1349 Views | 2

…rinn..

Click to this video!
Age when it happend: 18
Where it happened: hotel
Langauge: bahasa
Sex: Male
Rating: 2
Category: Straight

..kisah ni waktu aku abis form 5…
awek ku plak form 4..so bila dah abis spm aku pun tinggal kan dia dan berpisah..sebab awek aku ni sayang kat aku..jd..kitorang masih contact lah lepas spm..
so, lepas form 5 aku kejalah biasa2 je..awek ku dah form form 5 masa tu…
so, jd kan cerita, pada cuti hari merdeka awek aku cakap dia tak balik kampung, biasalah sekolah asrama..so,aku pun plan ajak dia jalan2 kat bandar, dia setuju gak..

so, kami pun naik bas express untuk ke bandar..
dalam bas express tu kami duduk belakang sekali..tambahan tak ramai orang naik…
kerana terlalu rindu kot, aku pun peluk awek aku erat2..sedap gak…n tangan aku mula merayap ke dada awek aku..dia membiarkan jer..tanganku mula masuk ke colinya..n inilah first time ku rasa dada pompuan ah…

awek aku biar je…sambil matanya kuyu……

sampai ke bandar..kami berjalan,makan n tgk2 barang…
n petangnya..awek aku tak nak balik katanya sebab takda kawan kat hostel…

so, aku pun apa lagi…
aku bawa awek aku kat sebuah hotel..awek ku pun on je..
sampai je kat hotel…
awek ku duduk malu2..
biasalah first time ngan laki…hehe..

aku menghampiri awek aku dengan berdebar2..
aku memeluk awek aku..akupun mula mncium nya dengan ghairah
awek aku membiarkan je…
sambil tangan ku melingkari dadanya…
ciuman ku mula turun ke dadanya yang sederhana sahaja..
kucium dengan penuh ghairah…awek ku buat bodo je..
n aku mula menyelak bajunya…
n nampaklah coli warna putih aku mula membuka colinya…
awek ku birakan sahaja…waktu aku mula mencium dadanya itu..yang kemerahan dan pejal…
kulihat mata awek aku terkatup..wah2…dia benar2 high dah..hehe…
tangan kanan ku pula ke bwh mencari zip jean awek aku..
..tangan kiriku pula meramas dadanya…ah3…

aku nekad untuk buka zipnya..tetapi rinn menolak..janganlah katanya..
biasalah pompuan jual mahal dulu…
takpe..hehe bila tanganku sampai ke cicapnya dah basah…
bilaku mula masuk tanganku rinn mengeliat sakit katanya..
aku mula membuka bajuku….sambil tanganku terus memerokai lubang awek aku..aku mula sedar awek aku..mula lemas
sambil tangan kiriku bekerja, tangan kanan mencari suis lampu n tutup…awek aku membirakan jer..
aku mula membuka zip awekaku..rinn membirakan je kali ini..
jeansnya pun kulucutkan…

batang ku menegak melihat underwear awek aku yang bwarna putih itu..aku mula mencium dari luar…n kemudian plahan aku menarik underwearnya rinn sudah lemas n aku mula mhisap cicapnya…n rinn benar2…merintih..setelah sepuluh minit aku mhisap cicapnya..rinn tbaring lemas bagaikan menanti sesuatu untuk dirasai..

dalam samar aku menanggal zip seluarku..n seluar dlm ku..
aku mula menindih rinn..n kulumatkan bibir n dadanya…
jganlah sayang bisiknya manja..
tetapi ciuman ku makin hangat..n akhirnya…dia memeluk aku bgaikan merelakan…..

batang ku mula mencari sasaran….tusukan pertama memang susah nak lepas dara….

tusukan ketiga barulah masuk n rinn mula menjerit sakit tapi ku terus menusuk..batangku…kira henjut yang kelima barulah longgar rasanya dan rinn mula diam…
n airmatanya berlinang menahan sakit …tak sampai lima minit aku pun klimaks dan pancut ke dalam farajnya…biasalah amatur lagi…inilah first time aku rasa nikmat ah5….
rinn menangis sepanjang malam n aku pun tak berani lagi malam n aku just pujuk dia…

kelihatan darah mengalir dari farajnya…
tandanya daranya dah pecah….

tp semenjak itu, rinn on je bila aku ajak main..
mungkin dah dekat seratus kali dah main kannya…
rinn makin expert bila main…n kami juga pernah main dirumahnya waktu itu mak bapaknya takda kat umah..

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience