948 Views | 1

pecah dara !

Click to this video!
Age when it happend: 21
Where it happened: home
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 5
Category: Straight

i baru kemarin pecah dara still sakit spai skrg so i nk share cite i,i ade pakwe kenal lam setahun tp we all xpenah la wat pape sekadar kiss2 je masa dating,pakwe i ni bkn virgin dh pn dh 4 org die main smlm ni tp die ni baik n jujur i mmg syg die,kami stay kt tpt lain2 sb die baru pindah keje ke selatan,so dua ari lepas i pn pegi la ke tpt die,stay hotel je,so we all check in for a night,msuk je bilik x sempat i nk wt pape trus je pakwe i pelok kiss,lemah trus badan tp i kontrol je,sblm ni pn we all ade bual pasal sex dh so i mmg redi nk main dgn die dh kemarin tu,then we all pn shower, petting bese la kn sabun2 raba2 kiss sume tu,pas mandi je trus i masuk lam selimut,bogel je towel dh campak,the we kissed la bla bla die isap puting i,mmg best die isap lembut je die wat,tp die x pandai romen2 sgt,xtau la mungkin sb die dh excited dan gelojoh skit kot (lol),die tau i virgin,i nervous tp dh redi dh pn so slambe je la kan,die turun bawah buka kelangkang i,pastu die main lidah kt sana..cm kene renjatan letrik je i masa tu,mmg geli,pastu die cuba buka lubang i sb nk tgok cmne rupa pussy dara sb sblm ni die xpenah dpt yg dara ag,tp x bape jelas so i ckp i alih badan so die leh tgok dgn clear,so i pn wat posisi doggy,menonggek keatas,kangkang..ape ag die pn buka la,seluas2nye..die jadi geram x sabar..die ckp lubang x terbuka..ade npk cm lubang kecil je tp tertutup,i bangga senyum je masa dgr tu..pastu kami kiss ag,pastu die tonggekkn i lik..buka pussy i jilat2 sana..lama gak la i pn rasa cm nk climax je masa tu terkemut2..mengerang xyah ckp la mmg dh xleh kontrol..die tau i nk climx dh masa tu trus je die tekan batang die kt lubang,tersentak i,sakit xyah kire la,masuk pale batang die tp die x jolok abis..die pelok kiss2 bakang i sambil goyang2 batang die henjut2 skit2..tgn die dok gentel kelentit i..i pn dh mula lega,mula stim lik,pastu i dgr pakwe i bisik die kata die nk masuk sume ksi pecah skaligus,i angguk2 je redi…pastu die tarik lik die mula jilat bijik i lik,lam keadaan tonggel doggy tu mmg sedap kene jilat..i ase cm nk climax dh masa tu trus je i pggl..syg..die paham trus bile i ckp cmtu..trus je die benam batang die spai ujung.i rasa cm terkoyak je pussy i,terdengar pakwe i ngerang,die jadi x tahan kot bile wat cmtu,i trus je tertiarap mmg xtahan dh tp pakwe i sempat paut pinggang benam dalam2..mmg sakit..pakwe i bia je batang die lam tu lam seminit,bile sakit dh kurang pakwe i tarik kua batang die,darah meleleh masa tu,pakwe i lapkan tunjuk kt i darah dara i,so kami kiss ag,the pakwe i jilat ag pusssy i,kali ni lebih bernafsu…i cm nk climax ag skali,tp dh dua kali rasa cm nk climax tp x jadi sb sakit..tp kali ni mmg bebetol high la..i bebetol nk climax masa tu pakwe i benam batang die trus henjut..trus je i climax masa tu mmg sedap gigil abis badan tambah2 masa tu i sniri gentel bijik i mmg layan..darah kua ag skali tp lantak la i x peduli dh..ade kot lam 7minit pakwe i pn tepancut..die pancut kt dalam,i tnye nape die pancut dalam,die kata x tahan sgt2 agpn rugi klu pancut lua pussy dara i ketat sgt basah dan panas..agpn ni pengalaman 1st die pancut dalam pussy dara..masa die pancut tu i rasa panas satu badan..lam pussy i membara je mmg sedap..tu la pengalaman i kemarin..pas wat smlm pagi td wat lagi tp dalam shower lak hehe

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience