2005 Views | Like

naif sangat


Click to this video!
Age when it happend: 19
Where it happened: hotel
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 6
Category: Straight

aku layan jugak website ni. lama da kot aku layan site ni. since aku bosan gila terperap kat tempat aku blaja dulu. lepas tu kena buang. sambung blaja kat lain. satu tempat ngan ex aku. tapi tak lama aku clash ngan ex aku tu. aku pun dah lupa sebab apa.

lepas tu aku kapel dengan budak yang minat aku gila2. aku letak nama A la ye. budak ni nampak macam omputeh sikit. muka memang hensem la. aku pun mula2 tak caya dia ni suka aku. kami kapel macam mana aku kapel ngan ex aku la. entah apape je. pegang tangan pun jarang2.

tapi masa cuti sem tu… akibat selalu sangat phone dia… pastu dah pandai phone sex semua, aku rasa nak try jugak la cemana rasa main ni. nak kawen awal, tengah belaja lagi. nanti mampuih plak kena pukul ngan ayah.

lepas abeh cuti sem tu laa… wat first time jumpa balik, pastu rasa rindu gila kat dia. kawan2 pun bukan tau sangat kami kapel. depan kawan2 semua dok kaver2… tapi first weekend lepas cuti sem, kami kuar… masa tu dok gelak2 lagi teringat kami punya phone sex…pastu dia tanya aku nak try tak buat macam kami dok merapu dalam phone…

aku mula2 cuak jugak… tapi dalam hati memang nak pun… sebab sebelum kapel ngan dia, masa aku clash ngan ex aku, aku ada kuar dengan sorang budak rxz. jauh tu kami jalan2 ngan moto dia. dia la orang mula2 ajar aku kiss2, raba2 ni semua. syok woo… tapi aku tak suka sebab budak rxz tu isap rokok gudang garam. lama2 tu gian jugak nak buat macam budak rxz tu ajar aku.

xtvt weekend tu mula2 kami pi tengok wayang. dalam cinema dah mula start pegang2 tangan, pastu tiba2 A start raba2 tetek aku. apa lagi… start la stim, tapi cover2 lagi sebab wayang tu pun cerita best jugak. tapi dia dok sibuk tease aku. dari tetek dia raba cipap aku plak… syok jugak dia main jolok2 dengan jari… jari laki kan macam besaq panjang… jari aku cenonet jaa…

tapi punya la bongok dia syok2 jolok cipap aku… tau dak dara aku pecah kat jari dia je? adoii… tak save betul laa… tau2 je jari dia ada darah sikit2. huhuhh… takleh blah btoi… pas abes movie kami kuar jalan2. ingat nak overnite kat mana2 hotel la pasal malas nak balik…

kami pun pi la tidok kat hotel murah kat kl… cuak woo satu malam tu kami tak tidok sebab takut kot2 pntu kena ketuk. paham2 je la hotel murah ni kan… kami lepak la sembang2 je dengan ringan2 sikit sambil gelak2 pasal aku cakap dara aku pecah kat jari dia… bukan kat batang dia… lama2 tu bosan sembang2, kami main cabar2. dia cabar aku suh bukak baju, aku cabar dia bukak baju last2 kami bogel. dah bogel, sejuk plak…so, main gomol2 plak… first time aku tengok batang laki stim… besaq wooo… tapi aku takut2 lagi nak bagi batang dia masuk dalam cipap aku… so, main gomol2 gesel2 je laa…

weekend kami takat tu je la… takdak main lebih2… tapi macam bodo la kan…dara pecah sebab main jolok2 pakai jari…

next week kuar lagi. kali ni kaya sikit pasal loan dia dah masuk. kami duduk hotel 4 bintang. sebelum jumpa tu masing2 dah study tengok blue semua macam mana nak main segala… teori la konon2… pastu apa lagi… dah nama hotel 4 bintang… memang 2 hari 2 malam dalam tu, 2 hari 2 malam la kami tak keluar bilik. bawak bekal makan semua siap.

first day tu… masing2 nervous je… pastu bukak aircond tahap paling sejuk, pastu bogel, mandi sama semua… pastu start nak main laa… aku dok takut2 lagi sebab seriau tengok batang dia besaq sangat… aku ni da la kecik comey je orangnya… dia paham plak aku takut kan… dia punya la gomol2 aku… sampai tahap aku rasa tak tahan sangat sampai merayu2 aku suruh dia bawak masuk batang dia dalam cipap aku…

fuhhh… best gilaa wa cakap lu…. sakit semua belakang kira pasal dara aku awal2 dah pecah dalam movie minggu lepas… first main pun lama jugak la sebab budak ni pandai kontrol… dia kata pasal dia rajin melancap… memang tak ingat dunia laa aku dia lanyak… senak + sedap batang dia kuar masuk cipap aku… aku pulak jenis banyak air… memang banjir habis la cipap aku dia kejekan… kami main pancut dalam sebab aku amik suntikan apa benda ntah tu…

memang best laa…. 2 hari 2 malam tu kami dok melanyak sesama sendiri la sebab aku jenis kuat main, dia pun kuat main… aku letih, dia belum letih, batang dia lembik, aku isap bagi naik balik… badan aku tak payah cerita la… penuh dengan love bite, kena cakar segala…

kami main dari lemah-lembut, gentle2 sampai ke ganas2… main rogol2… ikat2… memang dia layan aku tip top laa…lagi satu, dia ni jenis tak minum air ais… jadi memang stok power2 la ni… aku memang sayang gila la kat dia… dah la body taf… hensem, tahan lama, kuat main plak tu…

tapi aku ngan dia tak lama sebab la ni dia pindah pegi oversea… aku selalu rindu kat dia… bukan rindu sangat kat dia pun… rindu kat batang dia dengan layanan dia yang tip top tu… dia ni pun rajin jugak jilat aku… bila dia rajin jilat, aku pun rajin la nak isap batang dia… penuh mulut woo batang dia… cantik plak tu macam cendawan…

bukan tak penah cari pengganti… tapi semua tak best macam dia… paling2 pun satu malam main 2 round pastu tertido…siap berdengkur kuat gila plak tu… aku dah la lambat puas… lepas main terus kiok, tido… tak best laa…takde nak gomol2 aku dah…aku suka orang gomol2 aku sampai aku yang letih… tapi aku jarang letih pasal dulu kecik2 aku hyperactive…

overall memang aku rindu dia sangat2… dengan batang keras macam besi sebab dia pandai jaga makan… sedap tu batang dia bila aku kemut2… aku ni suka kemut2 batang… ada setengah orang aku kemut2 batang, rasa batang tak cukup keras mcm batang dia laa… cepat nak klimaks laa… entah apape je laki2 yang aku dah try lepas dia… lepas tu aku isap2 batang lain pun depa cepat nak pancut… padahal aku blom puas lagi gomol2 batang depa…

sori la kalo cerita aku tak best… sebab aku tulis ni pun pasal aku rindu sangat kat dia…

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience