381 Views | Like

Umi

Click to this video!
Age when it happend: 37
Where it happened: Rumah
Langauge: Melayu
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

Kalau bersetubuh dengan bini dan kita sedar ada orang mengintai, memang best rasanya. Ini pernah terjadi kepada ku. Aku bekerja dengan kerajaan begitu juga isteri ku. Malam tu kami baru balik dari makan malam organisasi isteriku. Capek dan pulang rumah dah hampir 12 tengah malam. Anak kami masih kecil dijagai orang gaji, Umi. Umur beliau sekitar 36 tahun, tubuh sederhana. Entah macam mana aku horny malam tu, walaupun penat,, mahu nak main dengan isteri ku. Dia tidak membantah, sedap betul aku menghayun cipap bini tersayang ku. Bunyi bising sekali kami dengan adegan seks kami, ya aku memang kuat seks. Dalam sedap menyorong tarik batang ku dengan bunyi ‘slurp slurp slurp’ ( aku jangka pembantu rumah kami tidur lena), jangkaan ku meleset rupanya. Tidak sengaja aku tidak tutup pintu masterbed room kami dengan rapat, tak sedar ia terbuka separoh.+614 Dengan bunyi erangan isteriku, juga bunyi katil yang seiring dengan rentak hayunan kami, aku ternampak kelibat Umi yang mengintai di celah pintu yang separuh terbuka. Aku yakin dia tahu yang aku telah nampak dia mengintai dalam kesamaran lampu tepi katil,kerana aku makin melajukan aksi penis ku yang masuk ke faraj isteri ku, dan juga malambai lambai kepadanya. Alangkah nikmatnya aku rasakan waktu itu, satu perasaan high yang sukar nak diterangkan. Lama juga Umi melihat aksi panas kami bersetubuh, 4904di satu ketika aku berhenti menghayun, aku bisikkan pada isteriku yang Umi sedang mengintai kami. Akan tetapi aku bilang pada isteri ku agar jangan berkata apa2. Lebih kurang 20 minit aku pun mencapai klimaks dan batangku pun come dengan banyaknya. Umi pun balik ke biliknya, dalam hati ku mahu juga ajak dia ‘threesome’ dengan wife ku,0610 tapi tak jadi. Kami main lagi 2 round puas malam tu rasanya, tidur lena hingga ke pagi.Kebetulan dah pagi minggu, tak payah bangun untuk pergi kerja. Bukan senang dapat main dan ditonton orang lain dengan tidak sengaja. Stim gila, aku jamin.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience