4707 Views | Like

seks dengan cikgu ku

Click to this video!
Age when it happend: 18
Where it happened: rumah cikgu ku
Langauge: bm
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

ni lah cerita aku..kalau semua nak tau time tu aku form 5.. nama cikgu tu nora. Tinggi,putih,lemah lembut,barang baik punyee..Tp paling aku suka pasal dia sbab dia manja and sporting…n single too!

Cikgu nie ajar maths..Slalunya dia pakai baju mcm nyonya kebaya tue..Baju ikut bentuk badan..so timbul lah gunung ganangnya..Aku memang murid yang minat maths.. Tp tahun tue..Susah nak blajar..SPM plak tue! Time cikgu nie masuk kelas je stim aku..Lagi-lagi kalau dia menulis kat papan hitam…Mak ai! Aku terpaksa cover2 stim aku..Kadang-kadang kalau time dia duduk kat meja kat dpn kelas aku pergi buat2 tanye soalan.. yg sbenarnya aku nak tengok longkang dia..Yelah baju dia bentuk W belah dpn.. Puas aku kalau tengok..

Kejadian aku ngan cikgu nie berlaku lps time sek..Time 2 hujan.. Kul 3..Lpas Kelas tambahan..aku jalan dalam hujan nak pi bus stop..Aku dah lecun.. Tetibe je, kereta proton wira berhenti di tepi jalan..CIKGU NORA! dia nak tumpangkan aku balik..Mule2 aku malu..Tp bile dah kena ayat ngan cikgu tue…Cair aku..Aku pun masuk lah kereta..Cikgu tu pakai baju nyonya kebaya dia as usual lah..Tp hari ni best..WARNA PUTIH..dia kesian kat aku coz aku lencun..Dia pun lencun sbab tmpt letak kereta dgn blok sek jauh..Aku bebual ngan dia..Dia ckp sambil mengeringkan baju dia bahagian dada tue pakai tisu..Bnyak kali dia gosok2 betik dia tue..Coli hitam. FAVOURITE… aku nak dia antar aku balik rumah aku tapi cikgu nie tau yg mak bapak aku kat kl ada hal..Ntah dr mana dia tau pun aku tak tau..So dia bawak aku balik unah dia..

Smpai kat umah kondo dia kunci pintu umah..Dia kasik tuala kat aku suruh aku keringkan badan kat dlm bilik sebelah bilik dia..aku kate ok..tp aku nak ngendap dia..tp cikgu nie tukar baju tak tutup pintu…Aku duk kat luar bilik dia blakang pintu..Satu persatu pakaian dia tanggalkan..Sampai lah dia perasan aku ada kat luar bilik dia..Aku terkejut takut dia mengamuk..tp sebaliknya dia ajak aku masuk..Kate kat aku jgn segan2 malu2..Aku pakai tuala je time tue..Dia pakai bra n panties itam..mak ai dia punye tetek punye lah mantap..Dia makin dekat dhn aku..Dia ckp dia tau aku teringin nak buat dgn dia..Dia slalu perasan batang aku tegak time dia ngajar..so skrg dia bg peluang utk aku test power..dia ambik tangan kanan aku dan letak kat tetek dia..aku tak tahan so aku ramas sambil ptarik dia kat aku..Cium leher, teling n mulut dia..aku jilat2 dia punya leher..Dia nak kulum lidah aku so aku bagi..sdpnya lidah dia nie..aku bukak tali coli dia dari belakang..aku melultut sambil pam n jilat dai punye tetek..uuuuhhhhh..sdp dia kate..aku turun akt cipap dia plak..gosok2 pakai jari..dia masih berdiri aku melutut..plahan2 aku tanggalkan spender itam dia…Dia baru cukur bulu dia..Aku jolok2 pakai jari sampai berair cipap dia..aku suruh dia pusing blakang coz ass dia mantap n motel mcm baby punye.. aku angkat dia letak atas katil..dai kat atas aku baring..tuala aku dia tanggalkan

Dia gosok2 batang aku..letak air liur dia skit..mmmm sdpnya dia kate…Makin laju dia kolom..Aku terasa sunguh nikmat…bola2 aku pun dia isap n sedut..aku dah tak tahan..aku kangkang kan dia..ketat..mule2 slow2..pas2 dia suruh laju2 n kuat..Full power..menjerit2 cikgu maths aku kena jolok nagan aku…dah puas aku doggy bstyle dgn dia..sambil dari belakang aku jolok tangan aku meramas2 tetek dia tue…aku masih jolok belakang dia..dia masukkan jari dia dalam pepek manis dia tue…..aku jilat plak pepek dia..memang best..dia nak kolom aku punye lagi..dgn dia lembut..sambil dia isap aku punye aku isap bontot dia..kire terbalik lah..aku tak tahan..n last2 pancut air mani panas aku kat muka dia..dia jilat2b air tue…masing2 puas..sampai skrg aku ngan dia masih on…aku memang cari peluang taknak balik umah coz nak main ngan dia..
Itulah CIKGU MATHS AKU CIK NORA YANG MAIN NGAN AKU… THANKS SAYANG..UR THE BEST SUCKER IN THE WORLD!!!!!!

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience