonggeng..dan akak aku suruh aku jolok doggy style..aku pun jolok lar..pelan2 aku sorong tarik dalam puki die yang dah basah tur…tak sampai 5 minit aku dayung akak aku tarik aku baring dan die dah atas aku…

die henjut puki dengan macam tak semapt2…aku bertahan lagi…maklumlar…batang baru…lambat pancut…kawan akak aku yang lain dah terkekek2 menjilat puki sesama diorang..aku pun panjat sorang demi sorang…..

selepas aku dah jolok hampir 3 4 kali puki diorang nie secara bergilir2….aku tak pancut lagi..tapi akak kater telur aku dah merah macam terbakar dah…maklumlar bulu pun tak lebat lg…..

diorang suruh aku berdiri dan dalam keadaan diorang duduk…..masing2 bergilir2 mengisap kote aku…diorang siap bet lg sape yang dapat minum air mani aku..so aku pun relax berdiri…diorang hisap dan hisap…argh…argh…argh….aku dah rase macam nak putus urat kote ngan urat jantung aku….mase tu kote aku dalam mulut akak sorang nie..mulut kecik amcam puki die jugak….aku pun pegang kepala die..suruh die hisap kuat lg…lepas tu aku rase amat lega bile air mani aku penuh dalam mulut die aku pancutkan….pastu akak aku nie sambung hisap lagi…..aku mase tur dah naik hantu…aku nak jolok lagi..

kali nie mase aku ngah jolok pantat akak aku nie….aku terasa nak terkencing….dengan selamba aku kencing je dalam puki akak tur…tiber2 die cakap..sedap2…sedap2….aku punterus kayuh..becak dengan air kencing campur air die..ohhhh..rupenye die nak klimaks dah…

kawan2 die tengok die rase nikmat semacam…diorang pun nak…aku rase hari tur..kitorang main sampai 6 jam tanpa henti..yelar aku budak lagi…stamina mase tu 100%..atlit lar katekan…

sampai sekarang aku masih buat hubungan seks dengan diorang..walaupun ade yang dah beranak tiga…tp sekarang lg daring…sebab diorang dah kawin..diorang tau ime bile nak main…sebab diorang suke aku pancut dalam sekarang nie..aku pu tak tau kenapa skali pancut memang sampai terkeluar2 air mani aku dari puki diorang…

skarang aku pun dah nak kawin..ari tur baru lepas kitorang buat farewell party dengan ku…kitorang celebrate kat satu resort di pantai timur…pandai diorang cakap nak g kursus..hahaha…malam tur memang aku pancut betul2 dalam puki diornag tanpa diorang sedari…sebab last time kan…

so..aku akan citer pasal farewell party aku dengan diorang..memang syok habis…..sampai bontot pun kene tutuh….bye…

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience