285 Views | Like

shah

Click to this video!
Where it happened: kat sg bakap
Langauge: melayu
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

haiii… nama aku shah….. sekarang aku bekerja di kilang NTPM
di NIBONG TEBAL ni. Cerita ni sebenarnya dah 2 tahun berlalu, tapi memandangkan
ni la kali pertama aku “make love” dengan pompuan so akan aku ingat sampai bila-bila.
Begini kisahnya… dulu aku ni student di salah sebuah IPTA di penang, dan aku juga merupakan
salah seorang jejaka yang di “admire” oleh ramai senior perempuan. Waktu tu aku ni baru je junior kat sana,
biase la tu kan muke baru kat sana… kat sane aku pada mulanya tak terpikir pulak yang aku akan terpikat dengan mana – mana
awek kat situ… tapi nak di jadikan cerita, satu hari tu aku temgah bergegas nak ke kelas pasal lambat bangun, tup – tup tengah cemas aku memikirkan
masalah aku tu aku terserempak dengan sorang awek ni, dia on the way nak ke kilang gak ngan member – member dia… fuhhh… memang cute gile la awek tu… habih
terlupa aku pasal lambat pegi kelas… start dari situ le aku dok teringat kat awek tadi, ramai yang aku risik tapi semua tak tau sape yang aku nampak hari tu… lama jugak la aku tercari – cari siapakah
gerangan gadis idaman ku itu… pada mulanya aku rasa macam nak give up pasal lama sangat. Tetapi pada masa aku dah nak give up tu aku pon pegi le
ke bank kat sg.bakap… nak cucuk duit le brader… rezeki aku macam murah je aku rase bile aku terserempak lagi skali dengan awek tu
kat bank… dup – dap jantung aku time tu… dlm otak aku dok pikir nak tegor ke tak ni… tapi memandangkan ni le first time aku
nak mengayat awek aku jagi kaku cam org bangang. Aku hanya mampu memerhati saja awek idamanku itu. dia pon berlalu dengan senyuman mamandangkan aku still tercegat kat situ.
lepas pada tu aku pikir balik ape yg aku nampak… fullamak awek tu memang lawa le, cute, gebu, montok, etc. Time tu pulak dah nak dekat habih semester… habih le peluang aku kali ni.
Dah masuk semester ke2…. search party masih di lakukan dan akhirnya tercapai juga le hajat aku utk berkenalan ngan awek tu… tapi yang bestnye dia yg start hantar surat beb… pehhh…
bermula dengan talipon menalipon pas tu aku ajak dia dating pegi pasar malam. Blik dari tu aku terus je ajak dia couple, tanpa berfikir panjang dia pon setuju…
aku pon cam tak caye je…. rezeki le katakan… first day couple aku dating kat tepi sungai PARIT BUNTAR… memang kat situ line clear habih… mula aku nyanyi pastu aku try peluk pinggang die,
dia pon bagi respon baikkkk…. dia baringkan kepala kat bahu aku… aku try cium mulut die, dia pon menghulurkan mulutnye yg cute tu kat aku dan beri kerjasama. tengah syok aku comolot tangan aku berjalan ke gunung
yg di idamkan dan tanpa disedari aku sedang meramas – ramas lembut tetek die yg cute tu tanpa halangan darinya. Slow – slow aku tarik baju di keatas sampai le ke dada, dia try utk menolak tangan kau tapi aku cepat – cepat
ayat dia… dia pon cair lalu teruslah aku menarik baju tadi sampai le menampakkan bra die yg berwarna putih kream tu. fuihsss… cutenye breast die, aku ramas dan ramas sambil gentel menggentel puting dia tanpa melucutkan
bra… aku seluk punye seluk, gentel punye gentel aku terus je tarik ke bawah bra dia lalu nmpaklah puting die yg pink tu.. lalu aku pon gigit manjan pastu jilat dengan penuh perasaan yg romantik.
suara manja tinie kedengaran… aku pon try le seluk seluar dia tapi dia tahan tak kasi, dia kata kalau nak gosok, gosok la dari luar. Aku pon gosok la dari luar. Dan perkara camtu berlaku setiap hari bile aku jumpe.
Tapi yang bestnye satu hari tu aku ade kursus kat s.p.s kau pon lupe nama tempat tu tapi yg aku ingat tempat tu ade asrama dan merupakan tempat utk vaterinar membuat kursus.
Sampai kat situ aktiviti pon bermula dan pada belah malam pulak ade OPERASI BURUNG HANTU… jenjejenggggg… aku dah pikir yg macam-macam pasal mesti best punye. Aktiviti tu pon berlansung dengan jayanya,
kalau korang nak tau time tu tak ade ape yg berlaku… tapi pacat banyak… disebabkan pacatlah aku dapat mengecapi hasrat hatiku ini… aktiviti habis dan semua berkumpul kat bawah… aku tengok kaki norma berdarah pasal pacat naik
… aku pon tulun la mengubati kakinya… aku tak terpikir lak mlm tu aku dapat menikmati tubuh norma, time nak tidur aku bosan sangat pasal takde benda nak buat aku pon baling le batu kecik kat bilik sebelah… dorm ni bersebelahan jadi belah sini laki, belah situ pompuan.
kebetulan tinie pulak lepak kat bilik member dia yg bertentangan ngan bilik aku… dia pon jenguk pastu aku panggil dia suruh lepak kat bilik aku tapi dia menolak, sebaliknye dia suruh aku pi bilik dia… yg bestnye dia duduk sorang…
aku pon buat – buat le amik abu rokok dengan alasan nak stop kan bleeding dari kaki die… aku masuk pon curik – curik takut nanti ade org nampak lak kan naya, masuk ikot tingkap wa cakap lu…
dlm bilik tu cukup romantik dengan lampu yg samar – samar. Fuih… norma cuma pakai baju t-shirt semata – mata menampakkan peha dia yg gebu lagi puteh tu… meliur aku, aku pon suruh la duduk kat katil sambil memegang kaki die konon nak taruk ubat la…
aku pon dok perati le peha dia last – last aku pon cakap norma sayang shah….. tak? Die diam 2 kali aku tanye, aku tarik muka die aku cium mulut die dgn lemah lembut… lama gak la aku comolot… pastu aku start jilat telinga, dari situ ke leher, balik ke cuping telinga dan berbalik semula ke mulut.
puas aku kat area tu aku pon ramas le breast norma yg mariii tu…. mmhhh…mmmhhh bunyi dia… terus aku baringkan tinie, comolot sambil tarik baju, kerjasama di berikan dari pihaknya. Tetek tinie kelihatan tersembul dengan puting yg pink lagi cute sambil di ramas dan di hisap. Underwear tinie dah ku kelihatan
dan jari ku ini meggosok – gosok pepek norma dari luar. Alamakkk… dah mula basah la aku pon gentel sekuat hati makin lama makin basah, suara manja dan stim norma kedengaran… menaikkan nafsu aku dan aku pon menyeluk underwear norma dan ku cari bijik kelentit dan ku jumpai dah ku gentel….
aku tarik underwear norma dan baling ke bawah katil. kangkangkan sikit kaki norma dan terus aku jilat pepek dan gigit manja bijik kelentit norma… kalau korang nak tau pepek dia memang bersih, tembam, putih bulu bertrim rapi dan yg paling best lagi dia ni virgin lagi… baru first time le nak merasa batang lelaki menusuk ke lubang nikmat die.
Ketat nak mampus pepek dia ni… aku pon jilat dan jilat lagi sampai aku rasa lemas pasai air tinie keluar banyak sangat.. kekadang tu dia pegang, ramas rambut aku sambil menekan – nekan muka aku membenamkan ke lubang pantat.
aaaahhhh…. aaahhhhhh…. hmmmmmhhahhhhh…. puas aku jilat, aku pon menhunuskan pedang ku ke arah lubang pantat…. ku benam perlahan – lahan sambil dia mengerang kenikmatan + kesakitan…. uhmmmpppp…. pecah lah dara tinie bila kesemua batangku terbenam dlm lubang dia…
waktu tu aku dapat rasa yg dara norma koyak perlahan – lahan… susah nak cakap camana rasanye le… tapi memang best…. aku pon tarik slow, tolak pon slow… agak macam dah steady tu pon aku cube masuk gear yg lebih tinggi… pap, kecepap, kecepap bunyi pantat dia bile berlaga dengan telur aku…
puas stail tu aku pon tonggengkan norma dan masukkan dari belakang DOGGIE STYLE le konon. Kecepup, cepup bunyi die… best woooo, rasa cam nak terpancut aku pon tarik try to relax… masuk balik hayun last – last nak pancut gak… tarik pastu pancut kat lubang die… feishhhh…. masyuk sungguh rasanye time tu… malam tu je kitorang main sampai
4 round…. hampir pukul 4.57 pagi baru selesai…. tidur kejap sambil berbogel pastu balik ke bilik dgn rase puas hati… sekian cerita aku….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience