1137 Views | Like

Kote vs Pantat

Click to this video!
Where it happened: Hotel Room, Penang
Langauge: Malay
Sex: Female
Rating: 4
Category: Straight

aku dgn bf aku, same2 gile sex. aku gila kote die, die gile pantat aku. dpt je chance ktorg beromen. 2mgu lepas, ktorg check in dkt 4star hotel di Penang. mmg marvelous la time tuh. smp skrg, berdenyut2 lg pantat aku teringat2 time tu. nak menaip ni pon, kembang kuncup pantat aku, rindu kt kote bf aku. kote die? mmg takya ckp, asl ckp je, tny je, mesti tgh berkilat2 kepala kote tu!

ktorg check in, amek due single bed, sbb mse tu ade bwk kwn ktorg sekali, lelaki. mule2 mcm segan, tp bile pk2, kwn die dgn gf pon, 2×5, selambe jela.best jugak kalau ade org tgk kte beromen.aku dgn bf aku, mmg hebat di ranjang!jd, buat ape nak segan! kan?

lps penat jalan2 dkt penang, 1am lbh, ktorg blk hotel, kwn die blk, trs terbongkang, mcm tau2 je, ape ktorg nk buat die tdo adap ke dinding. tp, bf aku da ttp2 semua lampu, die trn baring kt lantai, mse tu die dah bukak boxer. aku dgn hot pants, dan spagethi tanpa bra. wahaha.aku tak tgu ape, aku bukak spagethi aku, aku trs hempap badan bf aku, hangat. kote die dah mencacak2, dlm gelap pon dr cahya tingkap, blh nampak kilat2 si botak tu. argh! geram! aku trs capai kote die, aku jilat2, isap2, dgn rakus. ktorg mmg hardcore. aku men2 kepala kote dgn lidah aku, jilat laju2, dkt batang kote, aku jilat dr bwh ke kepala, laju2, sekeliling batang tu. aku kulum plak. arghhh! nikmat! bf aku plak tgh sedap.. aku stim tgk muka die mcm tu, lg laju aku kulum, sorong kote die dlm mulut aku. tangan die plak, dok ramas2 tetek aku. skali skala, die gentel puting. sedap la sial! aku isap telo die pulak, sumbat penuh mulut aku dgn telur kembar die tuh. dlm mulut, aku main2 dgn lidah, tgn aku urut2 kote die.sumpah aku ske tgk die mase tu!

lps tu, aku jilat bdn die dr pusat ke ats bdn, smp ke leher. aku tau, tu mmg tpt favourite die, aku jilat2, leher die, tengkuk die, trs ngap! telinga die. tu mmg tpt plg stim die. aku jilat2, gigit2 manje telinga die, lidah aku tekan2 dlm lubang telinga die, cuping die basah dgn air liur aku. arghhhhhhh.. pantat aku? lencun ah! harus! bf aku da tak thn, dgn pantas tolak aku ke lantai, dgn muka bernafsu die, die tarek seluar aku. first skali die tuju, mesti la tetek aku yg gebu ni.. besar. abes die sumbat dlm mulut die. die main2 sekitar tetek aku, die jilat2 lurah aku, sembam kan muke die. arghhh.. air kt pantat aku tak pyh ckp la byk mane.tgn die da menjalar ke pantat aku, cr lubang nikmat die. die gesel2 dgn tangan die, smbil mulut die msh dkt tetek gebu aku ni. lps tu, die men2 leher aku, hisap telinga aku, mse tu, kote besar die yg da kembang tu, saje je die park kt pantat aku, sedap… arghh~ aku ngerang2 manje, + lg ghairah bf aku. smbil bisik2 skt die, ‘come on sayang, fuck me !’ dgn pantas die kangkang kan aku, die jilat air2 pantat aku, die men2 biji kelentit aku dgn lidah die yg power tu.. arghhhh.lg banyak pantat aku produce air.

die dah geleng2, haa tak thn lah tu.. hehe..slumber die, amek batang die, tuju dlm pantat aku yg tembam dan ketat ni.. sket2 die tujah kepala kilat tu msk dlm pantat aku, dannnn arghhh~ nikmat! sme2 nikmat, bile batang die abes dibenam dlm pantat aku. die peluk aku, die men sorong2 kote die dlm pantat aku, aku ramas2 bontot die, ‘ laju lg sayang…laju’ die lajukan sket hayunan die, ‘ slow2 dlu sayang..’ aku tak thn, aku ramas2 lg laju bontot die, aku main2 dgn tetek aku, puting aku, aku jilat, kasi die + stim! dan yes..die laju, tunggang aku. laju2 kote die kuo msk pantat aku. arghhhhh..

pancut? aku nye mmg tak terkire ah klimaks. sedap gler kote bf aku.sumpah, mmg takmo cr lain dah. he’s the best ever! i love u. i love ur kote! aku nak pancut, lg die stim. lg2 time aku kepit kepala kote die dlm pantat, argh…aku dgr die mendengus sedap tiap kali aku kepit…’go fucker! fuck me!’ lg nasty word yg ktorg gne, lg stim.dah sedap, aku pulak tunggang die. aku bg die ‘helikopter’..die tak thn…’give me more, bitch!’ ahhh..lagi laju aku bg ‘helikopter’kt die… laju2, smbil tu, aku peluk die, aku main2 telinga die jugak..lg cepat die stim. bile die dah tak thn, nk pancut, aku baring bwh pulak, die enjut laju2, dan aku jilat2 leher die, mmg tak ingat ape, aku jilat2, aku men telinga die, dan…… die pancut ats tetek aku… nk kasi tetek tegang selalu, kne sapu air mani, kt tetek, bio die kering.lps tu, ktorg tdo… LOL

esoknye, 8am dah bgn.. aku nak kejut die, aku baring ats die, aku goyang2 kote die, ‘ bangun..bangun’ smbil kiss2 die.. kwn die tdo lg, aku ringan2 dgn die..die nyonyot tetek aku. kote die, bgn pagi, mmg harus ah keras..geram!! grrrrr….aku goncang2…ktorg mse tu ats katil da, dlm selimut. bogel!..kan sedap! bgn pg, trs dpt kote sumbat dlm pantat..bile kwn ktorg terjage, aku tgh ats bdn die, dlm selimut, kepala aku ats pusat die, sbb br nak jilat si kote tu. Die slumber je ramas2 tetek aku… dah tu, dah tak thn, die ajk mandi sme,kawan die, men phone la. Kejut gf bgn kot, suh teman.hehehe..

dlm toilet, ktorg beromen dlm bath tub plak.ngehehe..seronok woo! Serious.tarik tirai bath tub, bukak air, jd klu jerit tak dgr sgt. Dlm bath tub, die berdiri, aku melutut, smbil isap kote die. Main dlm air, lg stim rupe nye. That was our first time! Beromen dlm air! Wehoo!isap2, smbil tgn die gentel puting tetek aku yg dah mmg timbul dr ats katil lg, sbb stim lah pg2 dah di belai. Aku baring dlm bath tub, die isap tetek aku pulak, smbil park kote die kt pintu pantat aku.kerasss giler! Die pon zap! Terbenam kote die dlm pantat aku.henjut pny henjut, aku pon ‘ sayang, doggy jom.. nak…’ dgn manje2 mtk nak doggy. Tnp cabut kan kote die, aku pusing 360darjah, aku da menonggeng dpn bf aku.aku suke doggy, sbb aku suke tonggekkan bdn aku, lentikkan bdn aku, sua bontot gebu aku kt die. Die pun suke sbb kate die, blh tgk tetek aku goyang2. Die pon pgg bontot aku, die jolok kuo masuk kote die.smbil die sorng kote die tu, aku men biji kelentit aku. Dlm tgh sedap tu, muke msg2 tgh stim, aku tgk die tersenyum2, ‘I dah masuk jari I kt lubang bontot u’ siot.siap ketawa puas, b4 ni mmg tak dpt ah msk lubang bontot aku.saket kot! Tp ni tgh sedap nye pasal aku pon tak sedar! Tapi, serious, sedap! Ktorg beromen smp puas, smp pancut2. Bape lame mandi ritu! Aku, bf aku, pantat aku,tetek aku, puting aku, kote die,telo die, semua PUAS !
:: THE END ::

p/s: email me at for any feedback and responds 🙂

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience