715 Views | Like

pantat awek aku

Click to this video!
Age when it happend: 20
Where it happened: in my brother car
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

cite ni berlaku mase aku g tgk wayang dgn dia mase raya kedua. kita orang tgk cite HANTU pas2 kita orang g mkn n jalan2.dalam kul tiga aku ajak dia balik jadi kami pun balik masuk dalam kete aku drive ar……….. tibe2 aku tgk dia buka tudung dia n baring kat riba aku n cakap #$%^%$. aku diam je lh pas beberapa ketika aku pun enth mcm ne stim aku mula ramas tetek dia pas2 aku buka baju dia n bra putih dia errrmmmmm wow hebat betul tetek awek aku ni putih nyer n puting pink aku pun main2 lh puting dia sampai keras aku dh xthn tgk dia jd aku cakap kat dia lancapkn aku,dia bgn n kulum kote aku mcm mkn aiskrim je aku geli n sedap sgt. dh lame kit aku soh dia baring lg kat riba aku(aku tgh drive kete lg ni kat hihgway)pas2 aku beranikan diri seluk tgn aku dlm panties dia…….
tibe2 je dia cakap tgn abang xblh tp kote abg je boleh sentuh n masuk dalam pantat ayang…. aku pun ape lg pucuk di cita ulam mendatang hehehehe cari port ar……………….
dalam lebih kurang 1jam aku drive aku exit kat satu tempat n jalan ikut jalanraya biasa tibe2 je aku dapat idea tgk ladang kelapa sawit aku terus belok kete aku masuk kebun 2…
agak jauh gak aku masuk n parking aku soh awek aku dok kat belakang dia pun duduk lh kat situ…
aku pe lh dgn berani ckp kat dia arrgh td nk sgt kote abang kan ni abg bg… dia terkejut tgk aku buka seluar n terjulur lh kote aku yg panjangnyer 8″ dia ckp takut tgk besar sgt hahah aku mula ar cium2 raba2 dia……dia pun pe kurangnyer berkerjasama dgn aku gak lame2 aku buka baju dia n bra putih dia aku jilat tetek dia puas2 first time dapatkn best giler siut pas2 aku buka seluar dia n panties putih dia sepasang rupanyer hari 2 hehehe aku tgk dia bogel depan aku malu2 wow mmg putih melepak badan dia tp paling best pantat dia xde bulu langsung aku tanya ar dia ckp dia cukur tiap2 hari bersih katakan…. pas2 aku pun begel kat depan dia aku gomol2 dia best sgt rasanye aku jilat pantat dia sedap wangi sgt errm las oleh kerana kesuntukan mase aku pun terus jolok kote aku kat pantat dia susah betul nk masuk dara lg kn aku berkerja keras lh last dia menjerit sikit aku tgk darah banyak kuar dari lubang pantat dia aku senyum n cakap kat dia ayang abang dah pecah dara ayang terima kasih dia balas sama2 pas2 kami teruskn pelayaran bersama lebih kurang 25minit aku pun pancut lh kat perut dia kami sama klimaks ……
kami berpelukan dlm keadaan bogel n dia cakap bang ayg bg sebab ayg sayang abg sgt abg jgn tinggal ayg tau…aku rasa bahagia sgt dapat dara dia n aku janji aku akan kawin dgn dia.

STIM TAK BACE CITE REKAAN AKU BODOH BETUL KORANG SEMUA ASAL PASAL BLUE LAJU JE TGK CUBaLaH INSAF BODOH TAHAP CIPAN KLU DAH TAK TAHAN PERGI KAWIN LH JANGAN DOK WAT MAKSIAT #$#%&o&*%^$%^#$%^$&^*^*&(*^&^*6

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience