11124 Views | 2

PAK ARAB

Click to this video!
Age when it happend: 26
Where it happened: home and other places
Langauge: Malay
Sex: Male
Rating: 1
Category: Straight

perkenalan dengan pak arab nie melalui chatting…kebetulan dia nak jumpa aku..so aku jumpa dia di komuter…masa bertentang mata…ok jugak pak arab nie…dengan tinggi, badan sasa..dan well groom..paling bestnye badan dia bau wangi..aku ingat mesti expensive perfume..good looking dengan kulit putih kemerah-merahan..and muka tak shave really manly..dan kebetulan masa tue aku nak pergi kenduri kahwin..yealah hari sabtu cuti sekolah..so aku gie kenduri ngan dia…

after kenduri aku bawa dia rumah aku…abang aku tak de rumah since dia gie kenduri…well aku suruh tunggu aku sebab aku nak mandi memandangkan aku nak bawa dia ke melaka..nak perkenalkan tempat bersejarah since dia sekejap jer kat malaysia..aku pakai tuala memang berkemban..kalah anak dara..sementara aku nak tunggu air kolah penuh..aku tengok tv ngan pak arab tue..tetiba dia pandang aku semacam jer..dan tangan main ngan telinga aku..aku biarkan jer..sebab syok..loo..tetiba dia tak tahan dia peluk aku dengan rakusnya..dan menjilat seluruh leher aku..aku dah rasa lain macam jer..rasa nak “meletup”..aku terus cium dia..french kiss..main nagn lidah dia…mmmm..dia memang pandai french kiss…tuala aku dah hilang dari badan..dan tangan dia merayap kat seluruh badan aku..kite bercumbu kat sofa…seronok gile sebab dia pandai beromen..sedap sangat..

aku dah bergetar satu badan…aku tarik dia masuk bilik..sampai bilik..aku tanggallkan seluar dia…cis batang pak arab besar gileee…9 inci dan aku main ngan batang dia..punyalah panjang sampai termasuk kerongkong…aku menjilat dengan nikmat…kepala boleh tahan besar…dia dah memegang kepala aku..dan mulut aku tarik keluar dari konek yg giant..dia tarik aku,,dan kite bercumbu lagi…aku dah rasa cam nak keluar jer..dia tengok steady semacam…dia peluk aku dalam keadaan bogel..aku boleh rasa bulu dada yg kerinting kena kat dada aku..cissss…sedappp..atas katil…dia suruh aku tunduk dan mengankang..aku ingat buntut aku yg comel bakal jadi mangsa konek besar nie…jari-jari dan main kat lubang buntut aku..aku mengerang kesedapan…suddenly aku rasa air ludah dia masuk kat lubang buntut aku..and konek dia terjah buntut aku..aku mengerang gile..aku dah risau takut jiran dengar…buntut aku di konkek banyak kali..perut dah senak gile…aku dah macam nak menangis dah..pas tue dia tarik..dan pujuk aku..dan belai rambut..romantik giler pak arab nie…dia baring atas katil..and suruh aku atas dia..warghh nie menarik..gile..aku panjat badan dia..dan perlahan masuk konek dia dalam lubang buntut aku..aku pun riding konek dia secara brutal and kemut..dia dah macam tak tentu arah kesedapan..pas tue dia tarik aku bawah pulak..dia kankangkan kaki aku…letak bantak naikkan..and terjah buntut aku secara maksimum..kaki aku dah macam kebas gileee babiiiii…bontot aku kepanasan sebab konek besar jangan cerita laah…tarik kuar..aku masa tue dah macam meraung…kesedapan..and kesakitan..rakus gile die konkek akuuu..aku tak tahan gile..aku dah lama cum tapi dia lambat gilerr…dia keluarkan konek..dan cakap suruh telan air mani dia..aku pegang konek dia..dia panjut dalam mulut akuu..banayk gileee…pekat likat…mmmmm…creamyyy….

bontot aku punyalah sakit…dia pujuk aku, belai aku..lepas rehat tue..dia ajak mandi sama..kite org pun berguran senda dalam bilik mandii…dan bercumbu..mainan pak arab memang best…ishhh..nasib baik tak kantoiii…itu belum lagi part beromen dalam kete lepas balik melaka..tue lain kali citeee

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience