571 Views | Like

Sepupu sendiri…

Click to this video!
Age when it happend: 17
Where it happened: In The House...
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Yo! aku pun ader satu pengalaman yg nak dikongsi bersama……macam ni….

Satu petang ari tu,masa balik dari sekolah,aku dapat tau yang sumer kuarga aku nak gi Port Dickson, gi umah mak cik aku so aku pun aper lagi…suke aa bukan sebab aper tapi sebab aku dah lame tak tengok crite blue….boleh amik peluang…petang tu masa balik dari skolah aku balik ngan sedara aku…Azlin namernye….dia pun sama umur so dia pun ikut aku balik same sebab dia naik motor kawan dier….nak dijadikan cerita masa dia sampai kat rumah aku…”Along,umah kau takder org ker?” dier cakap….aku cakap kuarga aku pegi PD 2 hari….so die cakap “Tinggal sorang ni tak takut ker…?” AKu cakap”nak takut aper,kucing kan ader….” sebenarnya takut gak tinggal kat umah sorang diri…aku pun try tanya dier kalau nak temankan aku boleh gak….terkejut aku biler dier cakap ok jer sebab mak bapak dier sumer kerja…tambahan lak dier anak tunggal.

Memang peluang baik dah datang…..so malam tu…masa aku mandi dia tengah tengok TV,so aku pun suruh dier mandi lak…masa dier masuk bilik air,aku pun intai ler dari atas…punyelah masyuk biler tengok dier bogelkan badan dier…putih melepak…cantik lak tu….dier punya tetek jgn cakap ler….besar dan kenyal…lepas dier mandi aku pun duduk kat ruang tamu sambil pakai suar pendek jer…..tak berbaju…org lelaki…mestila berlenging kan…masa tu dier nampak ler badan aku yg agak tough….Dia cuma pakai baju jer tapi tak pakai suar…aku cakap ” Apasal tak pakai seluar..?” dier cakap ” kalau ko tak pakai baju apsal aku tak leh pakai lak” Dah memang sah….dier dah tertarik kat aku…aku pun tanya dier yg dier penah ker tengok cite gitu2…dier cakap rilek aaa….kite open minded beb…aku tanya dier penah buat onani tak? dier cakap saper la yg tak pernah onani…Aku tanya lagi kalau dier buat sama2 dgn aku nak tak? Mula2 dier pikir dulu…pastu dier pegang badan aku….Aku memang rasa stim gile mase tu….Apalagi aku ajak dier masuk bilik……
Dah masuk dalam bilik dier duduk atas katil….aku berdiri depan dier dan bukak seluar aku….nampak ler batang aku yang 6 inci tu…dier cakap ” wah besar jugak ye kau punya barang….” aku cakap biase aaa….pastu dier isap konek aku….pergghhhh……nikmat gile beb…..aku dah takleh kawal lagi nafsu aku lalu terus peluk dier dan bukak baju dier….akhirnya takder seurat benang pun kat badan kitaorang lagi….lepas bercium2…aku pegi bahagian bawah dan jilat pantat dier….die menjerit manja…aku jilat lagi sampai la terkeluar air pantat die….aku jilat habis-habisan…..lepas 5 minit …..aku punya senjata pun dah ready ntuk masuk kat lubang pantat dier….apalagi dier pun kangkang besar….wahh…untung betul ader sedara cam ni…..aku pun apalagi dgn perlahan aku masukkan batang aku dalam pantat dier…..sakit pun sakit gak tapi sebab 1st time la kan….biasalah….pastu aku hayun dari perlahan sampai laju….dier mengerang sakit tapi sedap….”Ahh….Ah….Along….Ah…..masukkan lagi….ahh…..sedapnya….” AKu tak boleh tahan kalu dengar bunyi camtu…apalagi lagi kuat ler aku punye hayun. Macam2 cara aku buat ” DOGGIE STYLE” “BERDIRI” macam 2 lagi la….hampir setengah jam aku buat bender tu…akhrinya sampai la KLIMAKS……cepat2 aku kuar batang aku dan melancap depan dier…..apalagi tak sampai 10 saat….aku pun bukak mulut dier dan pancut kan air mani aku dalam tuh….fuh….lega rase…..dier pun telan dan jilat air mani aku sepuas-puas nya…..pastu kitorang rehat kejap sebelum buat lagi….yeah….Tak payah lagi tengok citer blue…..dah boleh buat filem sendiri….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience