44792 Views | 8

sakit nenek dan mak cik

Click to this video!
Age when it happend: 27
Where it happened: my house
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

hi kawan2 aku nak cerita kan pasal sex gila aku…

aku tinggal rumah bini aku punya Nenek lepas kawin, ada ramai juga dlm rumah tu… pakcik dia dan isteri. atok dah lama tak ada, so lama juga aku stay sana sementara tunggu umah baru aku siap 2 tahun lagi. aku memang kuat main! bini aku pun tak tahan dgn nafsu aku yg gila!!!!! so aku sentiasa cari peluang untuk melihat pepuan sexy dan mana tahu kot kot boleh nampak seluar dlm ke bila di org duduk kat kerusi. pak cik aku punya bini sexy gila!!!! tetek dia yg besar dan badan ia yg kecil bila tengok mesti stim punya… nak di jadi kan carita, pada suatu pagi aku nak buat sarapan so mak cik aku pun jln menuju ke bilik air nak mandi! aku tengok dia dari belakang wow! seluar pendik nampak seluar dlm G. aku pun urut konek aku sikit mana tau boleh buat melancap nanti, tapi aku tak puas! aku cuba cari peluang untuk intip dia mandi,alang kah terkejutnya aku bila dapat tau pintu bilik air berlubamg sikit! aku pun tengok kiri kana tak ada org maklum lah masih pagi, aku pun terus tengok dia mandi! wow! batang konek aku keras gila bila tengok mak cik aku bogel badan dia yg sexy tetek yg besar! aku terus melancap! rasa mcm nak masuk dlm bilik air!
pepek dia yg berbulu tipis mcm baby! buat aku tak tahan!!!!
aku dapat bayang kan mcm mana kalau dia kena konek aku yg keras mesti mengarang kesedapan! aku dah ketagi nak meratap mak cik aku mandi setiap pagi! pepek dia yg tembam buat aku hari2 melancap! pepek umur 40 tahun masih cantik untuk di lihat. aku selalu berbual dgn dia dan tengok badan yg cantik dan setiap pagi jadi barang lancapan ku…

aku pindah umah baru dan Nenek ikut aku bersama pindah. mak cik aku tak ikut, dia balik umah mak dia.. so aku tak dapat tengok mak cik aku mandi lagi.. pada suatu mlm aku buat kerja melalui computer so aku tidur lambat time tu. bini aku siang dah tidur maklum lah siang2 aku dah kerja kan dia bila ada time free. mlm tu tahu2 aku teringat kan mak cik aku mandi!stim lah konek aku! aku cari bahan untuk lepas kan air konek aku nak tengok VCD malas pulak. so aku pun teringat yg sabun boleh selesai kan nafsu aku… aku menuju ke bilik air tiba2 langkah aku terhenti? pintu bilik Nenek aku tak tutup rapat!!! so apa lagi aku pun masuk pelan2, dgn cahaya yg kergalupan aku lihat atas katil nenek aku tidur mengakang nampak seluar dlm putih! konek aku keras kembali! nampak pepek 78 tahun! wow! boleh tahan! nenek aku memang cantik badan dia walaupun dah tua! aku pun ambil lampu picit kat luar dlm so ez lah aku dapat tengok dgn jelas. aku tengok pepek dia dari dekat emmm memang boleh buat aku stim! air aku pun keluar dgn derasnya! aku naik sedap pulak try tengok tiap2 mlm mana tau ada free show.
tak selalu dapat tengok:( aku cari jln utuk lihat pepek situa tu lagi, kali ini aku dah start jahat! setiap 2 minggu aku bawak dia ke doctor so mcm biasa lah dapat ubat darah tinggi, aku gantikan ubat itu ke ubat tidur,mana dia tau kan. bini aku dah start kerja mlm, mlm tu juga aku buat projek. aku ckp dgn dia ubat tu kena makan 2bigik setiap mlm. mlm tu pun dia makan ubat tu….bini aku pergi kerja 7pm. pukul 9pm nenek aku dah start mabuk! dia tertidur kat kerusih aku try kejutkan dia tapi tak banggun! apa lagi ini lah time aku rabe pepek dia! aku silak kain batik yg dia pakai wow!!! mlm tu aku stim gila tengok puki 78 tahun!!!

aku jilat puki dia habis seluar dlm dia aku tarik! jubur dia aku jilat, dia tak bergarak.. apa lagi aku jilat sampai penat! tetek dia kecil lagi lembik buat aku tak habis2 isap puting dia! lepas 1 jam
time to fuck! aku masuk kan konek aku pelahan lahan dgn KY biar licin sikit.. dia masih tak sedar! aku main dia dgn slow n stady. pepek dia memang dah longgar tapi sedap pulak bila buat pelan2… puki tua pun sedap tau!!! aku lanyak dia 3x mlm itu!!! pada esoknya dia tak ckp apa2 cuma ckp sakit kepala dan sakit bila kencing.. aku naik sedap main nenek aku sempai aku buat dah lebih dari 10x! tapi tak selalu 2 minggu 1x aje.. last aku kerja kan dia bila bini aku nak bereti kerja mlm esoknya. mlm itu aku bogel kan dia!
aku jilat puki dia tetek dia masuk kan konek aku kat mulut dia, dan aku kakang kan dia biarpuas konek aku main nenek yg sexy dah pernah kena main dgn aku lebih 10x!. main dgn nenek pun sama mcm main anak muda rasenya! aku akan tunggu peluang lagi sekali bila ada peluang emas!


tak sangke pepek nenek pun aku kerja kan…
name pun pepek? so pepek untuk dia main lah… bye:)











Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience