1118 Views | Like

penangan pantat

Click to this video!
Age when it happend: 20
Where it happened: rumah
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 5
Category: Straight

berair pantat aku bila bace cite2 kt sini.aku pun ada cete gak. mula2 aku cete psl family aku skit. family aku ni loaded. bapak aku ahli perniagaan. mak aku ada restoran sendiri. abg ngan kakak aku blaja kt australia. family aku ni sosial skit. mak bapak aku x pernah larang ktorg nk wat ape pun. Dr perbuatan, smpaila ke pakaian. Mak aku x kisah ktorg nk pki ape2 pun. Mgkn sbb tu la aku ngan kakak aku ni seksi. Skirt dh mmg pakaian aku. Aku rasa bangga bl dpt tayang peha aku yang gebu ni kt orang. mak aku mmg seksi, klu g party ngan bapak aku, x sah klu x tunjuk lurah dia yang selambak tu. tu blm masuk bab pantat dia lg. sbb pantat dia tu la bapak aku meraung tiap2 mlm kena kemut. mak aku makan jamu. kata dia kita kena mkn jamu utk kuatkan daya kemutan, barulah menggelupur batang kena kemut ngan pantat. Bila dah kena skali, nk lg. Mcm mak aku, tiap2 mlm kena lanyak. begitulah open mindednye mak aku. mgkn mak aku rs aku dh cukup besar mas tu utk tau cete2 cam ni. ye la dh 20 tahun. Klu bapak aku out station, mak aku mesti pegi. Mane tahan tido sorang2. mmg gatal betul kelentit mak aku ni. aku penah tgk mak aku kena jolok ngan bapak aku. malam tu aku terjaga. x tau ngape. tiba2 rs cam nk minum air. mula aku ingat nk tepon bibik kat bwh mintak dia hntr air. tp dh tgh mlm, sian plak bibik nk tido. aku turn bawah minum air. aku naik balik, sblm smpi ke blk aku, aku melintasi bilik mak bapak aku dulu. tiba2 aku dengar suara mak aku mengeluh. ni mesti tgh kena jolok ni, hati aku berkata.pintu bilik mak aku x tertutup rapat. mmg peluang aku mlm ni.agaknye x tahan sgt dh kelentit mak aku ni, smpi x smpt nk tutup pintu. aku mengintai dr celah pintu, suasana gelap dr luar menyebabkan senang untuk aku mengintai. sure mak bapak aku x nmpk punye. aku tgk mak aku terkangkang atas katil smbl mengerang. bapak aku plak tgh menjilat pantat mak aku, terangkat2 bontot mak aku bila pantat dia kena jilat. bapak aku mcm org lapar jilat pantat mak aku. lama juga adegan jilat menjilat ni. tiba2 mak aku menjerit, kepala bapak aku dikepit dengan pehanya. klimaks. bapak aku menjilat pantat mak aku. bapak aku bangun. masa tu la aku tgk torpedo dia besar, panjang. bapak aku kangkangkan mak aku. dia berlutut dekat pantat mak aku, aku tgk dia menggosok2 pantat mak aku dengan batang dia. lag la mak aku mengerang. dia pegang batang dia lalu tujah kat pantat mak aku, ternganga mak aku kena jolok, masuk je batang, bapak aku ramas breast mak aku, pastu aku dengar mak aku ckp, “henjutla cepat, x tahan dah ni”. bapak aku apa lg, mula la acara keluar masuk batang kat pantat mak aku, mak aku mengerang kuat. bapak aku mengerang mcm lembu kena sembelih. makin lama makin laju bapak aku henjut. breast mak aku bergoyang2 sbb pantat dia kena jolok. bantal habis berteraburan sebab berahi sgt. aku plak mula menggentel2 kelentit aku sbb syok tgk diorg. lama juga acara jolok menjolok ni, mak aku mengerang mcm org gile. Bapak aku bangun, mak aku mula menonggeng, doggy style la plak. Smbl tu bapak aku pegang breast mak aku yg tengah bergoyang tu. Mak aku menggigit bantal. Sedap sangat kot. Mak aku telentang smule. Kangkang lagi. Bapak aku jolok lagi. Henjut laju2. mak aku mengerang ganas. Klu korang dengar mesti korang pun rasa nk kena jolok gak. Bapak aku menggila tujah mak aku. tiba2 dia menjerit kuat. badan dia mengejang2, menggelupur. mak aku klimaks. bapak aku sambung tujah pantat mak aku, mmg kuat sex sggh la diaorg ni.mak aku mengerang lg,makin laju speed bapak aku. mak aku goyangkan pantat dia ikut speed bapak aku. tiba2 bapak aku menjerit, mak aku pun sama. bapak aku peluk mak aku kuat2 smbl mukanya dibenamkan kat breast mak aku. kaki mak aku lingkarkan kat atas bontot bapak aku. aku tengok mak bapak aku menggelupur. termengah2 diorg. lama lepas tu bapak aku angkat kepala sambil lidah dia menjilat breast mak aku. mata mak aku terpejam. batang bapak aku masih terendam dlm pantat mak aku. sedap sgt btg dia duduk kt situ. bapak aku keluarkan btg dia skit pastu masuk blk dlm pantat mak aku berulang kali dlm keadaan slow motion. pastu bapak aku ckp “kemut la syg, kuat skit. kemut kuat2. btg I tgh sedap dlm pantat u ni. ooooohhhhh….” agaknye diorg nk main seround lg kot. tu la penangan pantat mak ku ngan jamu2 nye. aku plak turun ke dapur smule ambil sosej untuk aku jolok dlm pantat aku. esok mlm mggu, aku plan nk g disko, nk cr btg2 yg gersang utk pantat aku yang gatal ni plak. biar pantat aku plak kena jolok. Kelentit aku pun gatal gak nk kena jolok. Ok, cau.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience