12627 Views | 5

Sepupu

Click to this video!
Current Age: 29
Age when it happend: 28
Where it happened: in my room
Langauge: Malay
Sex: Male
Rating: 6
Category: Straight

Cerita ni ttg aku dan sepupu aku yanie. Boleh kata ktorng ni rapat jgk lah. Nak dijadikan cerita, kejadian tu bermula masa malam kemerdekaan. ktorng lepak di ruang tamu duk layan reality show korea dlm laptop aku. Dalam duk rapat tu aku pegang2 tangan dia dulu n then letak tgn atas bahu..dia ok je..aku lupa time tu ktorg gurau ttg ape n dia kenakan aku blk, so aku pun kiss lah pipi dia konon2 nk bls . aku tgk dia mcm x kisah je…so smpatlah kiss pipi 2-3 kali..lgipun time tu yg lain2 dh tdo. aku pun try ambil pluang kiss lgi kt pipi dia n slow2 ke bibir dia. last2 dpt gak kiss bibir dia. dia try mngelak tp kudrat prempuan mcm mana sgt. mlm dh semakinlwt, dia pun kata nk msuk bilik tdo..(btw, dia tdo bilik dlm bilik aku..aku tdo ruang tamu)..aku pun follow konon nak simpan laptop..masuk je bilik aku terus lock..hehe…aku peluk dia n kiss dia lgi..time ni ktorng berdiri. time tu tgn aku merayap jgklah n dia tepis. aku pun letak tgn kiri dia atas bahu aku supaya x bebas sgt..aku terus peluk n kiss. tgn kanan dia plk aku pegang ikut blakang dia (korang bayang sndiri lah ek) so dua2 tgn dia x bebas. apa lgi, tgn kiri aku merayap ke tetek dia. dia cuba nk lepaskan tgn dia tp x dpt. tgn aku pelan2 turun ke bwh. aku pegang bontot dia. mmg pejal beb. badan dia ala2 model gtu tp barang mmg gred A bak hang. dia cuba melawan lgi tp x dpt.tgn aku beralih ke perut dia, slow2 turun kebawah. Time tu dia pakai track suit jdi korang leh bayangkn track suit ni nipis mana. so bila dh smpai kt lurah mmg rasa lekuk lurah tu. dia cuba mengelak tp x berjaya jgk. aku try nk msukkn tgn dlm seluar tp dia x bg. x nak nnti jdi kes, aku gosok2 ikut luar seluar dia je..aku angkat sebelah kaki dia letak atas katil bg senang sket gosok. time ni dia x melawan dh. x lama mana ktorng ringan2 sbb mak aku biasanya bngun tgh2 mlm mcm ni..kang kantoi naya. seminggu lepas tu, time family aku x de kat rumah (diorng g rumah sedara belah ayah aku selama seminggu) aku ajak dia tdo rumah, first night tu aku just berjaya buka baju n bra dia je…malam ketiga ada kemajuan, aku berjaya tanggalkan seluar dia…so just tinggal panties je yg payah sket. malam ke-5 aku nekad nk bogelkn dia terus. so lepas ktorng romen2, aku tggu dia tdo dlu. aku pura2 tdo gak. (actually aku tettdo jap)dlm pkul 3 pgi aku trjga, dia still lena lgi..aku pun, slow2 lucutkan panties dia. skrg dia dh 100% bogel dlm selimut. aku start kiss dia, n dia terjaga. kami start kiss n aku start ramas tetek dia. tangan aku pelahan2 turun ke pantat dia. first time aku dpt pegang pantat dia. dia terkejut. dia tnya aku bila aku tanggalkn panties dia. aku jwb tdi. aku tanya dia, marak ke? dia cuma gelengkan kepala..aku kiss dia balik n gosok lurah pantat dia..mmg bnyak air.sebelum di ada panties so x rasa sgt air tu..mmg basah gila dh dia. lama2 dia makin sensitif dkt pantat dia tu..sentuh sket ja, mcm kena kejutan elektrik. aku pun kangkangkn kaki dia n tindih dia. aku mainkan butuh aku kt lurah dia. aku tekan sket kepala butuh aku dkt lubang dia. dia tahan aku..”abg nak masukkan ke?” “a’ah, boleh x?” dia cuma angguk je. aku pun tekan slow2. disebabkan byk air so senang sket masuk. mmg ketat beb. bila btg aku dh masuk abis, dia x bg gerak sbb skt katanya. aku rendam dulu smbil kiss dia..n aku start dayung pelahan-lahan. nmpak muka dia tahan sakit..lagi laju aku kayuh, lgi byk air yg keluar. ktorng siap try doggy lgi. ktorng main smpai ke pagi n smbung lagi lepas tu..kesan darah dara yg pecah jelas kat cadar aku.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience