8868 Views | 1

Nikmat Teruna Dara

Click to this video!
Age when it happend: 24
Where it happened: Bride Room
Langauge: Manglish
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Aku kahwin dengan bini aku dah lebih 16 tahun. Sepanjang tempoh tu, making love adalah sesuatu yang paling menyeronokkan. Kami tak pernah bercinta sebelum berkahwin. Kite orang berdua di match-matekan semasa kami belajar di UK. Kami ni bukanlah orang yang hidup bersocial macam setengah pelajar tu. Benda benda yang tak elok tu alhamdulillah dapat kami jauhkan. Kami tak pernah keluar dating, dan tak pernah bersentuhan semasa tempoh berkenalan.

Sejarah hidup aku, masa zaman remaja dulu aku rasa akulah orang yang paling kuat melancap antara korang semua. Mula-mula aku termelancap semasa aku berumur 14 tahun. Masa tu aku tak pernah tahu apa itu melancap, sebab aku ni orang kampong, TV tak ada, internet masa tu tak ada. Masa tu konek aku ada gatal gatal ruam. So, masa tu sebelum pergi sekolah aku mandi aku sabun kote aku lama sikit, sambil mengaru kegatalan di batang kote aku. Mandi kat kolam aje masa tu kampong aku tak de air paip kerajaan, letrik pun taka de lagi. Sabun punya sabun tiba-tiba aku rasa lazat semacam aje… dan… ahhh…ahhhh….dzuttt…dzut….dzut….cecair pekat kekuningan memancut deras dari batang aku. Lama jugak denyutan pancutan aku masa tu aku pun tak kira. Mengeletar lutut aku takut dan panic… baru aku sedar rupanya itulah air mani yang ustazah dok selalu cerita kat sekolah agama… Maka start daripada itu bertukarlah buku aku daripada kanak-kanak jadi orang dewasa. Aku dah ada buku akaun sendiri, dah tak tumpang mak bapak aku. Pahla dosa aku kena tanggung sendiri.. aku dah akil baligh.

Bermula daripada itu aku rasa nafsu aku sentiasa memuncak, kote aku semakin membesar dan kena pakai spender kalau tidak batang melintang salah parking sana sini.. Sejak daripada tu aku rasa macam jadi seronok pulak melancap. Aku tak boleh Nampak perempuan. Rasa macam memantat aje Aku asyik nak melancap aje. Ramai class mate aku, ustazah, cikgu, dan sesiapa saja yang aku Nampak aku jadikan bahan melancap. Aku bayangkan masa aku melancap tu aku sedang menutuh pantat diaorang.

Seingat aku start daripada hari tu hinggalah aku kahwin dengan bini aku masa berumur 24 tahun tak de satu haripun yang aku tak melancap. Kadang kadang-kadang sampai tiga empat kali sehari. Terutamanya masa aku kat oversea. Mana tahan kalau sentiasa dikelilingi oleh perempuan perempuan cantik jelita yang seksi-seksi dari berbilang bangsa. Setengahnya tu kalau aku ajak projek sure jadi punya.

Tapi jahat-jahat aku ni tak tergamak nak lakukan dosa besar tu. Jahat aku ni sendiri aje, kuat melancap!! Yang lain aku tak sentuh. Sembahyang aku tak pernah tinggal. Aku tahu melancap tu berdosa tapi….. aku ambil hujah aku ni dalam keadaan darurat kot… kalau tak melancap nanti aku terberzina… so haruslah tu…. Tapi yang berdosa tetap berdosa.. hanya aku mintak ampun pada Allah.

Aku ni kalau melancap memang tahap gaban punya. Pernah setiap kali aku melancap aku tadah dan kumpul dalam botal airsin 50ml. Saja nak tengok berapa banyak air mani aku. Tak sampai seminggu dah penuh botol tu. Pernah jugak aku nak tahu macammana kalau air mani ni aku goreng apa jadi, so aku panaskan minyak dan melancap atas kuali…. aku melancap kat atas iron panas saja nak tengok ape jadi kalau aku bakar air mani tu… dan banyak lagi kerja-kerja mengarut yang aku lakukan,,, yang korang tak pernah terfikir…. Aku nak tahu berapa banyak air mani aku sekali pancut. Aku tadah air mani aku dan ukur guna picagari, lebih kurang 5.5ml.

Aku suka baca majalah penthouse ngan playboy. Majalah tulah aku jadikan modal melancap. Bertepek-tepek air mani aku tumpah kat model-model tu, sampai tak rupa majalah… dah rosak aku beli lagi… tapi aku sorok guna sendiri aje. Macam macm bahan aku gunakan untuk melancap, sabun mandi, shampoo, conditionaire, minyak rambut, body lotion, baby oil, minyak masak…. semuanya jadi… kekadang tu aku layan jugak blue filem….tambahlah naik nafsu aku.

Bila aku dah berkahwin, tabiat melancap tu aku salurkan kepada isteri aku. Telaga bunting isteri akulah yang aku jadikan tempat untuk menadah air mani aku setiap hari. Masa isteri aku datang bulan atau dalam pantang aku akan melancap juga. Nafsu aku ni kuat sangat. Macam harimau… hari hari mau… Kalau isteri aku period setiap hari kami akan mandi bersama. Masa tu kami saling sabun menyabun dan isteri aku bagi aku geselkan kote aku di pehanya yang padat lagi gebu.

Sekarang ni bila aku ada oversea trip aku giat melancap jugak kadang-kadang sampai dua tiga kali sehari Tapi kali ini bila melancap aku bayangkan tengah mengamput dengan isteri aku. Dan aku melancap guna minyak urut untuk keraskan dan besarkan batang. Guna minyak lintah, minyak maharaja, minyak wild X dan banyak lagi minyak2 yang aku beli di internet yang aku rasa sesuai buat mengurut kote dan melancap. So walaupun banyak melancap diumur 40an ni tapi performance sex aku amat memberangsangkan bila mengamput dengan isteri aku.

Setiap kali bersetubuh isteri aku mesti orgasm tiga empat kali punya. Isteri aku pulak memang pandai jaga badan, sentiasa muda macam anak dara, pantat pun sentiasa ketat mencengkam tersusun rapi walaupun dah beranak 6 dan umur dekat sebaya dengan aku. Hari demi hari bertambah-tambah skill bila memantat melayan aku. Kadang-kadang sesekali bagi aku surprise yang aku tak pernah aku sangka. Aku rasa making love sekarang ni makin menyeronokkan. Yang istimewanya pantat bini aku ni tambah ketat berbanding dengan masa anak dara dulu.

Sekarang ni bila mengangkang besar bibir pantatnya masih bertaut rapat dan tak Nampak pun kelentet. Kena kuak dan kelebet baru Nampak kelentet dan labia minoranya. Walaupun dah berbelas tahun aku kerjakan setiap hari, dan dah 6 kali koyak rabak dikerjakan kepala anak-anak aku yang besar 3.5-4.0 kg setiap orang. Tak lah macam kat cerita blue tu.. pantat terkuak besar dan mengelebeh macam balung ayam!!

Isteri aku ni masa mula-mula kahwim innocent semacam. Bab bab sex ni memang out. Mula-mula tu semuanya nak kena tunjuk dan ajar. Tapi nasib baiklah aku ni banyak membaca dan belajar bab-bab tu. Aku banyak baca cerita sex, dan soaljawab agama tentang sex, cara-cara persetubuhan dll. Pendek cerita kalau ada apa buku pun tentang sex aku mesti beli punya. So sedikit demi sedikit aku ajar dan practice sama-sama bini aku. Isteri aku ni memang fast learner dan good student, aku bagi 10/10 markah penuh.

So masa first night ngan isteri aku tulah kami punya fist time menyentuh dan disentuh. Seronoknya tak boleh nak cakap. Pulaknya masa tengah bersanding tu bini aku datang dia punya period. So selama lima hari lima malam kami hanya buat “ tour de body” sahaja. Seronok beb…. masa tu kerja kami hanyalah bercumbu rayu dan ramas meramas, hisap menghisap dan kulum mengulum aje. Masa tulah kami berlajar kissing, kulum mengulum lidah, hisap dan ramas tetek bini aku, ramas badan dan punggung dan sampai basah lencun isteri aku aku kerjakan. Pussy bini aku aku ramas dan korek korek kat luar underware aje sebab ade bendera jepun lagi. Masa tu kami berdua masih dara dan teruna trang tang-tang. Dua dua fresh!!!!

Masa first night itulah isteri aku baru tahu apa yang dinamakan kote. Terperanjat dia bila nampak kote aku yang besar dan panjang tu, macam tak percaya… katanya. Kote aku pun tak lah besar mana. panjang 7 inchi, besar macam timun 2.5 biji sekilo, kecil sikit daripada pergelangan tangan isteri aku. Kepalanya kembang macam mushroom, cantik macam kepala Robocop. Dia Nampak hairan dan takut dengan kebesaran kote aku masa tu. Mungkin pada fikirannya habislah pussy dia koyak rabak kena kerjakan nanti….Katanya dulu masa kecil-kecil dia Nampak kote adik dia tak de lah besar macam tu… ini lain sangat… katanya.

Daripada riaksinya tahulah aku bahawa isteri aku ni memang tak pernah tengok blue filem. Kepala dan mindnya masih belum polluted lagi. Masa belajar di UK dulupun dia satu rumah dengan sister-sister dan aku tengok semuanya orang baik-baik dan orang usrah. Aku minat kat dia pun sebab aku Nampak dia ni baik orangnya. So aku ni layan isteri aku dengan penuh mesra dan lemah lembut… aku bisik padanya supaya jangan takut….. we enjoyed together nanti. Nak cakap lebih lebih aku pun tak tahu sebab aku pun taka de pengalaman…..

Hari keempat aku ajar isteri aku hisap batang aku, mula,-mula dia tak mahu, geli katanya. Kepala aje dah penuh satu mulut. tapi dah dapat sesuap dua suap semakin lama semakin ghairah pulak dia mengulum dan menghisap. Aku rasa geli tak tahan bila bibirnya dilaga lagakan di takuk kepala zakar aku, lepas tu bila masuk dalam sedikit hujung kepala berlaga dengan anak tekak lagi aku tak boleh tahan. Itulah kali pertama kote aku kena hisap, it is a great experience. It is much more better than melancap. Aku pulak bila kena hisap tak berhenti makin lama makin tak bolah tahan. Sama menghisap pulak isteri aku main mainkan lidahnya di keliling takuk kote aku… uhhhh…. macam melayang rasa… yang paling tak tahan ialah bila bahagian leher kote aku kena main dengan lidah dia. Itu semua aku yang tunjuk ajar, kalau tak dia buat setakat hisap macam ice cream sahaja. Tempat tu memang paling sensitive sekali sepanjang kote aku. Masa belum sunat dulu kawasan tu ialah bahagian dalam kulup aku. Maklumlah dah empat hari simpan tak melancap woooo. Belum pernah aku buat record empat hari tak melancap. Akhirnya air mani aku terpancut kat dalam mulut isteri aku. Terbatuk batuk dan tersedak sedak dibuatnya. Meleleh leleh air mani aku kat bibir dan dagu dia. Sebahagiannya dah tertelan. Dia pun penik tak tahu apa nak buat. Cepat cepat aku peluk dan kiss dia. Aku ambil kain batiknya dan lap air mani aku dekat bibir dan dagu dia. I’m so sorry sayang, abang tak tahan sangat Gee buat macam tu tadi. Thank you gee… you are so marvolous. Aku ucapkan berbanyak terimakasih sebab bagi aku kelazatan yang tak terhingga. Lepas tu bini aku pun tambah seronok. Kerana itulah sekarang bini aku tak makan tua. Walaupun umur dah empat puluhan tapi Nampak macam dua puluhan. Rahsianya ialah kena minum air mani suami yang masih teruna, dan dengan syarat isteri juga mestilah dara. Aku hanya tahu rahsia itu beberapa tahun selepas aku kahwin bila aku bersembang dengan seorang yang mengamalkan perubatan traditional. Alhamdulillah isteri aku dapat secara tak sengaja… rezeki dialah tu.

Masuk hari keenam bernikah isteri aku pun dah suci daripada haid. Hari tu hari jumaat malam sabtu. Masa tu kami masih bercuti kat rumah mak mertua aku. Lusanya hari Ahad kami punya majlis wedding kat rumah aku di johor pulak. Kami banyak habiskan masa beramas mesra di bilik pengantin, bau bunga rampai dan bilik pengantin masih semerbak mewangi.

Petang tu dia dah mandi wajib. Aku dan tak boleh tahan dah. Malam tu kami solat isya’ bersama dalam bilik. Inilah kali pertama aku solat berjemaah dengan isteri aku. Selesai berdoa isteri aku salam tangan aku dan cium tangan aku. Aku rapatkan badan dan cium dahi isteri aku yang lembut dan mulus tu. Aku kucup bibirnya yang lembut dan mongel tu. Isteri aku sambut lembut bibir aku dan kami berkucupan dan berkuluman, aku Nampak mata isteri aku semakin layu bila aku buat macam tu.

Aku buka telekung isteri aku dan biarkan telekung dan kain sembahyangnya berlonggok di atas sejadah. Yang tinggal hanyalah sehelai t shirt tipis dengan kain batik. Aku pimpin isteri aku ke atas katil yang telah berhari-hari tak sabar untuk menjadi saksi ke atas satu peristiwa bersejarah di dalam kehidupan aku dan isteriku. Aku baringkan isteri ku lembut dan seksi. Aku baring mengiring sebelah kanan isteriku, aku kucup lembut kening dan dahi isteriku, aku kucup bibirnya yang lembut dan menyerah. Isteriku terlentang, mata kuyu dengan penuh seksi seolah-olah rela diperlakukan apa sahaja. Tangan ku mula merayap di buah dada isteriku yang semakin mengkal, lembut dan padat. Aku kucup dan jilat leher dan bahu isteri aku. Isteriku mengeluh kesedapan mata semakin kuyu. Badannya mula meliuk liuk menikmati kesedapan. Perlahan lahan aku buka t shirt isteriku dan nampaklah dua buah bukit idaman yang telah berhari hari aku terokai. Dua buah bukit yang subur puteh melepak. Putingnya yang kehitaman telah keras tegak berdiri. Aku buka baju melayu aku dan kami berdakapan selama beberapa minit sambil bertukar tukar air liur. Perlahan lahan tangan ku menjalar meramas perut dan pinggang isteriku. Tubuh badan yang putih melepak dan mulusnya menyebabkan aku bertambah geram dan jilat seluruh badannya. Kemudian aku ramas punggung isteriku. Isteriku semakin ghairah.

Tangan aku perlahan-lahan mula merayap di celah kelengkang isteriku yang telah berhari hari aku teroka dari luar. Aku mintak permission dari isteriku untuk buka underwarenya….. tanpa banyak cakap isteriku mengangkat punggungnya. Aku lurut underwarenya sampai kelutut kemudian lurutkan kebawah dengan kaki aku.

Inilah kali pertama aku nak menjelajah apa yang dinamakan pussy. Selalu baca dan tengok blue aje. Kali ni dah terhidang di depan mata dan semuanya “halalan tayoba”.

Aku mula ramas perlahan-lahan bibir pussy isteri aku, puhhhh lembutnya… lembut dan pejal dan aku rasa dibibirnya dan basah melekat lekat. Isteri aku mula meliuk liuk kelazatan bila aku korek perlahan lahan kelentet dan libia minoranya. Aku mainkan jari dari atas kebawah dan pusing-pusingkan jari aku bila sampai kat kelentetnya. Aku tak masukkan jari aku kedalam lubang pussynya. Aku hampirkan mukaku kearah pussy isteriku. Aku nak tengok camne rupenya pussy isteriku. Isteriku meluaskan kangkangnya. Alangkah indahnya pussy isteriku, seperti sepasang bibir yang bertaut rapat, cantik semongel bibir mulut isteriku. Dia atasnya ditumbuhi oleh sedikit bulu yang berwarna keperangan. Aku tak Nampak kelentet isteriku di dalam kedudukan begitu, hanya bila aku kuakkan kedua bibir libia majoranya baru aku dapat lihat kelentetnya, indahnya bahagian dalam pussy isteriku warna merah kehitaman, ada sedikit kawasan berwarna ke pink-pinkngan dan dipenuhi dengan cecair pekat jerneh yang telah membanjiri seluruh pussy isteriku. Perlahan-lahan aku halakan lidahku kecelah bibir yang mongel tu, aku jilit sikit air yang banyak mengalir… rasa sedikit kemasin-masinan. Aku jilat lagi sambil jolokkan lidah aku di kelentetnya. Aku hirup dan minim air mazi isteriku.. alangkah nikmatnya. Itu sebab hingga sekarang orang tak percaya yang aku dah berumur 40 an. Aku dapat rahsia awet muda macam isteriku dapat jugak. Minum air pantat anak dara…. masa tu isteri aku anak dara lagi….. isteriku berdesah desus mengeliat ngeliat tak tahan aku kerjakan macam tu. Masa tu kami tak jerit mengerang kuat-kuat sebab bilik pengantin bersebelahan dengan bilik mak mertua aku, lagipun rumah kampong tak sound proof.

Masa tu memang aku tak boleh tahan. Kote aku dah tegang ke tahap gaban dan isteri aku pun aku Nampak dan stim abis, maklumlah dan lima hari kami berpeting dan berasmara, masing-masing nafsu dah ketahap maksimum. Aku kucup isteri aku lagi dan bisik kat dia… should we honey?…… isteri aku tak jawab, tapi dengan riaksi body languangnya aku tahu bahawa isteri aku pun dah tak tahan nak rasa batang aku yang telah beberapa hari diramas dikulum dihisap dan dikerjakan.

Aku bukak kangkang isteri aku, aku merangkak naik atas badan isteri aku,aku ambil bantal kecil untuk alas punggung isteri aku. Aku pun tak tahu kenapa sebab bila aku baca buku rujukan tu dia cadangkan supaya alas bantal supaya senang batang nak masuk dalam faraj. Aku halakan kepala zakar aku yang besar kembang macam mushroom tu kecelah bibir pussy isteriku. Aku ajak isteri aku sama-sama baca doa “Allah huma janibis Syaiton, wa janibis saiyton na ma rozaktana” Aku gesel-geselkan di alur yang telah basah lencun. Lama baru aku dapat jumpa lubangnya… jauh kebelakang dekat dengan lubang bontot. Aku ingatkan lubang tu kat depan.

Aku sondol sondolkan kepala kote aku kearah lubang pussynya. Tapi rasa macam kecil semacam nak bandingkan dengan kote aku tu. Aku tekan perlahan lahan. Tak boleh nak masuk/ Lubang tu ketat semacam. Aku tekan beberapa kali terbabas keluar dari sasarannya. Kote aku dah geli semacam dah. Maklumlah inilah kali pertama kote yang selalu aku lancapkan ni bertemu dengan pussy yang lama diimpi-impikan. Kaki aku rasa macam mengigil semacam. Isteri aku tambah luaskan kangkangnya. Nampak muka isteri aku macam suspense semacam, macam-takut takut. This is our firsttime and we don’t know what to expect. Aku tekan kuat lagi dan kali ni aku Berjaya melepasi kepala zakar aku masuk kedalam lubang pussynya. Isteri aku hanya bertahan sambil mengerang kecil aasss,….. usss….. ahhhhh….. uhhhh. Tak tahulah apa yang dia rasa sebab aku tak sempat tanya. Aku keluarkan sedikit dan tekan kuat lagi dan kali ini berjaya masuk sampai kebahagian leher zakar aku. Isteriku mengerang tambah panjang…. ahhhh…… sambil pejamkan matanya, bibirnya diketap rapat serapat pussynya. Aku berhenti sekejap daripada gerakkan kote aku. Nikmatnya aku rasakan bila kepala zakar aku masuk kedalam pussy isteriku yang padat lembut dan mencengkam cengkam. Aku rasa geli semacam bila gegelung faraj isteriku mencengkam kuat bahagian leher zakar, rasa macam nak terpancut. Aku tarik lagi dan sorong kedalam lagi… tapi kali ini aku tak Berjaya masuk lebih dalam lagi… sampai takat kepala lebih sedikit aje. kaki aku mengigil gigil badan aku berpeluh peluh. ….aku tak boleh bertahan dek kelazatan pussy isteriku dan…..Isteri aku kemutkan pussynya kuat, mata tertutup rapat, bibir diketap kuat seakan menahan sesuatu daripada tekanan kote aku. dan akhirnya….. dzut….dzut…. ahhhhh… ah….. air mani aku pun terpancut di dalam pussy isteriku didalam keadaan batang aku masuk sedikit aje. Isteriku pejamkan mata rapat. Air mani aku membuak-buak keluar dari pussy isteriku membasahi bantal yang terletak di punggung isteriku. Aku terjelempuk lemas di atas badan isteriku dan batang ku terus serta merta melembik macam haruan bodoh secara otomatik terkeluar oleh pussy isteriku yang padat dan mencengkam. Isteriku peluk aku kuat dan kucup aku. Aku bisikkan ketelinga isteriku mintak maaf sebab sampai cepat sangat. Isteriku tak kata apa2 sebab dia pun tak tahu, how its is supposed to be. Tapi aku tahu bahawa isteriku tak puas dan aku belum dapat mengorgasmkan isteriku.

That was our first experience. Kami sama-sama di dalam masa percubaan, trial and error. Masa first time tu rupa-rupanya dara isteriku belum dapat dipecahkan lagi………………

Kami terus berkucupan walaupun kote aku dah melembik. Kami sama-sama terlelap……

Pukul 12 malam kami sama- sama terjaga lagi. Aku rasa kote aku dah tegak berdiri. Kami sama-sama ramas meramas dan berkucupan. Tangan aku mula merayap ke pussy isteriku. Bila aku rasa pussy isteri aku dah basah lencun. Tanpa banyak cakap aku merangkak naik atas badan bini aku. Bini aku pun bukak kangkangnya memang mengharapkan sesuatu daripada aku. Aku bertekad kali ini aku tak akan buat kesilapan lagi. Aku tambah berani kali ini. Isteri aku pun Nampak lebih bersedia lagi berbanding dengan tadi. Kami sama-sama baca doa lagi.

Aku gesel-geselkan kepala kote aku. Isteri aku dah meliuk liuk kegelian dan semacam tak sabar nak bagi aku masuk. Aku tekan perlahan lahan kote aku. Ketat dan padat macam tadi jugak. Aku mintak isteri aku relexkan kemutan sedikit bila aku tekan. Isteri aku menurut perintah.. aku tekan dan dapat masuk dalam sedikit paras leher zakar, secara automatic pussy isteriku mengemut kuat macam tak bagi masuk lebih lagi, aku tarik keluar lagi, dan being a good student isteriku longgarkan balik kemutan pussynya, aku tekan balik dengan lebih kuat lagi dan kali ni masuk lebih dalam lagi. Secara automatic pussy isteriku mengemut kuat. Isteriku mengaduh perlahan kesakitan, matanya ditutup rapat dan bibirnya diketap seperti menahan kesakitan. Tangannya menahan kuat bahu aku. Aku menghentikan gerakan koteku. Bila aku Nampak isteriku macam dah okey balik aku tarik keluar sedikit kote aku dan tekan terus sekuat hati ku…. kali ni terus masuk sampai kepangkal. Rasa hangat dan padat mencengkam koteku, semacam tiada ruang untuk koteku bergerak. Isteri ku mengerang tambah kuat dan pussynya dikemut rapat sampai kote aku tak boleh bergerak. Aku releks buat seketika. Aku kucup bibir isteriku dan dahinya. badannya yang putih melepak mula dipenuhi dengan peluh peluh kecil. Aku tenung muka isteriku yang manja dan ayu, kami sama-sama senyum. Aku rasa kemutan pussynya dah mula releks sedikit. Aku mula gerakkan koteku perlahan lahan. Isteriku mengemut ngemutkan pussynya. Isteriku mula merasai kelazatan nikmat dayungan zakarku. Aku dah mula releks mendayung dan mendayung. Setelah beberapa ketika aku rasa macam irama gerakan kami tak kena sedikit. Aku bisik kat isteriku supaya longgarkan sedikit kemutan masa abang tekan dan kuatkan kemutan masa abang tarik. Se is a good student!! Irama gerakan kami semakin rancak dan semakin nikmat. Sungguh nikmat pussy isteriku yang ketat mencengkam meramas-ramas dari hujung hingga kepangkal. Kami sama-sama mengerang-ngerang kesedapan. Badan kami sama-sama berpeluh-peluh sama banyak dengan air mazi yang mengiringi dayungan sulung pussy dan kote kami.
Irama dayungan kami semakin rancak. Ngerangan dan kemutan isteriku makin meliar dan tak terkawal. Kelazatan menyelubungi kami berdua. Masing masing tak boleh berhenti. Kemutan isteriku bertambah kuat dan ahhhhhh… ahhhhhh… abang….. sedap bang….. sedap bang…… ouhhhh bang… isteriku ku mengelepar orgasm kesedapan. Dalam masa yang sama aku rasakan ledakan ku telah sampai kepenghujungan. Aku tekan zakarku dan hentak hentak sedalam mungkin dan ….. ahhhhh sayang… ahhhhhh….. ahhhhhh…DZUTTTTT…. dzuttt… dzutttt… air maniku meledak di pangkal rahim isteriku… disambut dengan kemutan dan hispan telaga bunting isteriku. Kami sama sama mengelepar kesedapan. Kami sama-sama puas. Isteriku terdampar kepuasan, aku ucapakan terimakasih pada isteriku sebab bagi aku sedap, isteriku juga ucapkan terimaksih pada aku… sedap sangat bang…… katanya. Kami berkucupan seketika dan aku mintak izin nak cabut zakarku dari dalam pussynya. Aku cabut perlahan-lahan sebab zakarku semacam melekat ketat di dalam pussy isteriku. Bila aku cabut isteriku mengerang semacam terperanjat…. Aku ambil kain batik di bawah punggung isteriku dan lapkan air mani bercampur mazi yang membanjiri celah kelengkang isteriku dan zakarku. Lazatnya bau air mani bercampur sedikit darah…..

Lepas tu isteriku pergi kebilik air sebeb nak kencing katanya. Balik bilik air isteriku bagitau yang dia kencing keluar darah. Aku bagitau sayang baru pecah dara…… Malam tu sebelum subuh kami making love lagi sekali. Esoknya sepanjang hari sabtu kami making love empat kali dan kami cuba bermacam style dan gaya..

Itulah cerita aku making love. Sepanjang perkahwinan ni kami habiskan dengan seronok making love selama 16 tahun berkahwin. Cuti hanya masa isteri aku period dan bersalin. Aku Di hari annivasary perkahwinan ke 16 kami buat calculation dah berapa banyak kali kami making love……

Tahun pertama average 3 kali sehari, tolak isteri aku berpantang 40 hari jadinya kami making love 960 kali, tahun ke 2 hingga sekarang tahun ke 16 kami making love average 2 kali sehari, tolak isteri aku period dan bersalin dalam tempoh tu aku making love 8120 kali jumlah semua 9080 kali. Sekali pancut aku kira dalam 5.5ml. Jadi jumlah air mani aku yang dah aku pancutkan kedalam pussy isteri aku adalah sebanyak 49940 ml ataupun ataupun 49.90 liter. Kalau masukkan kedalam botol 100 plus size besar 1.25 liter adalah sebanyak 40 botol !!!!!!!!!! Wow that incredible!!! Itu tak termasuk yang aku melancap kat luar atau pancut kat celah pehenya……. Hari ulang tahun ke 16 tu kami making love sebanyak 5 kali, rasa muda balik….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience