639 Views | 1

pepet aku panas d kerja kan btg

Click to this video!
Age when it happend: 20
Where it happened: hotel
Langauge: malay
Sex: Female
Rating: 5
Category: Straight

HAri sabtu lalu..aku dah buat date gan bf aku…dia ambik aku d lrt kwsn umah aku…then dia bawa aku ke sebuat hotel di KL…ini adalah kali pertama aku jejak kn kaki ke hotel bersama lelaki n tujuan untuk bersetubuh….bila masuk ke bilik..hati aku masih berdebar…takut ade…malu ade…

Aku duduk di katil…dan memerhati keadaan sekaliling…
hm…boleh tahan jgk bilik nih..lawa n nmpk mewah jgk…katil besar…

Sambil tu..bf aku dah baring atas katil…aku br jer duduk2 nk lepas penat…tudung pun blm bukak…dia dah tarik aku bahu aku tuk laku kn sex…kuat gak dia tarik..sakit bahu aku tau….

Tp aku tolak gan lembut…aku bkk tudung dulu…kirai2 rambut aku yg pnjg…aku sj jer bg dia tmbh geram…aku tgk…dia dh tak sabar…trus dia bkk bj dia…n tarik aku ke katil…dia baring kn aku..n then himpap aku…

Kami mula panas kn bdan..dia cium mulut aku…aku respon…msk kn lidah aku dlm mulut dia…dia isap lidah aku…n aku isap lidah dia…aku dapat rasa kote dia yg keras tu d tekan2 ke pepet aku….uhhh…pepet aku dah bsh time tu….aku ramas2 kote dia dr luar….makin ganas dia isap lidah aku…stim gle…

Dia mula bkk bj kemeja aku…then…dia turun dr katil n bkk seluar jeans diA TRUS…dia tak pakai panty…aku tmbh ghairah bila nmpk kote dia menegang…dia naik atas aku blk n then cium aku dr atas ke lurah tetek then perut n then mula bkk zip sluar aku…trus tanggal kn sluar aku n tgl lh aku hanya b’seluar dlm n coli yg sedondon…dia bkk kelangkang aku n jilat pepet aku yg masih berlapik spender..stim gle aku…

Dia naik atas aku blk..dia romen aku…dia suruh bkk coli…aku pun bkk lh smbil lengkung kn badan aku tuk capai kangcing di blkng….dia nmpk tak sbr nk tgk tetek aku…dia tlg skali…bila dah tanggal…t’bojol lh tetek aku dpn dia…dia isap skejap puting aku…n trun ke bwh..n tanggal kn spender aku…dia trus kang2 kn aku tuk tgk pepet aku..aku tgk dia tmbh stim bila tgk pepet aku dh berair…

Dia kang2 kn aku then naik atas aku n cium aku n sengaja dia gesel2 kote dia yg keras tu kat pepet aku..tmbh merengek aku..pastu dia ke tetek aku n isap tetek aku…puting ku d jilat2 di nyonyot2 sampai merah n bsh…d ramas2 tetek aku sambil dia ke bwh…then mula jilat pepet aku…aku kang2 sluas2 nye tuk dia..aku tgk dia btl2 layan stim kat pepet aku…sambil pejam mata…dia isap bijik aku,,,sedut lubang aku..jolok lidah dlm lubang ku..aku tak henti2 mengerang…ahh…smbil jilat bijik aku d joloknye jari dia dlm lubang pepet ku….aku ramas2 rambut dia…nk tarik ke atas aku…ku lihat jari dia penuh gan air aku…kami bercium semula…

Kali ni aku pula roemn dia…cium mulut dia…then…cium tengkuk dia…aku ke bwh lg…aku isap n jilat2 dada dia…stim dia…huihuhu..aku ke bwh lg./..n aku mula ramas2 kote dia..urut2 kote dia…then aku mula isap kote dia…aku sedut kpala kote dia…mula tu cam nk muntah gak tp aku tahan…smbil isap aku kang2 kn kaki aku kat arah peha kiri dia…then aku gesel2 belahan pepet aku yg dah meleleh2 air tu kat peha dia…aku kulum kote dia smbil main lidah kat kote dia…aku ramas2 telo dia n tarik2 telo dia skali…mengerane2 dia kena isap..kemudian aku jilat2 btg kote dia hingga ke telo…then aku isap lak telo dia…tarik2 telo dia gan mulut aku..aku buat sampai dia tak tahan…abis basah kote dia aku keje kn…puas aku….

Dia kemudian trus himpit aku n jilat2 tetek aku…n smbil tu dia try msk kn kote dia…senang jer msk sbb pepet ku bsh gle..dia mula henjut..mengerang2 kami tahan sdp…berbunyi2 pepet aku kena jolok…
smbil henjut d isapnye tetek aku…aku pun kemut2 kote dia…skt tp sdp..dia mula jolok gan kencang n aku tmbh ghairah n aku pncut dlu….kemudian br dia t’pncut…di luar…

Kemudian kami tukar stlye doggie plak…n mengiring….
lepas puas..kami rehat sebentar smbil bogel n b’bual2 smbil tgn dia stil ramas2 n usap2 tetek aku n pepet aku…smbil bual dia gentel bijik aku n aku ramas2 kote dia…bile kami teransang blk kami bersetubuh blk smpai puas…
tu lah first time pepet aku rasa puas bila dapat kote….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience