2855 Views | Like

Shah’fuck’ez


Click to this video!
Age when it happend: 16
Where it happened: Rumah aku
Langauge: BM
Sex: Male
Rating: 1
Category: Straight

aku ada sorang member ni. nama dia shah. kitorang boleh tahan kamceng jugak la. tapi bukanlah macam kawan baik. kitorang selalu berkongsi pasal cite blue. mula-mula tu aku tak sangka si shah ni kaki blue sebab muka dia innocent gila. lepas tu aku pun layanlah sambil kongsi-kongsi cerita pasal sex. satu hari tu, shah bagitau aku dia dah ada awek. dia cakap dia dengan awek dia pernah kiss. sambil kiss, diorang main raba-raba. aku pun stimlah dengar. pastu dia bawak awek dia yang nama nadia tu (satu sekolah dengan kitorang) pegi rumah kosong. ada katil kat rumah tu. shah cite kat aku dia dah main dengan awek dia, nadia tu. aku pun nak tau lagi cite dia. aku suruh dia details. cite dari a-z. so dia pun cite. dia dengan awek dia kiss gile lama atas katil sambil raba-raba. pastu aku tanya, kau isap tetek dia tak. die kata tak sebab segan. aku pun tepuk dahi aku cakap yang si shah ni bapak bebal! lepaskan peluang macam tu je. pastu dia cerita lagi awek dia isap kote die. die kata sedapp. aku pun mulalah kan naik gian dengar cite pasal blue ni. kena plak member aku dah penah buat. pastu dia fuck nadia. tak lama pastu dia pun pancut. aku cam tak sangka si shah ni sengal. fuck awek macam fuck apa je kan? pastu start dari tu, aku mula kamceng dengan shah. pasal apa? aku nak try tackle awek dia. hahaha. kitorang tiga orang selalu balik sekolah sama-sama. awek dia boleh tahan sexy wo! tetek bapak besar. kena isap ni memang layan. bodoh si shah tu tak pandai isap. satu hari tu, shah tak datang sekolah. aku dengan nadia cam biasalah balik sekolah sesame. pastu dia ajak aku teman dia pegi beli alat tulis kat kedai depan umah aku. aku pun temanlah. kedai pun dah dekat kan. tiba-tiba ujan plak. umah si nadia ni jauh. ujan lebat plak tu. so aku pun suruh la dia tumpang kat umah aku jap. lagipun aku anak tunggal. mak ayah sume keje. time tu tengah hari lagi. so memang takde orang la. tu yang aku selalu boleh layan blue sesorang tu. nadia pun on je. kitorang redah hujan. basah lenjun jugaklah kan sebab ujan lebat. masuk je rumah aku terus suruh nadia keringkan badan dengan tuala mandi yang aku bagi. nadia just lap lap je baju dia. pastu aku tanya eh takkan lap baju je sebab memang sahlah takkan kering kan? pastu dia kata habis nak lap ape. aku cakaplah tanggalkanlah baju tu pastu lap sume badan. then tunggu baju tu kering dulu. dia cakap aku ada ke baju pompuan. aku bagi dia pinjam kain batik mak aku je. boleh aku tumpang intai alur tetek die kejap kan? haha. pastu dia pun ok je. masa dia salin baju dalam bilik air, aku cuba nak intai tapi tak nampak. pandai betul pompuan ni cover. masa aku tengok dia pakai kain batik, fulamak! mencanak naik kote aku terus. badan dah la putih. gebu plak tu. sedap je mata memandang. pastu aku try cover kote aku takut dia nampak. kitorang duduk kat depan tv. astro tak dapat siaran sebab ujan so kitorang borak-borak jelah. dari sekolah sampailah ke sex. aku tanya dia pasal dia dengan shah. memang dorang selalu buat sex tapi nadia cakap yang shah tu tak pandai buat sex. dia tak pernah puas dengan shah sebab cepat sangat pancut. so aku pun cakaplah pegi cari jantan lain. nadia kata dia sayangkan shah sebab shah tu handsome. aku pun ayatlah. handsome tapi tak kuat camne kan? pastu dia gelak je. then tetibe die kata kat aku, aku nak try dia ke. aku pun gelak then cakap adelah sesikit. tiba-tiba dia bukak kain batik dia tadi. terjojol bijik mata aku tengok dia pakai bra dengan panties je. wow! terlopong mulut aku. pastu nadia duduk atas paha aku. dia usap-usap rambut aku. aku pun layan stim la. terus aku raba tetek dia yang pejal tu. aku cari klip coli dia. aku tanggalkan. bila dah takde coli tu aku cium tetek dia pastu aku jilat sikit. dia geli. aku pun terus hisap macam bayi yang kehausan. tangan sebelah aku dah main main dah kat panties dia. terasa basah. pastu aku seluk dia mengerang. dia mula raba kote aku. dia suruh aku bukak seluar. then aku pun bogel terus depan dia. kitorang french kiss lama gile kat atas sofa. betul cakap shah. nadia memang terer bak bak kiss ni. pastu aku mula turun kat leher dia. aku cakap body dia cantik. pastu dia kata ini semua untuk you sayang. ahhhhh stim aku dengar. aku jilat jilat lagi dia punya tetek. puting dia aku main main. perghh sedap siott! aku pun mula raba-raba pantat dia. pastu aku cium. bau cam kurang menyelerakan. tapi aku tetap jilat. aku masukkan lidah aku dalam faraj dia. terangkat bontot dia time tu. ahhhhhhhhhhhh sedappppppnyaaaaaa dia kata. pastu aku suruh dia isap kote aku. nadia isap kote aku pelan je. terasa gigi dia main kat kote aku. aku pun layan la. sedapnya nadiaaaaaaaaa. ahhhhhhh. pastu dia jilat dengan telo aku sekali. kitorang french kiss lelame. pastu aku pun main kat pantat dia. aku masukkan jari aku sket. pompuan takde dara kan. sedap la nak main. pastu aku halakan kote aku kat pantat dia. pantat dah basah. so senanglah nak masuk. zzzzzzuuupppp terus masukk. menjerit nadia menahan kesedapan. aku pun yang baru first time ni teruslah dayung laju laju. sebab nadia kan berpengalaman so aku ganas la buat sket. perghh layan je time tu. tak lama pastu dia pancut. aku terus nganga mulut kasi dia pancut dalam mulut aku. macam air kencing air mazi dia kuar. pastu aku sambung lagi. lama gak aku main dengan dia. ahhhhhh ahhhhh suara nadia. dia cam seronok dengan aku. dia kata kote aku kuat dengan besar. so aku sengaja besarkan lagi kote aku. aku jolok dalam dalam. ahhhhh ahhhh aahhhhh. aku pun ikut. ahhhhh aahhhhh yeahhhhh sedappp. ahhhhhh ahhhhh. tak lame pastu aku pun pancut. aku pancut dalam mulut dia. pastu aku cium mulut dia. main main air liur lak. best gile kot. pastu nadia break dengan shah terus kapel dengan aku. balik skola je terus main dengan aku. sekarang aku dapat tau dia mengandung. aku kesah ape? gugurkan jelah. pastu main lagi. hahaha. nadia, pantat kau dah makin lebar sekarang. senang aku nak jilat nanti.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience