301 Views | Like

Pompuan kene rogol

Click to this video!
Age when it happend: 18
Where it happened: Singapura
Langauge: Melayu
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Aku tinggal pat Singapura dkat bahagian West. Tempat daerah ni Government la yg memerintah. tap GENG MELAYU (OMEGA) punye port. Aku pn salah sorang daripade Kumpulan itu.. Dkat Singapura ni Geng Melayu dgn Cine asyik gado je.

So nk pendekkan cite. Orang atasan aku suruh aku dan lagy 5 ahli kumpulan Omega pegy kawasan Utara untk kasi ni Kumpulan Cine.. tyme tk salah nk masak kul 1 pagy bile kite sampai pat port musuh. Aku dan yg laen pergi sembunyi agar kite dpt serang tu cine2 dgn mengejutkan. da standby da parang. aku membuat arahan untk menyerang. apelagy bdk2 cine tu kene rabak ah. ade sampai lari…

so tgl je ni due pompuan cine yg sedang ketakutan. Bone (salah seorang kumpulan) pergy ke arah mereka dan mencengkam mereka. Oleh kerana pompuan due2 tu nmpk kejadian tersebut, terpakse la kite bwk pegy ke lokasi yg sunyi.. Bone dan lagy due mendapat arahan daripade aku untk mengikat mereke. (pasal bising sangat).. aku tidak menelifon org atas ku sebbab mest die mrh. klau chong aku tkd aku lah yg akan menjadi bigboss.

kiteorg pn bogel kan ni due.. kite cube due2 pompuan. yg satu ni name nye Jia-jia. muke bleh tahan. tap tetek kecik skit. yg lagy satu Sueying. fuhh.. best rogol die. aku pakse dorang due isap konek aku. terpakse la dorang isap bab sampai kene pukol.. aku sengajee pancut dlm ngan suo sueying telan.. aku pn suo die jilat kaki aku.. hahah. kesian siol..

Si jia-jia tu lagy rabak. kene mantat pat jubo dgn puki in the same time. menangis siot.. beh dorang goncang ngan sumer pancut dlm mulut jia2. banyak air plak tu. Lpas tu kite amek la gambar bogel dorang. nasib baek Bone rakam aksi dorang kene rogol. trus aku ckp “dun report to the police”. “if u report, ur video will be view by public”.. tu due minah cine diam2 ngan nangis je. esok hari nye kite lpas kan jia-2 dgn sueying..

tgh pat aku dgn bdk2 lepak. tibe2 bdk2 cine sumer dtg. boss dorang bebual dgn boss aku.. nasib baek boss aku tetap side kite walaupn kite buat melebihi batasnye.. Terpakse la geng cine tu byr duit kong pat kite.. (duit protection dgn duit blanje botol) bab tknk video matair dorang kene tgk pat public…

begitu la cite nye.. Sape2 yg nk race riot pegy la ke Singapura.. yg melayu2 melaysia sumer bleh mintak tlg dgn bdk Omega, bdk sakoong, bdk busuk… untk abis kan Pahaitong! tk mo la melayu matikan melayu. pat Singapore ni melayu banyak. tap tk sebanyak cine… india slalu rilek one coner tgk free show je..! Hidup mati melayu! kasi mati cine!

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience