4873 Views | 1

main ramai2..best woo…

Click to this video!
Age when it happend: 19
Where it happened: friend's house/store
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 5
Category: Straight

Nie aku nk cite ckit pengalaman aku kene gangbang…syok bukan main…name aku farah(of coz bukan name sebenar)….aku ade la kenal mamat nie kat tmpt keje aku….
Anggap die Halim…die nie peramah…hensem gak la…mmg pandai ayat…klau ckp dgn pompuan berbunga2…aku mmg slalu la lepak dgn die…juz as friend la…waktu rehat mmg aku slalu lepak dgn die n geng2 die…kdg2 blik pun aku tumpang die…aku tipu le pakwe aku ckp aku tumpang member pompuan….hehe….

Satu ari tu…aku rethat dgn die..tibe2 die tny psl seks…aku xpenah terpiki die akn bukak cite psl seks…aku pun jwb je mcm biase..sbb aku penah gak main dgn ex n pakwe aku skrg…cume jarang2 la sbb xde port…so die tny lagi aku minat x yg besar…aku jwb…”mestila…yg besar la sedap”…die tny plak pakwe aku besar x…aku jwb “ biase2 je..dlm 5-5½ inci…..pastu die diam….tgh2 makan…die smbung….”ko nk rase aku punye??” aku tny la rase ape?? Die jwb”konek aku la….7inci” aku gaman…gile tol mamat nie…aku ckp la…”xpe la lim..” muke aku merah2…..die ckp ade port la…tmpt slmat la….aku diam je lagi….halim nie biar btul…aku dah stim je…buat bodoh je la….
Mase keje…die tny lagi…aku mmg dah blur…aku tarik die gi stor…aku tny “ko gile ke?? Pakwe aku tau mampos aku..” pastu die ckp “pakwe ko xkan tau klau ko xckp”… Siot…btul gak die ckp…xbgtau xtau la… ”aku minat la badan ko..lawa…mesti sedap….” Aku diam lagi…aku pun dah stim..lame gak xrase btg…hehe…dgn muke merah “bile?? Katne??” die ckp “mlm nie la…kat tmpt aku..ok??” aku bls”ok la..”

Dah abis keje…aku tkut2 je…seram sejuk tu..pakwe aku tau mampos la…..smbil naik moto die port die…die tny “ko penah ade fantasi nk main ramai laki 1 mase??” aku terpiki dlm ati…knp mamat nie?? Mmg la penah terpiki…xmungkin jadi kot.. aku tny knp..diam jwb la..”klau ko rase nk..aku leh tunaikan…hehe” ….gile la mamat nie..”mcmmane??” aku tny…die diam je….smpai la kat 1 tmpt…lawa gak…
Kondo sederhana…ade guard..swimming pool…die ckp die sewa dgn kwn2 die….
Aku pun diam je…smpai kat umah…die tny lagi “ko nk x main ramai2.?? Nk rase?? Muke ko mcm nk…tpi takut nk bgtau” aku diam je…aku angguk je…pastu die suruh mandi dulu…aku ikut je la….dlm ati nie dah tkut dah……

Lpas je aku mandi….aku msuk blik die…die tgh bring dlm selimut…aku trus dok kat katil…die terus pluk aku…aku tkut cmpur stim…pastu die start agenda die…die cium2 tengkuk aku…aku dah stim…aku biar je…tkut ade lagi…pastu die pusing bdan aku n cium aku…aku bls je…pndai die main lidah…aku jadi makin stim…….aaahhhh!!!
Tetek dah tegang dah…aku tutup je mate…pastu die bukak tuala aku..dah telanjang dpn die…die isap n gigit tetek aku..aku dah mengeluh sedap…
“Aagh!! Aargh!! Kuat ckit lim” die bringkan aku…jilat2 bdn putih aku…”lawa bdan ko..aku suke” aku diam je…die g kat pantat aku..die jilat2…terangkat bontot aku…”aaaargh!!….sedapnye…” die jolok2 gune jri plak…aku mmg xleh than…sedap gile…aku mengerang je…die terus jilat lagi….jolok2 plak bontot aku…aku dah makin stim….best siot….tibe2 die masukkan die jari die,,”aaargh!!! argghhHH!!! Sedap lim…”
Aku rase lesu…..terpancut kat muke die….die lap2 dgn tuala…die naik atas aku…aku pun pusingkan die…aku plak turun bwh….aku g kat konek die…xstim lagi…aku pelik la..aku tny..”pesal kendur je??xminat ke??” die senyum jwb”biasa la…org ‘kuat’..kene jilat dulu” aku pun senyum je….aku pun masukkan konek die dlm mulut aku….jilat…pastu aku lancapkan ckit…start kembang…dah stim dah…halim berdengus gak…pastu aku berhenti jap nk tgk konek die…gile bapak…besar siot…panjang dlm 7inci…diameter pun besar…mcm mat saleh punye…kecut perut aku…..aku pun buat bodoh hisap je….aku kulum smpai kat telur die…aku isap2…jilat…sume aku buat….tibe2 die meraung….die pancut…aku telan je….tibe2 aku rase byk gile plak…terkuar2 dari mulut aku..die tekan je kepala aku…..pergh!!! byk gile air….aku bgun lap2 muke aku dgn tuala…aku jilat lagi konek die….smpai die stim balik…ade la 10 minit aku jilat n kulum nk bagi stim….kebas mulut aku…..dah pastikan konek die keras…aku naik atas die…aku baru nk masuk kan konek die dlm pantat aku…ade org ketuk pintu…aku dah cuak tkut org jabatan….skali geng2 die…kecut aku….pastu masuk la umah tu dlm 3 org kwn die,kire A,B n C la….tgk aku dah telanjang dieorg pun stim la bdan aku lawa….terus bukak suar masing2…aku buat bodoh je…trus suh halim baring…aku lancap konek die smpai stim…aku kangkang ats die….aku masukkan perlahan2..besar gile…senak rase…mcm xmuat….aku masukkan lagi…berkerut2 gak dahi aku…aku pejam je mate tahan sakit..campur sedap….pastu terase mcm ade org tepi aku…bukak mate..Nampak 2 konek…dieorg pegang lengan aku…smbil tng aku lancapkan konek dieorg….dieorg nyer pun besar leh than…dlm 6-7 inci gak…aku lom masuk abis lagi konek halim…stil halfway..senak dah….halim mcm bengang…terus die trik pinggang aku…terus terbenam sume,aku terus jerit”aaarghhh!!! Sakitnye halim…besar gile…sakit..sakit!!! arghh!!!!” halim buat bodoh je…kwn2 die suh aku terus lancapkan dieorg….si C sorg diri depan aku..suh aku kulum….aku buat je….sakit rase lagi….halim terus henjut….tetek aku bergoyang2…kwn halim yg aku lancap terus isap2 tetek aku….kiri kanan kene isap…best gile….aku kulum mamat nie smpai die stim…xsmpai 10 minit…halim suh aku bgn…kwn die si C terus bring bwh aku….terus masukkan konek die….sme besar dgn halim punye…aku jadi xkeruan…
“Argh!!!! Argh!!!!! Aku klimaks….ntah berapa kali ntah…dgn halim je ade 2 kali…dgn C ade la 2 kali…A n B aku gilir kulum2….halim tgk je…smbil die rakam gune video cam….aku makin stim….best gile…pastu halim letak videocam kat tripod…die tolak belakang aku…rapat dgn C…die sapu2 minyak ckit….jolok2 bontot aku….aku rase senak…xkesah la….skali die jolok dgn konek die…aku dah tolak2 gune tgn aku…A n B trus pegang tgn aku…halim rodok terus….pastu A n B buat aku cangkung….C n halim trus hayun laju2….smpai aku stim blik….bontot rase gak pedih…jarang aku main bontot….dh la konek besar…dieorg hayun2 dlm 20 minit…C cabut…trus pancut kat mulut aku..aku kulum smpai licin…C baring kepenatan….A terus turun..msukkan konek die plak….trus ayun laju2…..aku makin stim….ade la 7 kali dah klimaks….aku masih kulum konek B..die xtahan smpai marah2 halim tggu turn die….
Halim ayun makin laju….”aaargghhh!! arghh!!! Best diot…ketat!!!!” die pancut dlm bontot aku…..B terus smbung…jolok bontot aku…..lps 5 minit…A n B tukar tmpt….aku layan je…mmg best….aku klimaks lagi….
“aaaarrghh!!!arghh!!! dah la wei…aku penat….” Dieorg buat bodoh je….slmba lagi hayun…aku dah letih gile….
Pastu A suh aku pusing….aku pun pusing la…die jolok bontot aku smbil B rodok pantat aku…..makin lame makin laju..tpi xde tande2 nk pancut….tgh aku menahan sakit…halim hulur konek die suh isap….aku terpakse la layan….aku kulum je..gigit kuat mase rase sakit….die menahan je….die tarik rambut aku tahan sedap….pastu B bgn pegang konek die trus pancut dlm mulut aku…”arghhhh!!!! Sedap la farh..mmg best la……” pastu A bgn..die doggy bontot aku plak…mmg than lame…minum tongkat ali nie….smbil aku kulum konek halim….C n B plak sibuk isap tetek aku….smbil aku lncap koenk C….halim dah xtahan….tukar tmpt dgn A…trus rodok pantat aku….hayun laju2….A plak truss uh aku kulum..xsmpai 5 minit die pncut”sedap farah…sedap!!! Argh!!!!!!…..trus die dok tepi…B syok lagi siap tetek aku…C plak kat muke aku French kiss aku….aku tny”nk jolok lagi ke??” die ckp xnk….die nk cium2 je….aku layan la…tetek aku makin stim si B isap2….halim hayun makin laju…setiap pergerakan die aku rase….mmg puas tol…. A n B dah pakai suar…tgk TV…. pastu C stim lak tgk halim doggy…die baring bwh aku…suh halim rodok bontot aku..aku sedia je tahan….halim ikut je…trus rodok n hayun laju2….C trus jolok pantat aku….dua2 main laju2…aku jadi xtentu arah….stim abis…..argh!!! arghhhh!!!!!! Best gile….laju lagi geng…aku jerit…..ape lagi…makin laju la dieorg….C smbil main French kiss dgn aku…mmg aku layan abis….halim lak tepuk2 bontot aku geram….ade kdg2 ramas2 tetek aku dari blkg….love bite pun byk….aku layan….french kiss dgn C mmg best…die pndai….lps 10minit…dieorg tukar position…C jolok bontot…halim bwh….french kiss gak dgn halim n tahan sakit C ganas sgt….pastu halim tny”sedap x main mcm nie??? Nk lagi lain kali??” aku diam je…”ko henjut je la…”aku bls….
Die ape lagi…hayun la….lps 20 minit..aku dah letih..dieorg dah brp kali tukar position…baru dieorg pancut…C lepas dlm bontot aku..arghhh!!!! arghhh!!!!!argghhh!!! best bontot ko farah….…halim suh aku kulum…die pancut dlm mulut aku..”argh!!!!farah…sedut..argh!!!!”….aku jilat smpai licin…pastu aku letih mintak anta balik…die kate tdo sini la…memandangkan pun xlarat…aku tdo terus….

Tgh2 tdo…terase ade org jilat2 pantat aku….si A jilat rakus….kejap je….pastu trus rodok pantat aku….smbil isap2 tetek aku…aku biar je…xlarat nk bgn….xsmpai 15 minit…die pancut…die pancut dlm pntat aku….aku tolak2 tpi die hentak kuat2…aku dah risau…….trus tdo….bgn2 dah kol 8…terus siap2..halim je ade…die anta aku blik….
Aku jd segan dgn die…mesti die ingt aku pompuan murah…ptg tu die tny nk lagi leh?? Aku ckp la xleh…sbb kwn die pncut dlm…aku xsuke…die ugut aku sebarkan video…aku dah tkut….aku ckp la…”ok la…tpi kali nie last…kite buat deal..video tu ko kene bgi aku….” Die setuju….

mlm tu jadi lagi perkara yg same…makin ramai ratah aku…ade la 11 org termasuk halim….mcm2 style….aku layan je…smpai pagi aku lyn…dieorg ade yg mabuk.tu yg layan sorg pun smpai sejam…aku minum gak..mabuk ckit la…sbb dah sakit sgt pantat aku..tu je la care nk ilangkan rase sakit mase layan dieorg….mlm tu lagi ramai pancut dlm pantat aku….dieorg suke aku kemut…kuat dieorg kate…aku senyum je….lepas2 tu…slalu gak aku layan halim..bile dah lame sgt xdpt….kdg2 dieorg gangbang aku kat stor je mase abis keje…ade la 2-3 org…best gak….konek besar2 lak tu…
kdg2 supervisor pun layan aku…tu yg ponteng keje pun die xmarah…gile seks tol aku nie….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience